Moda & Stil Kırmızı renk her kadını çekici kılar mı? Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Kırmızı renk çekiciliği diye bir şey var mı? Bu renk her kadına yakışıyor mu? Kırmızı renk her kadını çekici kılar mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Güzel olan kadınları çekici kılar 1 0 Yorumla
Sonsöz27 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yok ama şimdiki kızları anlamıyorum Yakış madığı ahlde neden boyatıyorlar 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Boya? Gfhf Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Yani cekıci deyilde hani atayist ve egolu gibi geliyor bana Yorumla
1prensannesiii Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Her kadına yakismak değilde her kadın güzel taşımayamaz benim gözümde. Kırmızının her tonu dikkat çekici 2 0 Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Moda & Stil konusunda 879 cevap paylaştı. Hayır , herkese yakışmıyor. Hatta bazılarında çok çirkin duruyor tıpkı kırmızı ruj gibi. 2 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayırr. Kırmızı her kadına yakışmaz, çekici göstermez 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kırmızı albenisi fazla bir renk. Ama her kadını çekici kılmaz 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir çok kadında iyi olur. Bazılarında ise muazzam 😍 1 0 Yorumla
InoriYuzuriha Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Saçlar renkli olunca yakışmıyor pembe veya mor gibi. 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Beni kılmaz, ben sevmediğim den herhaldee.. 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl 😂😂 Yorumla
entıni Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ruj olarak asla ama kıyafet olarak olabilir adsdsa 1 0 Yorumla
Aranankisibu2 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Fotodaki gibi fiziği olan her kadını çekici yapar 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Her kadına kırmızı yakışmaz. Fiziği teni önemli. 1 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Moda & Stil konusunda 476 cevap paylaştı. Var ama her kıyafet her kadına olmaz 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her kadını dersek doğruyu söylemiş olmayız. 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 639 cevap paylaştı. Her kadına kırmızı giydirip bakmak lazim 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yakışır 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok hayir 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Her kadına yakışmaz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Güzel olan kadınları çekici kılar
Yok ama şimdiki kızları anlamıyorum Yakış madığı ahlde neden boyatıyorlar
Boya? Gfhf
Yani cekıci deyilde hani atayist ve egolu gibi geliyor bana
Her kadına yakismak değilde her kadın güzel taşımayamaz benim gözümde. Kırmızının her tonu dikkat çekici
Hayır , herkese yakışmıyor. Hatta bazılarında çok çirkin duruyor tıpkı kırmızı ruj gibi.
Hayırr. Kırmızı her kadına yakışmaz, çekici göstermez
Kırmızı albenisi fazla bir renk. Ama her kadını çekici kılmaz
Bir çok kadında iyi olur. Bazılarında ise muazzam 😍
Saçlar renkli olunca yakışmıyor pembe veya mor gibi.
Beni kılmaz, ben sevmediğim den herhaldee..
😂😂
bu değişir bence siyah daha çekici
Hayır ten rengine bağlı
Fotoğraftaki kırmızı güzelmiş
Kullanmasını bileni evet
Her kadına yakışmıyor
Her kadını çekici kılmaz tabi ki
Her kadını çekici yapsaydı:))
Ruj olarak asla ama kıyafet olarak olabilir adsdsa
Fotodaki gibi fiziği olan her kadını çekici yapar
Her kadına kırmızı yakışmaz. Fiziği teni önemli.
Esmere de Beyaza da yakışır kırmızı
Herkesi değil.
Herkese her şey yakışmaz.
Var ama her kıyafet her kadına olmaz
Her kadını dersek doğruyu söylemiş olmayız.
😊
https://youtu. be/7PT6oYr0vgk
Kadını çekici kılar, her kadını değil
Her kadına kırmızı giydirip bakmak lazim
Kılmaz herkese yakışmıyor
Herkese yakışmaz..
Yakışır
Hayır yakışmaz
Hayır kılmıyor
Yok hayir
Çekici duruyor
Kılmaz