Ve en sevdıgınız ruj rengi ?
Ben mat bordo rengınde ruj sevıyorum ve koyu ama çok abartılı olmayan makyajıda tercıh ederım ..
Sizz ?
Ben mat bordo rengınde ruj sevıyorum ve koyu ama çok abartılı olmayan makyajıda tercıh ederım ..
Sizz ?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kahverengi tonları, mor tonlari, gri tonları far ve pembe rujları, seftali tonlari, pembe alliklari cok severim rimelimi siyah kullanirim gozumun icine mor veya siyah kalem cekerim ama bazen usenrim cekmem bazen beyaz da surerim gozumun icine likit olmazsa olmazlarimdandir ne bileyim moduma gore degisir yaptigim makyaj ama cok cok abartilida yapmam koyu da acikda golgelide dramatikde guzeldir benim icin ama cok isiltili disko topu gibi seyleride sevmem..
Rıca ederımm canım :))
:* Mucks
bende bordoya bayılıyorum sık sık kullanıyorum rimel hafif allık çok hoş oluyo. eğer gözlerime ağır bir makyaj yapıyosam doğal tonlarda ruj tercih ediyorum. gideceğim ortama göre ağır bir makyaj ya da daha hafif günlük makyaj değişir. makyaj kadını bakımlı gösteriyo çok abartılmadıkça seviyorum ben :)
koyu makyajmıı Bülent ersoyy sadelerde zaten prof..ler yapıyor hafif makyaj fondeten rimel açık renkli rujlar vee belki göz kalemi olabişlir ben kullanmıyorum ama :D
hahahah :D
Cevap
4Cevap
kırmızı rujum ve ben ayrılmaz ikiliyiz :)) ben de ruj sürerim bir rimel ara sıra da eye liner koyu makyajı severim ki zaten koyu giyinirim hep
Oo tam bendensın :D
açık renkte yaparım koyuda sürerim turuncu ruj bile sürerim o an canım ne isterse ruh halime baglı belki hiç yapmam. ama en çok pembe-kahverengimsi tonlar
açık makyaj tercihim hafif tonlar hatta makyaj yapıldığı anlaşılmayan tonlar
koyu bence çok abartı... güzelliği öne çıkaran hafif tonlu makyajlar daha güzel...
bence kıza göre değişir bazı kızlara hafif bazılarına koyu makyaj yakışıyo sonuç olarak hepinizi seviyoruz ne olursanız olun yinede gelin :D:D:D
:D
Siyah Göz makyajını seviyorum. Ruj da çok koyu renkleri sevmiyorum. Sadece dudak renginde rujlar bana yeterli geliyor.
canım koyu makyaj insanı yaşlı gösteriyor ve itici duruyor.hafif makyaj iyidir bence
Hafif makyaj her zaman iyidir. Boyacı küpüne dönen hemcinslerimi gördükçe gülesim geliyor.
Ruj sevmem sürdürmezdm sevgilime.Öpünce ağzıma yüzüme bulasıyo
hafif makyaj ve doğallık favorimm :)
Hafif makyaj, pembe ve tonları.
siyah göz makyajı evet ama bordo ruj asla
pudra ile fuşya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar