Erkekler neden hep aynı kıyafetleri giyer?
Daha dogrusu gördügüm kadarıyla öyle neden ama erkekler :(
Daha dogrusu gördügüm kadarıyla öyle neden ama erkekler :(
Bazı erkekler çok cix giyiniyorlar ya deme öyle:) tabiki kızlar gibi değiller çünkü ben sevgilime bi alışverişe çıkıyorumm mesela bizimki kadar çok çeşit yok hep aynı modeller aynı tarzlar bu yüzden öyle oluyor olabilir.Bide kızlarda her cebe göre kıyafet alabılırsın ama erkklerde marka önemlı oluyor olmasa bile yinede pahalı gelıyor.
Çünkü 1 dolap dolusu kıyafetimiz olmadıgı halde giycek hiçbişeyimiz yok demiyoruz..Ayrıca kim demiş aynı kıyafetleri giyer diye..Sadece sizler kadar geniş bir dolabımız yok..Genelleme yapmış olmayalım farklı ama benzer kıyafetleri giyeriz.
eh şahsen bütün paramı kıyafete yatırmıyorum ve alışveriş yaparken acaip daralıyorum giy çıkar giy çıkar derken:( bide kirlenmeden neden değiştirelim ziyan değil mi he günah değil mii
Cevap
17Cevap
Kız arkadaşlarımızla bir yere gidince hep hesabi biz odeyince, pahalı hediyeleri biz alınca,malum bizim kendimize para harcamaya imkan kalmıyor buyuzden aynı kıyafetleri giyen cok saf anadolu cocugu var :)
turk erkeklerının kanayan yarası,ama varsın boyle olsun ne yapalım :)
yada öyle denk geliyodur, mesela sen bugun üzerimde kazagımı görüyon, 3 gün sonra gene karsılasıyoruz yinemi aynı kazak diyosun, halbuki ben onu gördüğün aksam cıkartıp makineye atmısımdır, 2 gün sonrada giymişimdir :) olay bu yani.
paramızı kendimiz kazanıp ev araba ve yanımızdakilerin daha rahat yaşaması için. baba parası bizlere dokunduğu içinde olabilir. ve giydiğimiz şeyler bir tarz belirttiği içinde olur.
Kızlar kadar çeşitli kıyafet seçeneklerimiz yokki pantolon gömlek t-shirt falan daha ne olsun yeter :D
kendilerine yetecek kadar olan kıyafetleri alıyorlar sadece , her gördüğünü değil. Bazı durumlar da bişey diyemem parası olmaz 1 çift şeyi çevirir çevirir giyer yada pintidir.
Hepsi oyle degil...Bazi erkekler biz kizlardan daha çok alisveris yaparlar.
hani nerdeymiş öyle erkek siz kızlar kadar olamaz bir erkek :)
Var var.. Benim erkek kardesimle kagalarimiz hep bu yuzden :D Hep kiziniz alisveris yapiyor ben yapinca direk bu ne falan diyorsunuz :D
neden hep aynı kıyafetleri giyelim canım.) o istisnadır sanırım
takıntılı değilizdir biz erkekler çünkü :D .çok elbisem olsada favorim olanı giyerim mesela üzerime hep D:
Bizde kombine etme falan olayı yok giy kotu üstüne tshirtü gömleği gez kirlenene kadar giyerim
secenek az erkekler napsın etek mi elbise mi abiye mi tayt mı giysin...
hergun kıyafet degistirmekle ugrasmak zor geliyor dolabımda çeşit olsa bile degistirmiyorumm..nereye kadar giderse giyerimm:DDD
ne bekliyorsun ki alacagımız ürünlerin hepsi hemen hemen aynı ama size dünya kadar çeşit var :D
Hiç dikkat etmemiştim:s
Paraları Yoktur :D :D
benim 4-5 çeşit tarz giyiniişiim war yeterli yani.
Kasmazlar çünki ya da kıyafeti yoktur başka:)
sizin kadar fazla seçeneğimiz yok da ondan.
evet ya özensizler çoğunlukla
2 gömlek bi sweet yeter bana hayat pahalı
ben hergün farklı giyiyorum
Bu da onların farkı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar