+1 yıltamamen kültür farkı. ona bakarsan insanlar +18 videolarda ne hallere giriyor. utanıyorlar mı hayır elbette. örneğin yıllar sonra çocuğu olduğunda bu insanların çocğu açıp annesini ve babasını videoalrda izlicek utanıcaklar mı. cevap yine hayır. afrikada keşfedilen kabileler var oradaki insanlar çıplak geziyor bundan utanıyorlar mı hayır. hayat koşulları çevre kısacası herşey seni etkiliyor. bu şekilde yaşamaya alışmış bir insan bundan utanmaz elbette. sana aykırı olduğu için sen utanıyor olabilirsin. sende bu şekilde yaşamaya başlasan o çevreden arkadaşlar edinirsen onlar kadar rahat olabilirsin.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTesettürlü olabilirsin ama kimseyi yargılama hakkına sahip değilsin
Utanılacak bir şey yapmıyor kimse bırak herkes istediğini yapsın sen türbanın hakkını ver insanlara yargılama yaparak günaha girme seni ilgilendirmez80 Yorumla
+1 yılHayatında 1 kez olsun bikini giymemiş ve giymeyecek biri olarak şunu söyleyebilirim ki, ben de senin ve senin gibilerin bu zihniyetinden utanıyorum. Sen tesettürlüsün diye diğer insanlarında tesettüre girmesi gerekmiyor. İnsanların hayatına ve kararlarına saygı duymayı öğrenin.
160 Yorumla
Niye başkası için utanıyosun ki? Biz sizin yerinize sıcakta pişiyo muyuz? Ya da baş örtünüze bir şey diyip giydiğiniz haşemayı ayıplıyo muyuz? Kime ne acaba, herkesin günahı da sevabı da kendine. Özetle bizim adımıza utanmana gerek yok cehennemde bizim yerimize yanmıcaksın.
92 Yorumla- +1 yıl
@013380 hay yazdıklarınla bin yaşa be, şu türbanıda haşemayıda gündemden bir türlü düşürmediler, ne müslümanlıkmış ya , halbuki müslüman ülkelere baksalar ne olduklarını anlayacaklar ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılŞu tesettürü bir gündemden düşürmediniz gitti yav, nedir bu türban merakı anlamadım, türban takan çoğrafyaya bakınız bir hangi ülkesi gelişmiş, hangi ülke yaşanır durumda, insan ayırmaktan, insan öldürmektan, kan akıtmaktan başka bildikleri bir book yok. yeter artık ya, herkes kendi günahından sorumlu, kimsenin günahıda sevabıda senden sorulmaz merak etme, artık şu dini kendinize göre yaşayın ya bırakın kim nasıl rahat ediyorsa öyle giyinsin karışmayın kimseye ya yeter artık türbandan mide bulantısı yaşatıyorsunuz.
42 Yorumla- +1 yıl
Farzdan çıkıp tarza girmiş olan türban vallahi çoğu aksesuar olarak takıyor kabul etmeseler de öyle
- +1 yıl
@Nadıyekrhn evet biliyorum ya, bu zihniyet olduğu sürece müslümanlar asla yer yüzünde bişeye muvaffak olamazlar tek bildikleri insan öldürmek, tiksiniyorum artık bunlardan,
Herkes kendine göre haklı tabi tesettürlü bir bayan utanması normaldir açık kadınlarında tesettürlülerin o şekilde denize girmesinden rahatsız belkide herkesin görüşü kendine göre haklı ama utanmana gerek yok sonuçta herkes sevabı günahı kendisi biliyo ben ne tesettürlüler gördüm elinde kuranı kerimle annesine ben kurana gidiyorum diyipte başka erkeklerle kırıştıran örneğide benim yani gözlerimle gördüm bırakta herkes nasıl istiyorsa o şekilde giyinsin sen tesettür takıyosun diye kimse sana diyormu neden başın kapalı onlarda o şekilde rahatlar demek tesettürü allah için takıcaksın bazıları var göstermelik için başını kapatıyor hepsi için demiyorum ama kapalıların içlerindede var yani sen başkasını boşver kendine bak kendi hayatınla ilgilen sonuçta herkes kendi amelinden sorgulanacak öldüğü zaman..
30 YorumlaDeniz kültürüyle büyümemiş ve ya uzunca süre yaşamamış insan olarak tabiki utanırsınız ama bu karışma hakkı vermez size.
Ben doğma büyüme Antalya'lıyım ve inan plajda bana o kadar normal geliyorki bikinidir mayodur vs.. Dönüp bakmıyorum bile. Asıl plaja kotla pantolanla gelenler anormal geliyor. Tesettürle gelenler anormal geliyor.
Bu kültürle alakalı birşeydir. En önemlisi kimse kimseye karışmamalı.50 Yorumlafahişeler vardır, namustan bahseder. kanaatini ve kalemini satmışlar vardır, vicdandan dem vurur. vurguncular vardır, ağızlarından fazilet sözü düşmez. çifte pasaportlular vardır, vatan diye haykırır. palikaryalar vardır, kahramanlık iddia eder. bazı iyi niyet sahipleri de bunların hepsine inanır. gel de bu insanların arasında huzur içinde yaşa.
-hüseyin nihal atsız40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de tesettürlüyüm ama senin düşüncen yanlış , herkes istediği gibi giyinir istediği şekilde Yaşar ne biz onlara ne onlar bize karışmamalı herkesin aklı fikri var. üstelik bu onlarla Allah arasında hem biz kapalıyız diye cenneti mi kazandık ya da onlar açık diye cehennemlik mi oldu? Ne haddine onları yargılamak?
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Battista birkaç tane böyle insandan dolayı sonra tüm kapalılar yobaz oluyor maalesef
Cevap sahibi+1 yıl@Battista emin ol ki öyle kapalıların da yapmadığı şey Yok kapalılığı sadece vücudu örtmek zannediyorlar
+1 yılben de bu zihniyetten utanıyorum denize neyle girecek insanlar? kimse tesettüre laf etmezken siz neden sürekli kendiniz gibi olmayan insanlara ahlaksız muamelesi yapıyorsunuz?
40 Yorumla
+1 yılAlışık olmadığın için utanıyorsun Deniz kültürü böyle birşey işte herkes bikiniyle dolaştığı için kimse yadırgamıyor birbirini mesela yabancılar üstsüz güneşleniyor bizede onlar değişik geliyor
40 Yorumla
+1 yılIsteyen istedigini giyer asıl sen bunu sorarken utanmiyomusun.
120 Yorumla
+1 yılbikiniyle gezenlerde senin tesettüründen utanıyor. düşünceleriniz karşılıklı.
60 YorumlaModa & Stil konusunda 962 cevap paylaştı. Kendi inancını kendi içinde yaşa. Başkasına salça olma.
70 YorumlaSen kendinden utan. Kafandakini takınca cennetlik olduğunu mu sandın?
70 YorumlaSorun güzel miş. Simdi sataşmaya gelirler. Ve bencede utanç verici.🙈
71 Yorumlasen kendinden utan insanları giyimlerine göre yargıladığın için.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEminim onlarda sana bana bize böyle denize mi girilir diyorlardır hepsi olmasaydı bagzilari 😊
1011 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Cevap sahibi+1 yıl@Gogo_latte bakışlarından belli
- +1 yıl
Nolmuş bakışlarıma 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Gogo_latte senin değil onlarin😁
- +1 yıl
Sanki ucunu biraz bana sürttün gibi oldu 😁 herkezin bikinisi tesettürü kendisine 🙈
Cevap sahibi+1 yıl@Gogo_latte yok hayır seni görmedim ki bakarken😊
- +1 yıl
Tm şimdi görmüş oldun elini uzat bana 🤝
Cevap sahibi+1 yıl@Gogo_latte 👋
- +1 yıl
Tm gizliden şimdi çık 3 adım say 😄
Cevap sahibi+1 yıl@Gogo_latte 😃😃123
- +1 yıl
😄😄
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYok utanmıyorum. Senin gibi konuşanlar sonunda o utandığı tiplerden daha beter oluyor ilerde 😂
141 Yorumla- +1 yıl
+163738126183716182662162637171
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnların yaptığından sen neden utanıyorsun ki. Bunu engelleme imkanın yok.
Sen kapalı bir bayan olmayı tercih etmişsin onlar ise kapanmamayı.
Senin utanılacak bir şeyin yok. Onlarında aynı şekilde.
Hesabı yalnız allah soracak40 Yorumla
+1 yılPlajlarda sanki kadınların %90 ı haşemayla geziyorda sen kalan %10 luk kısımdan utanıyorsun... Zaten herkes bikinili.
40 Yorumla
+1 yılMilletin hayat tarzına saygı duymayanlar saygı beklemesinler... Senin gibiler yüzünden bu ülke bu halde. İsteyen istediğini yapar da giyer de..
20 Yorumla
+1 yılGayet normal geliyor bana ha uygun değil diyorsan o giyenin tercihi sana ne oluyor deriz
50 Yorumla- Moda & Stil konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılBende senin gibi zihniyetlerdem utanıyorum. Sananee?
30 Yorumla
+1 yılSenin dinini yaşamana karışmayana sen de karışmayacaksın. Kapalıların da, şu sığ düşüncelerinizle adını kirliye çıkartıyorsunuz.
30 Yorumla
+1 yılUtanmak senin haddine değil. Eskiden bikinili biriydim ve zerre utanmazdım. Şimdi örtülüyüm ve yine ne açık kişilerin giyinişlerinden ne de başka kapalılardan utanmıyorum.
31 YorumlaModa & Stil konusunda 499 cevap paylaştı. Utanıyorum, o yüzden bikini giymiyorum. Çıplak daha rahat.
71 YorumlaInsanların 'ne giydiği seni neden ilgilendiriyor ki ister bilimi gitsin ister çıplak dolaşsın isten kara çarşafa girsin
70 Yorumla
+1 yılBen de tesettürlüyüm. Lakin böyle bir şey demeye hakkın yok.
51 Yorumla
+1 yılHerkes kendi utancını kendi yaşasın sen zahmet etme
30 YorumlaSize ne ya gidip kendi işine bakın insanlar sokakta çıplakta gezebilir size ne, sizi ne geriyor?
30 Yorumla
+1 yılYooo utanılacak bir durum yok sonuçta herkesin yaptığı kendine sen tesettürlü isen kendine sevap ben bikinili geziyor isem bana günah 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende senin gibi tesettürlüyüm deyip tenhada her haltı yiyenden utanıyorum
60 Yorumla
+1 yılİç çamaşırıyla görününce utanırlar ama bikini giyince utanmıyorlar.
Ha bu sıcakta her yerini kapatıp, kıçına kadar ter akıtıp kendi kendine eziyet etmek, çürük peynir gibi kokmaya da iyi diyemem.61 Yorumla- +1 yıl
Aferin kız 😁
+1 yılUtanman bence anormal. Onalarinda seni yadırgaması anormal. Özgurce yașamaya alışmak şart.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloonlar cehennem odunu olmayı ısrarla istiyen insanlardır cehennemin %70 kadın olacaktır.
zaten odun olmazsa cehennem nasıl tutuşacak.
iyiki cehennem var.439 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Belinay90 bikini degil o cicim :D
- +1 yıl
diyen biri seks sembolü kızı profil fotosu yapmış akıl dağıtıyor
ne çeşit bir kafaya sahip bizim kızlar çözemiyorum pırıl pırıl - +1 yıl
@Belinay90 adı öyle olabilir
bizim kızlar genel olarak böyle şaşırmıyorum artık
sarhoş ya da ot kullanıyorlar normal kafa yazdıramaz
Cevap sahibi+1 yıl@yokartıkbune kadının hayatını çok iyi araştırmışsınız aferim size Çalışkan ögrenciler.
ama güzelligi için paylaştım. @- +1 yıl
kadının hayatını mı araştırdık?
yahu tanımayan mı var onu
o öyle ünlü oldu
bırak saf ayaklarını çok ucuz
Cevap sahibi+1 yılpfffff çokmu zorunuza gittiiiiiii :D
Cevap sahibi+1 yıl@yokartıkbune evet safım zaten çalışkan ögrenci :D
- +1 yıl
evet iki yüzlü insanlardan nefret ederim
hele şu profil fotonla insanları cehennemlik etmen çok saçma
kendine bak derler bakınca görünen şeyi görüyoruz - +1 yıl
saf beyninle kimseleri yargılayıp cehenneme atma onlara iyilik yapmak için uğraş
Cevap sahibi+1 yıl@yokartıkbune görme sana gör diyenmi oldu kapa gözlerini
Cevap sahibi+1 yıl@yokartıkbune beni ilgilendirmezler sen bikinili kızların avukatımısın sananeeeeeee
- +1 yıl
ben bikinili gezmelerini isteyenlerden değilim neyin ne olduğunun farkındayım ama sen kendinde bile değilsin
Cevap sahibi+1 yıl@yokartıkbune hadi canım bni tanımazsın etmezsin konuşuyorsun sen kendinde degilsin bence.
- +1 yıl
profil foton kendini ele veriyor bu yeterli
Cevap sahibi+1 yıl@yokartıkbune güzelliğimiz eşdeger ondn başka bişi degil :D :D
- +1 yıl
komiksin öyle güzel olsan kendini koyardın madem o kadar kendini seviyorsun
o kadın sadece seks sembolüdür
Cevap sahibi+1 yıl@yokartıkbune işte diyorum çalışkan ögrenci bn safım. bilmiyorum
- +1 yıl
ya he he bilmiyorsun
fotoyu nereden nasıl buldun ne diye arattın da indirdin
basitleşmene gerek yok
şu anda öğrendin ve herhangi bir tepki vermiyorsun
normal olarak utanan bir kız şu yukarıda yazdığın yorumdaki gibi olsan
direk siler kaldırırdın bana da uyardığım için teşekkür ederdin
zihniyetin belli fazla zorlama
Cevap sahibi+1 yıl@yokartıkbune bnim zihniyetim seni nedn geriyorum acaba . ha
- +1 yıl
seks sembolü olduğunu bile bile fotoyu kaldırmaman
ve insanlara iyi ki cehennem var yanacaksınız diye tehditler savurman
eğer utanman olsaydı o foto orada kalmaz özür dilerdin
kalkıp kimseye laf etme diyorum
Cevap sahibi+1 yıl@yokartıkbune bu kadını sesk sembolu olarak gören sensin bn degil. anladın.
- +1 yıl
Kızım dünyada böyle kabul ediliyor kadının tüm filmleri erotik sen neyin kafasını yaşıyorsun hala
Cevap sahibi+1 yıl@yokartıkbune belki ben izlemedim filimlerini alla halaaaaaaa
- +1 yıl
izlemen gerekmiyor ben de izlemedim ama biliyorum
bilmiyorsan öğrendin neden hala silmiyorsun fotoğrafı peki
tamam haklısın hata bende cahille sohbet ediyorum iyi eğlenceler sana
Cevap sahibi+1 yılistediğim gibi bir foto bulana kadar bu kalacak
- +1 yıl
keyfin bilir neden gizlendin ki
Cevap sahibi+1 yıl@yokartıkbune çok saçma yazışmalarımız var ondn
- +1 yıl
marilyn monroe fotoğrafın ve burada ahlak bekçiliğin daha saçma aslında
Cevap sahibi+1 yıl@yokartıkbune hıhı kesin öyle bn dogruları yazıyorum gerçek olanlarıııııı islam ülkesinde yaşıyoruz
- +1 yıl
marliyn monroe da islam ülkesinde seks objesi miydi?
cidden kafanın içinde ne taşıyorsun merak ediyorum
hala islamı kullanma peşindesin ya pes
Cevap sahibi+1 yıl@yokartıkbune çocuk sana kafa atarım ha sanane bnim görüşlerimdn
- +1 yıl
senin görüşlerinden kime neyse neden milleti cehenneme atıyorsun
madem sen özgürsün istediğini yapmakla
milleti bikini yüzünden cehennem odunu yapmaya ne hakkın var
Cevap sahibi+1 yıl@yokartıkbune sanane saaaanaanee belki bn onları cehenneme atmak istiyorum canım öyle istiyor
- +1 yıl
şimdi de Allah'a şirk koşuyorsun
sen kim oluyorsun da birini cehenneme atıyorsun
kendini oradan kurtarabilecek misin bakalım
dinden çıktın haberin bile yok
aşırı cahil ve dinsizsin gelmiş islamı kullanıyorsun hay senin kafana
Cevap sahibi+1 yıl@yokartıkbune belamısın sen git başımdan
- +1 yıl
belayım boş yorum yapma bir daha alev
Cevap sahibi+1 yıl@yokartıkbune haha saka gibi sanane
+1 yılBikini giyilen yerlerde dolaşma o halde... Bu kadar basit...
10 YorumlaNeden utanackasinki denizde herkes öyle gezer sokakta gezmiyorsunya
20 YorumlaOnlar da senin tesettürlü gezmenden utanıyorlar zaten.
20 Yorumla
+1 yılBikiniyle sokakta mı geziyor insanlar. birşey bolsa o birşey dikkat çekmez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes kendinden sorumlu belki dinen yeri yoktur ahirette kötü şeyler bekliyordur ama ben ortüne saygı duyuyorum sende benim baş acikligima saygı duymalisin, Allah affetsin de geç.
00 Yorumla
+1 yılumarım gerçekten tesettürlüsündür
çok görüyorum öyle olanları da40 Yorumla
+1 yılKeşke herkes kendi işine baksa
120 Yorumla
+1 yılOnlar utanmıyor sen niye utanıyon boşver çlk takma avrupa çıplaklar plajında millet herkes karışık yiyişiyor.. beterin beteri var yani
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu da maalesef senin psikolojinle ilgili bir sorun.
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin kendi kararı, onların adına utanmak senin haddine değil mesela
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla kim naparsa yapsın boşver işine bak insanlık ölmüş utanma mı kaldı
20 YorumlaBiz abazalara gün doguyor iyiki varsiniz bikinili kizlar gizlice fotonuzu cekiyoruz haberiniz olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTesettur islamin gerekliligidir dileyen inanir dileyen inkar eder , dileyen uygular , dileyen uygulamaz. Herkes yaptiklarindan hesaba elbet cekilecek. O yuzden , kafana takma. Herkes eksik kim tam ki?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYobazlik zor olsa gerek
120 YorumlaMüslümanım diyippte baş örtüsüne laf eden eşşekleri anlıyamıyom
10 Yorumla
+1 yılonlara göre de o normal neden utansinlar
81 Yorumla- +1 yıl
herkes bakış açısına göre değerlendiriyor. doğru diyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de tesetturlulerden utanıyorum
1110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@doctorasi biraz söylediği şeyin farkına varmalı, hep kendilerine bekliyorlar. Kimsenin kimseden utanmaya hakkı yok bu dünyada. Herkesin yaşamı da kıyafeti de kendine
Cevap sahibi+1 yıl@doctorasi benimki oyle bir düşünce değil arkadaşım. Sadece ona karşı bir tepki. Ne yaptığını anlaması için yaptığının tam zıttını ona gönderdim. Anlayabilecek bir kapasite varsa bir noluyo diyecektir
- +1 yıl
Birini tahrik etmedigin surece gelip de sana satasmaz bir kopegi kizdirirsan gelip sana saldirir soranin da ne yapmaya calistigi belli. sicaktan bunalmis denize de gidemiyor gitsede bikini giyemiyor hanimefendi dur su aciklari bir rezil edeyim demis kendi aklinca baska aciklamasi yok.
Haya duygusu herkeste yok malesef
60 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana ne la milletin ne giydiğinde
40 Yorumla yolda giymiyolar ki bikiniyi 😂
60 Yorumla
+1 yılUtanıyorum derken bakmaya utanıyorum ama gözüm kayıyor orasına , burasına
00 Yorumla
+1 yılBende senden utandım şimdi.
50 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. kimsenın hayatına kımse karısamaz
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpekı sen nasıl gırıyorsun denıze? ve esınle bas basa olsan nasıl gırersınkı?
10 Yorumla
+1 yılBikiniyle gezilmez denize girilir 😅
80 YorumlaHerkesin kendi tercihi, sana sormayacaklar
30 Yorumlautanmıyoruz
80 Yorumla
+1 yılUtananlar mayo kullaniyor zateb
10 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026