Herkes düşüncesini yazabilir.Bi kadın neden mini etek yada dekolte giyer?
Cevabın nedir?
+1 yılmini etek giyen açık gezen kızlar
o güzel kız ların açık yerlerini görmek mini etek giydiyini görmek ne karnı doyuruyor.Nede uçkuru doyuruyor.Ne kalbi tatmin ediyor.Ne Aklı ikna ediyor.Nede insanı sükunete erdiriyor.Sadece insanı geriyor.Delirtiyor.Bozuyor.Şaşırtıyor.Üzüyor.Hevesini kursağında bırakıyor.Acaba camın arkasındaki kızarmış tavuğa ekmeği bandıranın alacağı lezzet ne olur.Acaba kebap kokusu ile insan ne kadar doyar.Yalancı ve aldatıcı ve uyutucu hevasatları aldatıcı duyguların insana katacağı bir şey yoktur.mini etekli bir kadın gördümü sadece istek oluşuyor.ama gideremiyorsun.görmekle yetiniyorsun.o yüzdende sana zulüm oluyor.
hevesin kursagında kalıyor. işte mini etek ahlaksızlık yapan unsurur.
gösteripte geçmek ne hakkınız. o erkeyin pskolojisini bozmaya ne hakkınız var sizin.yazık deyilmi o erkeye. cinsel duygularıyla oynuyorsunuz. zulüm ediyorsunuz. işte zaten o kızlarında durumu belli.ahlaksız oldukları zaten belli. sapık kız oldukları zaten belli.
mini etek giyipte milletin ahlakını zedeleyen kızlar vardır. suç kızdadır.başka kimsede deyildir.
adaplı giyerse sorun çıkmaz. yok gösteriş yaparsa zulüm eder.
mini eteye hayır.252 Yorumla
En İyi Cevaplar
bu soru kaç defa soruldu erkekleri azdırmak için
106 Yorumla- +1 yıl
yuh bu kadar mı net?
- +1 yıl
..:) emin ol beceriyosunuzda..
Aslında tohumlar da hiç çiçek açmamalı. Tohumlar çiçek açınca; arılar, sinekler böcekler tahrik oluyor.
Her tarafı, arı, sinek, böcek basıyor. Bence, tohumların çiçek açmaları yasaklansın. Öylece tohum olarak kalsınlar, hiçbir canlıyı tahrik etmesinler durduk yerde. Teşhirciliğin alemi yok.
Son olarak; anlayana sivrisinek saz, anlamayana sazı s*ksan az...31 Yorumla- +1 yıl
Bitkilerden tahrik olan böcekler gider bitkinin yanına özlerini falan toplar istediğini yapar ama kadınlar yarı çıplak erkeklerin yanından geçince erkeğin tahrik olmasıyla kalır. Lafı çarpıtma.
+1 yıl1 rahattır 2 dolapta az yer kaplar 3 stiletto ile çok zarif durur 4 sıkmaz bunaltmaz 5 asil durur
bazı peynir dilimleri ise 1 şov yapar 2 kendisine baktırır 3 frikik verme aracı olarak görür 5 çok sevil durur ve erkeğin ağzını sulandırır.
işte 2 farklı mini etek giyinen kadın türü. Birisi asaleti tasdiklemek için birisi de müşteri bulmak için giyinir.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
18Cevap
+1 yılokuldayken karizmatik bi hocamız vardı. bazı kız(!)lar hocanın dersinde düğmeleri açıp etekleri kıvırıyodular. yılışık konuşmalar. dersten hiç bi halt anlamadıkları halde(matematik dersiydi) biliyomuş taklidi yapıp çuvallıyodular. bu yüzden giyinenler de var. bide sadece aynaya baktığında kendi görüntüsünü beğendiği için giyenler var. tercih meselesi yakışana yakışıyoda. ama haddinden fazla dekolte ve minilerde kötü oluyo hakkaten.
40 Yorumla
+1 yıldekolte pek sevmem. daha cok dekolteyi dekolte diye giymem. cok beyendiyim bir elbise varsa kisasa giyerim ama aaa bu dekoltesiz giymiyim deme. denk gelirse yani oyle.. dekolte kadini guzel gostermez.. bir kadin bence bir cuvalin icinde bile istese seksi gorunebillir.. davranis ve karakter meselesi
22 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum artik zaten bu puan meselesi diyecek bir seyim yok -_- en iyisi eksi veriyim demek oluyo bana:D
mini etek ve dekolte giymem.acıktaki degil.kapalı olan merak edilir.bence kesınlıkle seksı görünmüyorlar.gayet itici.
94 Yorumla- +1 yıl
sana sonsuz üstü sonsuz artı... helal be dost...
biz size karışıyomyz hep aynı sorular :
kızlar nie tayt giyer
kızlar nie mini etek dekolte giyer
ailemiz izin veriyo dime size ne oluyo özgürüz biz hiç kimse karışamaz allahtan bşka cehennemde biz yancaz siz değil bırakında rahat takılalım siz nie pantolon giyersnz etek giysenize o iğrenç kıro sivri burun ayakkabıları nie giyersiniz şimdi bir sürü -1 felan gelcek ama gayet çok haklıyım siz kendinize yediremiyosnz biz kendi cinstekilerden daha güzel olmaya çalışıyorz sadece bu kadar34 Yorumlainsan kendisini nasıl daha ii hissediyorsa öyle bir giyim tarzına bürünür. illaki bu erkeklere yönelik olacak anlamına gelmiyor. benim ruh halim nasılsa öyle giyerim ki birçok insanda buna göre giyiniyor olmalı.
32 Yorumla- +1 yıl
E o zaman erkeklerin de bakma özgürlüğüne bişey demeyeceksin. Zira onların özgürlük alanına izinsiz giriyorsun..
Moda & Stil konusunda 375 cevap paylaştı. Hoşuna gittiğinden,Kendisine yakıştığını düşünüp o şekilde güzel olduğunu bilmesinden,Karşısındaki erkeği etkilemek istediğinden.
şunuda unutmamak gerek;
Mini etek,
Mini beyinleri tahrik eder..."65 Yorumla- +1 yıl
Mini etek mini beyinleri tahrik eder öyle mi? Sende beyin olsa, erkeklerin biyolojik yapısını bilir bunu söylemezdin. Ayak bileklerinden yukarısı ile dekolte kesimlerinden etkilenmeyecek, hatta dar elbiseden etkilenmeyecek erkeğe ERKEK mi diyorsun sen?
- +1 yıl
@bsmeliksah1 +1
Yahu erkek bu fıtratında var etkilenmek.
Birde şöyle S*lak s*lak yorum yapmıyorlarmı... Sen kadınsın ona göre giyin bol şeyler giyince ölürmüsün? Neden başka erkeklerin sana bakmasına izin veriyorsun...
+1 yılAçıkcası şahsen ben okula da dışarıya da isteğim kıyafetle gidiyorum. İsteyen baksın çok umrumda değil ama şunu diyeyim ki gerçekten rahat ve siz erkeklere çok acıyorum. İskoçyalalılar şanslı Allah dan :D
01 Yorumla- +1 yıl
iskoçyalılar külotsuz Giyiyo Bide O eteği
Sen neden şapka takarsın ?
Neden konuşuruz biz ?
Gözümüzün üstünde neden kaş var ?
Giyiniriz işte canımız ister.66 Yorumla- +1 yıl
Haklısın.Biz soğuktan başımız üşümesin diye şapka takarız,insanlık gereği konuşuruz öyle geçinip gideriz.Sizde bu gibi temel ihtiyaçlardan açarsınız,pardon giyersiniz :)
- +1 yıl
Biz gayet memnunuz :) Sen hiç açamıyorum diye yakınan erkek gördün mü? Hayır..
- +1 yıl
Bakarız işte, canımız ister
yahu artik soru sorarken bu sorunun benzeri var diye de cikiyor, ve hala nasil ayni sorudan 1000. sini benim sorum farkli diye yayinliyorsunuz merak ediyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Ben eski üyelerden değilim.Bilmiyorum aramada da rastlamadım bu soruya.
Ayrıca 1000.kez cevap versinler nolcak,sosyal bi ortam sonucta siteye üye olurken aynı soru 1 kez sorulcak diye bişeyde görmedim :) - +1 yıl
Neyse sordum artık bidaha daha dikkatli olurum :)
- Moda & Stil konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılCanları giymek istiyordur giyordur. Her şeyi erkeler için yaptıgımızı sanıyorsunuz ya buna gülüyorum:)))
20 Yorumla Bnce bu insandan insana değişir göz zinası yapmak istemeyen bakmaz tahrik olmuş kadın erkeklere göstermek için giyer tahrik olmuş erkekte bakar ama bakmak istemeyen bakmaz bn şahsen binada asansöre kadınlar binince bndn rahatsız olurlar diye yürüyerek çıkıyorum eğer çok yorgun olursam biniyorum boynumu büküyorum bu kişiden kişiye değişir.
Her kapalı namuslu değil,
Her açık orusbu değil bunu unutmayalım.10 Yorumla
+1 yılErkeklerin icad ettiklerini giyiyor bayanlar, aslinda bunu bir erkege sormak gerek bir erkek neden dekolteyi ve mini etegi icad etmistir acaba?
30 Yorumla
+1 yılMutluluk veya etkileme çabası veya kendini iyi hissetme =) Bunun gibi birsürü nedeni var başka neden olabilir ki ? =)
00 YorumlaKonuyu biraz daha açayım.Kadınlar erkekler için güzelleşirler.Bunu da erkeklerin dikkatini çekmek için ve gösteriş olsun diye yapıyorlar.Kimide milletin bakmasından dolayı egosunu tatmin eder.Bu kadar , aksini söyleyen varsa yoruma açığım.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 304 cevap paylaştı. aynaya bakınca gördüğüm kızı beğendiğim için giyiyorum
11 Yorumla
+1 yılmini giyersem bacaklarım güzel olduğu için giyerim. dekolte verirkende öyle. güzel yerleri vurgulamak lazım
15 Yorumla- +1 yıl
aklından zorun mu var? sanane bundan salak saçma şeyler yazma. asıl mal sensin hanzo
- +1 yıl
Bence hiç giyinme.. Senin her yerin güzeldir :))
ya yüzlerini güzel bulmayıp biyerlerini açarak telafi ederler ya da kıskandırmak , erkeklerin ilgisini çekmek için
20 Yorumla
+1 yılvalla ben çözemedim ben giydirmem dekolte falan vücudnu teşir edecek olursa uçarım olm !
00 Yorumlahemcinslerinden daha güzel görünmek için olabilir. Ben görüntü kirliliği sağlamamak için giymiyorum :)
21 YorumlaKızlar mini etek giyince erkekler daha çok bakıyo, erkekler daha çok bakınca kızlar daha da kısaltıyo, kızlar daha da kısaltınca erkekler daha da bakıyo. ... Biri beni durdursuun !
00 Yorumlagüzellikleri görünsün, bakılsın diye gerisi bana göre hikaye.
00 Yorumla
+1 yılErkeklerde olmayan şeyleri göstermek için. Bazı üstünlükleri var bize göre zayıf olanlarımızın aklını karıştırmak için.
00 YorumlaAaaa bi de dekolte için sormuşsun Dur onu da açıkliim. Kızlar dekolte giyince erkekler daha çok bakıyo, erkekler daha çok bakınca... :)
00 Yorumla
+1 yılMini etek alamayanlar ya da :D giymesi yasaklananlar kinini kusmuş burada hahahah ezikler.
10 Yorumla
+1 yılerkekler baksin diye tabiki
ama mini etek,
Mini beyinleri tahrik eder..39 Yorumla- +1 yıl
erkekler icin sacma tabi...bide bu sozu ben soylemedim ama katiliorum msdidnt gibi aynen
- +1 yıl
evet ola bilir ama vardir azda olsa
- +1 yıl
Bu kadar da saçmalanmaz.
sence neden mağazalar güzel hoş modelleri vitrine koyar?...aynı sebeple...
00 YorumlaBazı insanları tahrik etmek amaçlı olmadığına eminim en azından.
10 YorumlaBen işyerinde mini etek ve dekolte giriyorum ama bana kimse karışamaz ayrıca ben böyle rahatsam kimseyi ilgilendirmez
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben giymiyorum sevmiyorum ne bilim çıplak hissediyorum kendimi o zaman kendimi kıskanıyorum
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgiyiyorum mu dedim de ben giymiyorum zaten
su sorunun cevabi bulundugunda site gorevini tamamlamis olacak sanirim :)
00 YorumlaYakistigini ve adabiyla tasidigimi dusundugum icin giyerim.
00 Yorumlaben mını etek arada gıyerım dekoltede gıymem ne oyle koca karı gıbı:))
01 YorumlaTeşhircilik duygusu yüzünden..
40 Yorumla
+1 yılçözümü basit sipariş etmeden getiriyorlar işte...
10 YorumlaModa & Stil konusunda 530 cevap paylaştı. Farkını ortaya koymak için .
00 Yorumla
+1 yılKendilerini güzel hissettikleri için
00 Yorumla
+1 yıleğer yakışıyorsa giysinler tabi yaa
00 Yorumlainsanları özgür bırakın
40 Yorumla
+1 yılfiziksel güzelligi göstermek ve sevdikleri için
00 Yorumla
+1 yılfiziğine değil kendine güvenin sembolüdür bence
00 Yorumla
+1 yılKendilerine yakıştığını sanarlarkii çokda yakışır
00 Yorumlasen sorasın diye
32 Yorumla- +1 yıl
ne kadar komik..akşam akşam sayende gülmekten öldürdün beni.
adettendir . . .
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseksi görünmek için
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?