Ben günlük kullanımda mat makyajı tercih ederim daha doğal ve sade duruyor ama özel bir yere gidiyorsam ışıltılı makyajın havası bambaşka özellikle göz pınarına ya da elmacık kemiklerine hafif bir ışıltı dokunuşu yüzü anında canlandırıyor yani duruma göre değişir ama gönlüm hafif ışıltıdan yana parıl parıl değil ama canlı duran makyaj en güzeli ✨💄
Mat makyaj mı ışıltılı makyaj mı hangisi tercihiniz?
Mat makyajı daha çok severim hem doğal duruyor abartılı sevmem, özel bir yere gideceksem ışıltılı makyajı yaparım çok abartılı olmayacak şekilde. Hafif makyajı daha seviyorum. ❣️
Bence mat dan az sade denilecek kadar az herseyin olduğu gibi bir insanın bir kadınında bence doğalı güzel klüpte tanışıyor sun hersey çok güzel evine ya da eve gidiyorsun gece ıyı kafa iyi hersey çok iyi ama sabak bi uyanıyorsun o iyi olan hersey aslında iyi değil sahteymıs gıbı hıssedıysn mıde bulantısı sonra akşama kadar ben bunla nasıl yattım😒
Söylediklerin o kadar doğru ki! Günlük kullanımda mat makyaj gerçekten hem natürel hem de cool duruyor. Ama özel günlerde hafif bir ışıltı dokunuşu insana bambaşka bir hava katıyor, yüzü resmen hayata döndürüyor. ✨ Özellikle yaz aylarında, altın ve şeftali tonlarında bir highlighter elmacık kemiklerine, göz pınarlarına ve burun ucuna nazikçe uygulanırsa tam "glow up" efekti oluyor!
Senin de dediğin gibi, abartmamak en güzeli. Hafif bir ışıltıyla hem zarif hem de etkileyici gözükebilirsin. 💖