Sizce bir kızın giyim tarzı nasıl olmalı? Erkekler, genelde spor giyinen kızları sevdiğinizi söylüyorsunuz ama topuklu ayakkabı giyenler hep dikkatinizi çeker? Peki siz kızlar, tercihiniz nedir? :) Nasıl giyiniyorsunuz ya da kendinize en çok hangisini yakıştırıyorsunuz?
Bir kızın giyim tarzı nasıl olmalı? Spor mu şık mı?
Bence kımse -melı, -malı dıyemez.kız ıcınden nasıl gelıyorsa, nasıl rahat edıyorsa oyle gıyer.erkekler spor gıyınen kızlardan daha cok hoslandıklarını soyluyorsa, bu onlara daha rahat yaklasabıldıklerınden kaynaklanıyor.topuklu ayakkabı gıyen bırı de ıster ıstemez dıkkat cekecektır.ben gıyımıme ozen gosterırım.ıster sportıf ıster şık gıyınmıs olayım, kıyafetlerın bırbırıyle olan uyumuna dıkkat ederım.elıne ne gecerse gıyenlerden, free takılanlardan fazla hoslanmam.
Bir kızın giyim tarzı kendine yakışan olmalı, herkesin dediği gibi. Yerine ve zamanına göre giyinmeli. Girdiği ortama göre giymeli insan ben normal zamanlarda spor ama yemeğe, davete vs gidiceksem mutlaka klasik giyerim topuklu ayakkabı falan. Sonuçta böyle bir yere gidiyorsan spor ayakkabı olmaz. :)
Bir kızın giyim tarzı kendine yakışan olmalı ve bir kız sürekli erkeğe farklı şeyler sunabilmeli. Topuklu ayakkabı giyen bir kız çekicidir ama her gün topuklu ayakkabı giyerse bir süre sonra dikkat çekmez. Deri bir kadına yakıştırdığım en güzel şeydir. Deri çizve ve deri ceket aşktır. Kadına dişilik kattığına inanıyorum.
hem spor hem şık :) yerie göre giyinmeyi bilmeli insan. bir yemeğe iş toplantısına giderkenki giyimiyle; arkadaşlarıyla buluşması ya da günlü hayattaki giyim arasındakı farkı yakalayabilmeli.!
Yerine ve zamanına göre giyinenlere lafım yok. Topuklu ayakkabı pek çok kadını etkileyici kılsa da yürümesini beceremeyenlerde trajikomik durum yaratmakta..
Giyim kadının süsüdür, kadın onu taşımalı oda kadını taşıyabilmelidir, ne ağı olmalı gözü yormalıdır, nede hafif giyip milleti güldürmelidir, anlayan bayanlar ne demek istediğimi mutlaka anlamıştır
En İyi Cevaplar