Beyin fırtınası yapalım diyorum, gelen muameleye bak arkadaş.
Siteden çıkıyorum sıkıldım inan dar fikirli insanlardan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aseksüelim ve tüm yorumları okudum, sonunda beni anlatan bir yorum gördüm. Aseksüelim ve mini etek, şort falan giyiyorum. Eee? Erkeklerden de tiksinirim şahsen. Eee? Yani? Giyiyorum, hava sıcak olduğu için. Giyiyorum, deseni, tasarımı falan güzel olduğu için. Giyiyorum, çünkü pantolon giydiğim zaman kendimi erkek gibi hissediyorum ve erkeksi davranıyorum istemsizce. Ama etek falan giydiğimde, kendimi gerçekten kadın gibi hissediyorum. Daha nazik davranıyorum, sevimli hissediyorum. Ayrıca hemcinslerimle rekabet halinde olmayı seviyorum, onların kıskanç bakışlarına maruz kalmak beni zirvede hissettiriyor.
Trol yapma
Troll yapmıyorum, ben uzunca yazmışım bunu ciddiye alıp almamak size kalmış Yobaz Bey. İyi akşamlar.
Yobaz değilim.
Aseksuelsin ve pantolon giyince kendini erkek gibi hareket ediyorsun, etek giyince kadın gibi nazik ve sevimli hareket ediyorsun peki hadi bunu kabul ettim diyelim.
Aseksuel olmana rağmen kadınlar ile rekabet içinde olmaktan ve bu durum sana zirvede hissettirmesi saçma değil mi?
Peki bacak kıllarını alıyor musun? Hani aseksuelsin ya?
Aseksüelin anlamanı bilmediğinizi düşünüyorum gerçekten. Hemcinslerimle rekabet halinde olmak beni aseksüel yapmiyor mu şimdi? Bu ne saçma bir düşünce :D Onların sahip olamadıkları vücuda sahip olmak ve onların kıskanç bakışlarına sahip olmak çok güzel, zirvedeymişim gibi hissediyorum. Bacak kıllarımı bırak, vücudumun her yerini alırım. Bunu da ne rekabet adına hemcinslerim için yaparım, ne de gram ilgilenmediğim erkekler için. Kendim için yaparım. Bacak kıllarını almayan insan leş gibi kokar, koltuk altını almayan insan leş gibi kokar. Midemi bulandırdınız. :D Sadece leş gibi olduğu için değil, bacak kılları alınmayınca da kendimi erkek gibi hissederim. Kadın dediğin narin olmalı, tamamen tüysüz olmalı, erkek gibi hiçbir şekilde olmamalı. Bir kadının tüylü olması, o kadını gözümde itici yapar. Zaten kendisine saygısı olan kadın, gider tüylerini alır. Bu konuda çok doluyum, çekemiyorum kezbanları.
Yakında, "Kadınlarda da bıyık çıkıyor, almayın bıyıklarınızı. Kesin erkekler için bıyıklarınızı alıyorsunuz." derseniz kahkahalarla gülerim. Anlaşılan o ki, siz bıyıklı, erkek gibi, Harun Amca gibi olan kezbanları normal buluyorsunuz. :D
Anladım dediğini, aseksuel tam olarak ne oluyor bilmiyorum açıklar mısın bana, neler hissediyorsun. Tek itirazım var, bacak kıllarını almayan bir insan neden pis olsun? Biz almıyoruz. Pis miyiz?
Bana göre pissiniz maalesef. Ayrıca, kadın ve erkek farklıdır. Bir erkeğin bacak kıllarını almamasına belki biraz olsun normal gözle bakabilirim, sonuçta çoğu erkek hiç almıyor. Ama bir kadının almamasına normal bir gözle bakamam. Öyle bir kadın, artık erkeksileşmeye başlayan, hafif lezbiyen eğilimleri göstermeye başlayan birisidir. Gördüklerim kadarıyla yazıyorum buraya. İstersen sen de incele o tarz kadınları. Genelde hep küfürlü konuşurlar, erkeksi hareketler sergilerler, ağır abi gibi davranırlar. Aseksüel konusuna gelirsek, bir erkekle cinsel ilişkiye elbette ki girebilirim. Ama bana zevk falan vermez bu, çünkü bayağı bir tiksinç geliyor. Bir erkekle el ele tutuşmak bile, nedense tiksinç geliyor. Bunun aseksüellikle alakası bile yok, ama bana tiksinç geliyor. Sarılmak falan bu tür şeyler hiç bana göre değil. İnternetten aseksüel bir kadınla tanışmıştım, kendisine sarılmak, öpüşmek falan fazlasıyla normal gelirken, bana iğrenç geliyordu. Yani herkeste aynı değil sanırım bu durum.
Ben de aseksuelim sanırım. Gel tanış olalım
Tahrik olma denen şey erkeğin bilinç altında gerçekleşir. Yani bacaktan tahrik oluyosan bu senin yüzünden olan birşey kadının eteği yüzünden değil. Kadın mini eteği güzel duruyo ya da sıcak diye giyer ama erkeği algılama biçimi farklı. Beyniniz hemen uçkurunuza sinyal götürüyosa bu sizin sorununuz
Einstein ile bir akrabalık bağın var mı?
Kendilerini erkeklere beğendirmek için giyerler
Sadece yakışıklı ve zengin erkeklerin bakması onları tahrik eder
Çirkin ve fakir erkeklere ölüm
Evet bu böyle
Her ne kadar inkar etseler de gerçek budur
Aksine inanan kumda oynayabilir
Kaybetmeye mahkumdur
Cevap
3Cevap
Black rabbit ne demiş baktım.. Erkek avlamak, diyor. Bir nevi aranıyor, demek bu.
Tek işinize gelen cevap bu olduğunuz için mi bu cevabı sevdiniz?
Hayır cevabı yazan kişinin fazlasıyla zeki ve ufku geniş olduğu için bunu söyledim
Anlatım bozukluğu yaptım :D
Black Rabbit oraya teflon tava bile yazsa onu haklı bulurum.
Konuya dönecek olursak soruya cevap ver ona göre tartışalım
Ben de bundan bahsediyordum. Erkeklerin kadınların giydiği kısalıkta poponun bittiği yerde başlayan şortları yok. Erkekler göğüs dekoltesi kullanmaz. Göğüslerini meme ucuna kadar açıp sergilemez, sırt dekoltesi kullanmaz, göbeği açık kıyafetler giyemez, makyaj yapmaz.
Kafinlar ister kabul edin ister kabul etmeyin yaptıkları her şeyi erkekler beğenmez korkusu ile yapıyor. Olay bundan ibaret.
Erkekler işine geldiğini yapar
Hayır, insan illa ki içgüdüsel olarak beğenilmek ister. Ama kadınlar fizikleri ile beğendirmeye çalışıyor kendini. Kendinizi *m G*t Meme'den ibaret lanse eden sizsiniz
Az önceki mesajınızda erkeklerin bunları yapmadığını, kadınların yapmasının nedeninin ise beğenilmek olduğunu söylediniz. Bu demek oluyor ki erkekler beğenilmek istemiyor.. Yapmıyorlar ya hani... Ama sizin cevabınız gerçekten teflon tava gibi alakasız..
Şimdi hiç mini giymese kimse ne olur? Kadınlar beğenilmek istemiyor sonucu mu çıkar?
Siz karşı cinste fiziğe önem veriyorsanız, sizin tabirinizi yaramayacağım baktığınız şey o olur.. Beyne önem veriyorsanız, baktığınız odur.. Nasıl bakarsan öyle görürsün, der üstat. Bakışını değiştirmenizi tavsiye ederim..
Ve bu sorunun işinize gelmeyen hiçbir yanıtını da asla kabul etmezsiniz. Ancak bir kadın olmanız gerek anlayabilmeniz için..
Benim zihnim fazlasıyla berrak emin olabilirsin. Beni tanımadığın için hakkımda yanlış düşünüyorsun ve izlenim sahibisin.
Hoş beni tanısan nolur, tanımasan nolur. Kendimi tanıtsam anlatsam nolur?
Ben zekaya fazlasıyla önem veren bir insanım sadece özet olarak bunu söyleyeyim bununla idare edelim bu akşam.
Benim uyumam lazım. Başka zaman denk gelirsek konuşuruz
Öyleyim diyorum neden inanmıyorsun? Yalan borcum mu var?
Ya hala inanmıyor kadın bana arkadaş. Zaten inansan da inanmasan da bana tesiri olmayacak bu yüzden boşverelim. Ben kendimi iyi tanıyorum
Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol, diyor Mevlana.. Eğer öyleyim diyorsan böyle sorularla gelip, erkekler açmaz, kadınlar açar, niye açar, kime açar, bize açar bla bla bla.. larla gelmemen gerekir 😉 Hep duyduğumuz şeyler..
Benim için bu dediklerin 👂girip 👂çıkıyor.. Umurumda değil erkeğin ne düşündüğü.. Ben mini eteğimle kraliçeler gibi hissediyorum, giyiyorum.. Beni endişelendiren burada birçok genç arkadaşımız var. Böyle sorulara birçok abaza, tacizci gelip kendini aklıyor, birçok genç kızımız acaba benim yüzümden mi diyor.. Biraz bilinçli soru soralım, lütfen.
Daha akıllıca soru sorun, daha akıllı cevaplar alırsınız.. Her zaman bir insanın zekası verdiği cevaptan değil, sorduğu sorudan anlaşılır.. İyi günler..
Öncelikle sorduğum sorudan benim kadında zekaya önem vermediğimi nereden çıkardın? Sorudan böyle bir anlam çıkmıyor ki. Mini Etek veya Mini Şort kelimelerini telaffuz eden her insan zekayı çöpe mi atmış oluyor? Mini Etek ve Mini Şort kelimesi altı üstü Türkçede bulunan iki kelime grubu yani.
Mini eteğinle kendini mutlu hissediyorsan buna mutlu olurum, senin mutsuz olman beni mutlu etmez.
Sitede dilediğim soruyu sorma özgürlüğümü var, sitede bu tarz sorulara cevap yağıyor ve tartışma sohbet ortamı yaratıyor. Kuantum düzeyinde madde hareketlerini sorsam tek bir yanıt alamayacağım biliyorum
Gerekli açıklamayı cumartesi akşam yapacağım, fakat cevabımın çok yanlış anlaşıldığını fark ettim.
Erkek avlamak... Bu çok çirkin bir açıklama olurdu ve kadına da büyük bir hakaret olurdu.
Boşver buradaki üç beş insan için değerli enerjini boşa harcama.
Kadın ben ne kadar aksini iddia etsem de benim zekaya önem vermediğimi ve fiziksel bir şey görünce kızgınlık dönemindeki kediler gibi aklımın sadece yatağa atmak olduğunu sanıyor
Önemli değil, üşenmem. Cevabımı sana vermiştin, lakin güncelleyerek adımı verdiğin için şuanda bir cevap borçluyum :D Yanlış anlaşılmayı sevmiyorum.
Sen bilirsin :D ben teflon tava yazsan da kabul ederim
Kadında zekaya önem vermediğin sonucuna vardım çünkü sorduğun soru normal gibi görünse de bu soruya cevap yazan kadınlara yazdığın cevaplar soruyu anormal ve provakatif yapıyor.. Hatta aşağıdaki birine verdiğiniz cevapları hatırlatayım size.
“Kabul etmek istemesen de işin içinde kadınların vücutları ile kendilerini beğendirme/pazarlama/satma amaçları olduğunu düşünüyorum.”
“Tecavüzün, tacizin savunması olamaz fakat belki de toplumu buna iten sebepler bunlardır.”
Bu sözler sizin sözleriniz.. Yemin ederim ellerim titriyor şu an bunları yazarken.. Ve siz hala kadında zekaya önem verdiğinizi mi iddia ediyorsunuz.. Ne kadar aşağılık ithamlar bunlar. Ne demek pazarlamak, mal mıyız biz. Ne demek tecavüze iten sebepler.. Burada her istediğin soruyu soramazsın efendim, yok öyle bir şey.. Burası da sosyal bir mecra..
Ben insanım, kadınım. Bu sorunun muhatabıyım.. Sitedeki 3-5 kişi değilim. Öyle bile olsam senin benden üstün yanın ne? Düşüncelerin ortada.. Hala bu ne aymazlık savunma yapıyorsun?
Okuduğun metnin birkaç cümlesini seçersen elbette istediğin algıyı yaratırsın.
Ya okuduğun şeyi anlamamışsın (benim yazdığım görüş yorumundan bahsediyorum) ya da işi yokuşa sürerek algı operasyonu yapmaya çalışıyorsun.
Ben orada aynen şunu yazdım.
"Tecavüzün, tacizin savunması olamaz fakat belki de toplumu buna iten sebepler bunlardır. Yani benim kast ettiğim şey kadınlar erkekleri tahrik ediyor değil. Kadınlar sadece fizikleri güzellikleri ile ön plana çıkma yarısına girdikleri için erkekler kadınlara saygı duymuyor, basit görüyor."
Yani kadınlar zeka, kültür, ahlak, başarı, mizah, spor, sanat yerine sadece ve sadece vücutları, bedenleri, fizikleri, bacakları, memeleri, popoları, fondöten sürülmüş ciltleri ile var olma yarısına giriyor, kendilerini bunlar ile beğendirmeye yarısına giriyor.
Bu da erkeklerin kadınları basit görmesine sebep olduğu için erkekler kadınlara karşı saygısız tutumlar gösteriyor.
Önce okuduğun şeyi anlamayı öğren istersen?
Hala bu görüşleri savunabilmek pess dedirtiyor bana. İddia ettiklerinle yaptıkların uyuşmuyor.. Sanat, zeka, kültür e değer veriyorsan o yönde sorular sormalısın.
Söylediğin sözün toparlanacak yanı yok. Boşuna savunma bence. Çok çirkin bir itham.. Saygı duyun insanlara önce. Sizinle böyle düşünen biriyle konuşmak bile anlamsız.
Ben okuduklarımın uygulamasını da çok görüyorum sokakta merak etmeyin. Siz önce yazdıklarınızın ne anlama geldiğini anlayın..
Bak sevgili arkadaşım hala değerli gördüğüm için kendimi açıklamaya çalışıyorum. Ben bu siteyi goygoy yapmak/boş yapmak/gırgır yapmak için kullanıyorum. Yani sitede yaptığım paylaşımları ciddiye bile almıyorum.
Sanata, zekaya, kültüre değer veriyorum fakat bu yönde sorular sormak gibi bir zorunluluğum yok.
Resmen beni Ümraniye Sapığı yaptın iki dakikada.
Sakin :)
Ben de size diyorum ki goy goy, gırgır yapmanız beni ilgilendirmiyor.. Böyle soru sormanız da da sakınca görmüyorum ancak görüşlere yazdıklarınız hiç hoş şeyler değil.
Siz belki goygoy için yazıyorsunuz. Ancak yukarıda da yazdım birçok genç kızımız bunları ciddiye alıyor, birçok sapık kendini aklıyor..
Tecavüzün, tacizin altında yatan sebepler kadınlar olamaz. Bizim ahlaklı olmamız mı erkekleri ahlaklı kılıyor. Eğer benim mini eteğim birilerini ahlaksız, uzun eteğim ahlaklı yapıyorsa o zaman o kişide ahlak aramak saçma olur. Değil mi?
Siz kadın değilsiniz, yazdıklarınızın bir kadını nasıl üzereceğini bilemezsiniz.. Lütfen bu şekilde görüş paylaşmayın..
Tamam ben düşüncelerim, fikirlerim ve yazdıklarım için özür dilerim. Ben kendimi gerçekten haksız buldum.
Merhaba,
Açıklamada bulunduğum linki paylaşıyorum; birazcık karmaşık ve kabataslak olmuş olabilir. Çok uzatmak istemedim, ancak aktarmaya çalıştığım konu disiplinler arası bir konu olduğu için gerekli ayrıntıları belirtmeye çalışırken kaybolduğumu fark ettim. Gene de bu şekilde kendimi daha iyi aktarabildiğime inanıyorum:
https://jpst.it/1jGbq
*Cevabım sitenin karakter sınırlarını 4'e, 5'e katladığı için farklı bir sistem üzerinden (justpaste. it) paylaşmak durumunda kaldım. Dışarıdan bir link paylaştığım için üzgünüm.
İyi günler dilerim,
Küçük bir açıklama daha, yazının bir yerinden sonra "sen" diyerek bazı argümanlar sunuyorum, kastettiğim kişi kesinlikle sen değil, bir güruha hitap ettiğimi düşünebilirsin. Şahsi algılamaz isen sevinirim, 30 yaşında, benden yaşça büyük birisine bu ithamlarda bulunmazdım -
Umarım yazdığın şeyi sıkılmadan baştan sona okur. Ben okudum hatta PDF olarak kaydettim
Teşekkür ederim. Okuyacağına eminim, fakat umarım sıkıcı yazmamışımdır :)
Öğrenmek isteyen birisi için muazzam bir yazı ama öylesine okuyacak birisi sıkılabilir :D
Benim de ufkumu genişletti. Genelde bildiğim hatlarda şeylere deginmişsin fakat verdiğin örnekler beni de geliştirdi
@ცƖąƈƙཞąცცıɬ Açıklaman için teşekkür ederim.. Kendimi senin gibi feminist olarak adlandırmıyorum artık.. Önceden öyle adlandırıyordum ama şimdi benim feminist olarak adlandırdığım düşüncelerimin aslında olması gereken şeyler olduğunu düşünüyorum.. Eşit şartları savunmak feministlik olmuyor, bence tabiki..
Yazını okudum, farklı şeyler düşünmüyorum senden buna inanabilirsin.. 22 yaşında da böyle düşünüyordum şu an da öyle. Ancak sizin gibi genç birinin böyle düşünmesinden de mutlu oldum.
“Mate acquisition” a gelirsek “mate” kelimesinin kadında erkek, erkekte kadın anlamına geldiğinin de farkındayım. Kelimeyi cinsiyet-free yaparsak “eş”anlamına geliyor doğru. “Acquisition”, kelimesinin de “acquire”, elde etmek kelimesinden geldiğinin de farkındayım.. Ama biz bunu argoda “erkek avlamak” tabi kadın tarafından bakınca çeviririz.. Türkçe “eş seçimi” deseniz de bence hoş durmazdı. Açıklamaya muhtaç bir yargı çünkü..
Yani biz haklıyız?
Başından beri ben de aynı şeyleri iddia ettim ama bana abazan muamelesi yaptın ablacım
Abla sen bizi abazan ettin çıktın ama. Kalbimi kırdın yani
Ben size hiçbir şey muamelesi yapmadım.. Yazdıklarınız belli, benimkiler belli.. Yazdıklarınıza saygı duymuyorum.. Katılmıyorum.. Ve arkadaşın yazdıkları ile de yakından uzaktan alakası olmayan şeyler yazdıklarınız.. Teflon tava, yazmıyor orada dikkatinizi çekerim.. Size hala kızgınım, lütfen bu konuyu uzatmayın artık.
Ben karşımdaki insana yani BlackRabbit'gözüm kapalı güvendiğim için teflon tava da yazsa kabulüm
Sizin fikirleriniz çok doğru da bizimkiler eğri sanki.
Benim görüşlerimin bu anlamda sizinkinden daha doğru olduğuna eminim.. Geri adım atmayacağım vs diye hala yanlış da ısrar etmeniz yersiz.. Evet benden gençsiniz ama küçük değilsiniz, üstelik PDF olarak yazılanları kaydeden birinden daha fazla sağduyu beklerim. Bazı şeyler söylemekle olmuyor, inanmak lazım. Trol sorular açarak olmuyor bu iş.
Ablacım benim sinir olduğum tek şey aklımın içine düşüncelerime hakimmiş gibi davranman. Tamam bu konuda haklı da olabilirsin. Ama sana fikirlerimizi söylememe rağmen itiraz ediyorsun bana
Ben söylenen sözlerden yola çıkarak yorum yaptım. Başka elimde veri yok. Yaptığınız iki yorumu da alıntılandım. Neden itiraz ettiğimi de.. Size ne bir şey muamelesi yapıyorum ne de aklınızı okuduğunuzu iddia ediyorum. Karakterinize yönelik saldırı da yapmadım. Bir konudaki fikrinize katılmadım, hala da katılmıyorum o görüşlerinize. Hala öyle düşünüyorum, diyorsanız.. Bu konuda kendimi yeteri kadar açıkladığımı düşünüyorum. Sizinle akalı değil, kim olursa olsun insanlara yazdığınız o görüşler saygımı, benim saygını hak etmiyor. Saygı asla duymadım, o düşüncelere hala da öyleyim.. Siz de hatalıyım, dediniz özrünüzü kabul ettim. Hala biz haklıymışız, değil mi’lerle geliyorsunuz bana. Benim size yönelik yargım vardı, yazdıklarınızdan dolayı. Öyle değilseniz sorun yok demektir. Bana kendinizi ispat etmenize gerek yok..
Ben maksat muhabbet olsun diye uzatıyorum sadece
Teşekkür ederim, iyi geceler -
Bıktım bu sorulardan artık niye bu kadar taktınız kadınların kiyafetlerine kimseye bir zararı yok ne giysin şalvarmı
Merak edip soruyoruz Allah Allah? Kardeş sitenin teması soru cevap üzerine. Kafan mı güzel? Soru sorulmasından rahatsızlık duyuyorsan takılma sitede
Sorunun saçma olduğunu değerlendirmek sana kalmış değil bence
Yakıştırdığı için giymiştir hava sıcaktır giymiştir birilerine bişey göstermek için giymiyoruz yani
Ama bacaklarınızı görüyoruz.
Anlamıyorum ne var bunda bizde erkekleri kaslı görüyoruz ama biz o saçma hormonlara sahip çıkıyoruz bir et parçasına ne bu böyle sanki çok önemli bişey miş gibi alt tarafı ten bu kadar abartılıcak bişey değil
Hormon konusunun alakasını çözemedim. Alt tarafı bir ten, et parçası ise neden göğüsleriniz açık gezmiyorsunuz?
Bacakla göğüs arasında fark var benim için sadece et parçası ama ben sıcaktan şort giyerim göğüsleri açarak gezmenin bir anlamı olmaz
biz kilotla gezmiyoruz ayrıca sende şort giy kimse bişey demiyor
Ergenler gibi hormonlarını kontrol edemiyen biri bir olay olunca kadını hep suçlar hep giyinişine karışır ama hangi çağdayız herkesin aklı cinsellikte bu ne böyle
İyi de arkadaşım iki lafından biri cinsellik/hormon olan ben değilim sensin. İki cümleden birini ya cinselliğe ya hormana getiriyorsun.
Et parçası ise göğüs de et parçası. Ayrıca sütyen takmak pek çok kadını rahatsız ediyor. Neden göğüsleriniz açık gezmiyorsunuz?
Siz niye gezmiyorsunuz bir yerlerinizi açıp
Ayrıca şort giymeyi eleştiren sizsiniz görüşlere saygı duymadığına göre cahil ve yobaz birisiniz
Ben cinsellik meraklısı değilim ama senin imâlarin konuyu oraya çekiyor saygı duyun biz size nasıl saygı duyuyorsak sizde duyun zor değil
Şort giymeyi eleştiren tek bir cümlem de olmadı. Sen okuduğun şeyleri objektif okumak ve fikir yürütmek yerine peşin hükümlü cevaplar veriyorsun.
Ortada ne cinselliğin ne de hormonun sözü yokken başladın bir hormon/cinsellik muhabbetine.
Mesela erkekler rahat olmak için şort giyer. Ben hep de giyiyorum. Ama kendimi beğendirmek için bugüne kadar hiç bacaklarımdaki kılları almadım.
Bir kadının derdi rahatlıksa neden kışın kıllarını almayıp yazın alıyor?
Kışın açık giyinmiyor çünkü kimse soğuk havada şort giymez sende dahil, kıl almaya gelirsek eminim ki dışarıda kıllarını almayan birini görseniz bu kezban der dalga geçersiniz, evet elestirmedin şort giymeyi ama sorun bana göre saçma çıplak neden gezelim akıl var mantık var ama bacağın gözükmesi bir anlam ifade etmiyor illa biri şort giydi diye çevre ona bacım damgası vuramaz evet sen böyle demedin ama çoğu erkeğin düşüncesi bu bizimde özgür haklarımız var istediğimizi giyeriz
Bence bir dahaki sefere peşin hükümlü tartışmaya girmek yerine beyin fırtınası yapmayı öğren. Sıkıldım ve yoruldum inan derdimi anlatıcam diye. Biraz yumuşadın ama iş işten geçti.
Beyin fırtınası olsun dedim ama bezdim yemin ederim. Siteden çıkıyorum, ciğerim soldu
Peki birşey sorucam neden kadınlar sort giymesin nasıl bir sakıncası var ve neden çıplak gezmeyi normal bişey miş gibi çıplak gezelim diyorsun peşin hükümlü değilim ama anormal düşünüyorsun bacakla çıplaklık arasında dağlar kadar fark var
ya evladı her mini giyinen kendinimi pazarlıyor saygı duy önce istediğimi giyerim ve senin gibi yobazlarda bunu eleştirmek düşmez yallah Arabistana
Ben kimsenin ilgisini ya da çıkarını elde etmek için giymem hava sıcaktır ya bol pantolon giyerim ya da şort bizimde rahat olmaya hakkımız var senin gibi yobazlar yüzünden ülkemi terk edemem eğer saygı duymuyorsan gitmesi gereken sensin
Herkesi çevrendeki gibi görme ya da tanıdıkların gibi Arabistan'a git dedim çünkü saygı duymuyorsun
Geçmişte mesela çocukları evlendirirlerdi kızları gömerlerdi bunlarda o zamanlar da örf adetti töreydi hemen cahiliye donemine dönüp bunları yapalım çoğu ülke gelişirken bizim ülkenin derdi sadece giyiniş olsun benim nenem bana saygı duyuyor Benim Tercihim Çünkü
Mini şortla gelişiriz demedim zaten düşünce özgürlüğüyle gelişiriz sendede bu yok anlamıyorsun saygı duy yeter ki
Ahlak iki bacak arasında olmuyor ya da giyinişle bitek kadınlar ahlaksız olamaz bencede zina yasası gelsin ama kimse kimsenin giydiğine karışamaz kaç defa daha yazıcam
Ve son diyeceğim senin gibi yobaz cahil düşüncesiz ve geri kafalılarin soyu tükensin
"yobaz cahil düşüncesiz ve geri kafalılarin " bu dediklerin hepsi sen de var. Ben toplumun huzurunu düşünüyorum. Benimkin de mantık var seninkinde özenme, duygusal bağ var. Ben müslüman değilim, dinsizim. Ama ülkedeki islamcıların ahlak beklentisini yakında gözlemlemiş biri olarak destekliyorum. Her iki kitlenin de olduğu yerde yaşadım. Huzursuzluğun kaynağı:laik olduğunu söyleyen, özgürlük diyen ama kütüphanede, dışarda sevişen cehepeliler
Ben bu güne kadar şortla dışarı çıkmadım ya da aşırı açık bir şekilde ama ben saygı duyuyorum ve savunuyorum her şort giyinen sevismiyor ya da bı başka şey yapmıyor bu iftira oluyor huzursuzluk düşüncelerin kısıtlanmasından kaynaklı herkes kapalı ya da açık olucak diye bir kural yok diyorsun ya düzen olucak şimdi sen dinsizsin bir kadın dinsiz ve bu ülkede yaşıyor o damı kapanmak zorunda saçmalama lütfen sana by
Ben kimsenin giydiğine karışamam böyle bir hakkım yok ve kimsenin giydiğine karışacak bir zihniyette de değilim zaten.
Ben beyin fırtınası yapalım diye soruyu bu şekilde sordum fakat üstüme çok geldiğin için sıkılıp siteden çıkış yaptım. Şimdi siteye giriş yaptım.
Benim dikkat çekmek istediğim nokta giyim tarzının altında yatan sebebin ne olduğuydu. Elbette havalar sıcak şort giymek çok doğal bir şey. Fakat kadınların giydiği kısalıkta şortları hiçbir erkek giymiyor veya yine aynı şekilde erkekler göğüs dekoltesi, sırt dekoltesi, omuz dekoltesi, göbeği açık kıyafetler giymiyor.
Kabul etmek istemesen de işin içinde kadınların vücutları ile kendilerini beğendirme/pazarlama/satma amaçları olduğunu düşünüyorum.
Kadınlar makyaj yaparken neden erkekler makyaj yapmıyor? Neden erkekler oje sürmüyor, neden göbeği açık veya göğüs dekoltesi olan kıyafetler giymiyor? Bunları hiç düşündün mü?
Tecavüzün, tacizin savunması olamaz fakat belki de toplumu buna iten sebepler bunlardır. Yani benim kast ettiğim şey kadınlar erkekleri tahrik ediyor değil. Kadınlar sadece fizikleri güzellikleri ile ön plana çıkma yarısına girdikleri için erkekler kadınlara saygı duymuyor, basit görüyor.
Kadınların çoğu kendilerini başka kadınlarla karşılaştırır makyaj yapmasak kezban oluruz bakımsız oluruz yapınca da ilgi çekme pazarlama ve satma ne demek farkında mısın biz obje değiliz ya da mal değiliz kendimizi güzel görmek isteyebiliriz bir yerlerini açmadan makyaj yapan var kapalılar da makyaj yapıyor bu tamamiyle toplumun suçu sen makyajı saçma bulabilirsin ama yapmayınca da saçma eleştiri yapılıyor erkekler de karın kaslarını göstermek için popolarını yirtriyor bitek kadınlara göstermek için değil hemcinsiyle kendini kıyaslamak için şimdi sen bu zamanda erkek olarak makyaj yapsan top olursun biz yapmasak kezban diyorsun ya tecavüzün toplum yüzünden falan pardonda bebeklerden çocuklardan tahrik olan bacım çocukları var tüm erkeklere demiyorum ama nefsinize ve hormonlariniza sahip cikamiyorsunuz bir fotoğraf görüyorsunuz ondan bile etkilenenler var
biz yeri geldiğinde hemcinsimizi kiskandirmaya çalışırız yeri gelir moda için giyiniriz yeri gelir sevgilimize hoş gözükmek için özenli giyiniriz biz basit obje ya da herhangi bir şey değiliz tam tersi erkekler bir yerlerine sahip çıkamadığı için kadınlar sizi basit görüyor düşüncene saygı duyamıyorum kimse kimseye kendini pazarlamiyor ewt pazarlayan var ama her kısa giyinene laf atmak tecavüz etmek mi senin için doğru kendisine hakim olamayanlardan ne beklenir ki asıl sizler basitsinizz
Tamam ablacım ben basitim. Oldu mu?
Bu arada tartışmanın sonunda güzel şeyler yazdın teşekkür ederim bana bir şeyler katan bir tartışma oldu son iki görüş yorumu ile. Belki enerjim olursa sonra devam ederiz bu bilgi alışverişine. Şimdi uyumam lazım maalesef. Zaten yoruldum gün boyunca
Empati yoksunu birine ne anlatılır ki anlamiycaksin ve benimde anlatmama gerek yok by
Empati yoksunu olduğumu nereden çıkardın?
Erkekler neden pantolon gömlek sort vs şeyleri giyiyorsa
Örtünmek için giyiyoruz
Sen neden pantolon gömlek tişört gidiyorsan biz de onun için gidiyoruz hani kıyafet ya
Örtünmek için ve resmiyet için pantolon giyiyorum, yazları sıcak olduğu için şort giyiyorum fakat kadınlar gibi bacak kıllarımı almıyorum. Kadınlar mini etek veya sort giyeceği zaman bacak kıllarını alıyor, bunun özel bir sebebi olmalı
Erkeklerin sizi nasıl gördüğü bu kadar mı önemli? Yani erkekler için yaşıyorsunuz
Sevdiğim ve beğendiğim için. Alternatif olduğu için.
Neden seviyorsun?
Anladım hayırlı olsun mutluluklar diliyorum :)
İsteyen ne giyerse giysin. Oturup neden giydi diye düşünemem. Şekilci değilim şükür.
Sen giyiyor musun?
Artık hayır.
Ne kadar saçma soru niye giymesinler arkadaşım? Siz niye pantolon giyiyorsunuz
Pantolonu resmiyet için istiyorlar diye giyiyoruz
Bir nedeni yok erkek neden şort git orsa onun için miyav
Giyiyorsa *
Ben sort giyiyorum çünkü rahat oluyor yazın
Erkekler onlara iyi davransın diye, ilgi odağı olmak için.
Canım istiyor çünkü.
Neden canın istiyor peki?
Kendimi rahat ve alımlı hissediyorum
Yani erkeklere beğendirmek için
mate acquisition
Tek ve yegane doğru cevap
Kendine yakıştırdıkları için ^^
Bacakları açık olunca yakışmış mı oluyor
Mesela çıplak dolaşmakta da özgür müyüz?
Benim ağzımdan hormon diye bir şey çıkmadı. Çıplak dolaşma konusunda neden özgür değiliz?
Bacak ayıp değil ama meme mi ayıp? Neden mesela?
Bacak neden gösteriliyor peki?
Peki bacak kıllarını neden alıyorsunuz?
Kendisine yakıştırdıkları için.
Bacaklar açık olunca yakışmış mı oluyor?
Anladım
seviyorum, yaz kış giyerim.
Giymesinlermi cok mu rahatsz edici
Sadece sebebini soruyorum
Giymek istedikleri için.
Neden isterler?
Yakıştığı için
Bacakları açık olunca yakışmış mı oluyor
Eşin ailen vb dışındakiler giyse ne
Rahat olduğu için.
Peki neden bacak kıllarınızı alıyorsunuz?
Kötü görünüyor ve rahatsız hissettiriyor. Pürüzsüz olduğunda daha iyi hissediyoruz.
Erkekler neden almıyor? Madem rahatsız hissediyorsunuz neden kışın kıllarınızı daha seyrek veya hiç almıyorsunuz?
Erkek olan ben değilim bu soruyu kendine sor bence. Diğer soruya bakacak olursak şöyle ki çoğu kadın sürekli alıyor, hatta bir kısmı lazer yaptırıyor, sürekli almasına gerek kalmıyor. Kışın almayanlar için bir şey diyemem. Kış aylarında hava sıcak olmadığı için rahatsız hissetmiyor olabilir veya genellikle pantolon giyildiği için sorun etmiyordur kötü görünmesini ya da en basitinden bakımsız bir kadındır kendine özen göstermeyi sevmiyordur ne bileyim bir sürü sebebi olabilir bunun.
Kadınlar bacak kıllarını erkeklere kendilerini beğendirmek için alıyor
Erkeklere neden kendimizi beğendirmeye çalışalım ki? Amaç eğer elde etmek olsaydı siz şort, etek, bacak olmadığı zaman da max 2 dakikada düşüyorsunuz zaten. Bir şey yapmamıza gerek mi var? Çok saçma bir sebebe bağlamışsın sen olayı. Hadi diyelim doğru peki sence aseksüel kadınlar neden alıyor bacaklarını? Onlar da mı kendilerini erkeklere beğendirmek için alıyor? Senin mantığına göre düşünürsek öyle sanırım. Bir de şu açıdan baksana olaya örneğin sen bir kadına ben alınmamış bacak seviyorum dersen o kadın bacaklarını almayı bırakmaz ama kendisi alınmamış seviyorsa almaz. Tabi size göre ne yaparsak yapalım sizin için yapılıyor sanıyorsunuz ama inan senin 10 cm'lik penisini kaldıracağım diye epilasyon, makyaj, kişisel bakım gibi şeylerle uğraşmam ben. Sanırım sen kendini ve diger erkekleri gözünde biraz fazla büyütüyorsun ama dünya sizin etrafınızda dönmüyor malesef. Her şeyin merkezinde siz yoksunuz, olamazsınız.
Aseksuel kadın örneği benim de düşüncemi sorgulamama neden oldu. Belki de yanlış düşünmüş olabilirim. Ben yanlışımı kabul etmeyecek bir insan değilim.
Fakat 10cm'lik penis aşağılaması ve sen kendini fazla büyütüyorsun yakıştırması sence hoş mu oldu? Olayı 10cm'lik penis diyerek bel altına vurarak eline ne geçti? Fikrini normal şekilde ifade etsen zaten haksızsam haksızım derdim sana. Kalbimi kırdın iyi mi oldu yani?
Olayın herhangi sıradan bir erkeği elde etmek olduğunu düşünmüyorum. Yani olay erkekler arasındaki en iyisine kendini beğendirmek. Keko, kro, abaza tipleri rahatlıkla elde edeceğinizi ve onları hayatınızda istemediğinizin ben de farkındayım. Fakat Aseksuel kadın örneği benim de kafamı kurcaladı. Tartışmaya devam etmek isterdim ama sen bel altı vurup kalbimi kırıyorsun
Canı çektiği için
Canınız bacakları açık olmayı mı çekiyor
Ben giymem siz diye hitap etme
Üzülme reyiz buradaki insancıklar da böyle
sevdikleri için
Neden severler?
zevk icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar