Çok dikkat ediyorum erkekler aynı kıyafeti en az 3 gün giyiyorlar. Kıyafeti olan da olmayanda aynı. Kızlar kendimden yola çıkarak söylüyorum pantolon belki iki gün ama tişört her gün değişiyor. Anlam veremedim 😄
Cevabın nedir?
+1 yılÇünkü erkeklere, kadınlar gibi süslü rengarenk çeşit çeşit dekoltesinden tutda en havalı elbisesine topuklusundan düz ayakkabısına. jeans'den mini eteğe çeşit çeşit renk renk elbiseler dikilmiyor,, sevdiğimiz bir t-short'ümüz olur onu giyeriz, genelde hepsi aynı olduğu için hangisi bir tık iyiyse onu giyeriz, ama kadınların elbiseleri hepsi birbirinden güzel, her gün farklı bir şık kombin yapabiliyorlar erkekler için kombin yapmak çok zor. Uğraşmadığımız için bir t-short'u 2 3 gün giyebiliyoruz evet. Ama ben iş yeri için devamlı gömlek giyerim bu yüzden sivil elbise almam bile.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Herkesin hayatına kimse karışamaz 😎
40 Yorumla
+1 yılaynen kesinlikle bu soruyu ben soracaktım sen benden çok yaşayacaksın demek ki :) ben de anlamıyorum neden bu kadar bakımsız 'BAZILARI 'nasıl rahat ediyorlar , yemin ediyorum gözündeki çapağı temizlemeyen adamlar var ya , biraz aynayla barışın arkadaş kızlara kezban diyorsunuz sizin kekodan ne farkınız kalıyor acaba :(
22 Yorumla- +1 yıl
Ay onlar ayrıda kokuyolar 😂
- +1 yıl
tşkler :)
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBizim eleman var, hasan abi diyoruz "2 haftada bir yikaniyorum, temiz kıyafetleri niye pisleteyim" diyip 2 hafta ayni kiyafet ile geziyormus sjsjjsjsj
13 Yorumla- +1 yıl
Oha 😂
- +1 yıl
Aynen, karisina yaziksisijs
- +1 yıl
Ahaha aynen 😂
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
48Cevap
- Diğer konusunda 774 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin arasında giyim kuşam gibi rekabet yok çünkü. Ama kızlar öylemi Vakkodaki çantam indirime girmiş zaranın montlarıda süpermiş mangonun basic tshortlerini yatarken giyiyorum havaları falan.. Gösteriş için bunların hepsi temiz olduktan sonra 2 günde giyilir 3 günde..
44 Yorumla- +1 yıl
Bazı kızların öyle dertleri varda temizlik açısından olmuyo bence. 2 gün normal ama 3 fazla
- +1 yıl
İç çamaşırıdanmı bahsediyosun sen? Yoksa günlük kıyafetlerdenmi? 3 gün giyen birçok kişi var..
- +1 yıl
Günlük kıyafet tişört pantolon. Ki iç çamaşırı her gün değiştirilmeli zaten
- +1 yıl
Alışkanlık bence bu dedigin bende hergün degiştiririm kıyafetlerimi magazada giydigim için (sivil) ama gece çalışması sevdigim bir kıyafetin olmaması gibi durumlarda 2 günde giydigim oldu. İş yogunlugndan 3 gün bile Füme gömlegimi giydigimi hatırlarım.
ben parfümde kullanmıyom sizin gibi bir kıyafeti bir hafta giyerim iç çamaşırını 2-3 kere çorabı hergün değiştiririm ter kokumu seviyorum olmadı parfüm sıkarız bir farkı olmuyor siz hergün kıyafet değiştirin yarım kilo parfüm sıkıyorsunuz bence ilk kendinizi eleştirin :)
02 Yorumla- +1 yıl
Şahsen bahsettiğin kızlar grubuna girmiyorum
- Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılaynı ben :) mesela şu an üstümdekini Pazartesi'den beri giyiyorum :D pantolona gelirsek ohooo 2-3 hafta filan :)
11 Yorumla- +1 yıl
Öyyk 😂😂
+1 yılHayatta giymem sevmem de. Ama hergün aynı kıyafeti giyeyen maddi durumu kötü olmuyor. Benim kuzenim var. Mesela holding sahibi hep ençok sevdigi ayakkabılarını ve gömlegini giyer
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle demedim zaten. Bende bundan bahsettim durumu olanda aynı şeyi yapıyo. Ama kötü duruyo. 2 günden fazlası olmuyo bence
- +1 yıl
Ben başak burcuyum. Tırnak uzatmam sevmem uzatanıda sevmem. Kıyafetlerim hergün yıkanır çamaşır makinesi. Boş durmaz. Ütüsüz kıyafet asla giyemem. Pis ayakkabıyla asla çıkamam. Arabam da sinek izi kadar pislik olmıycak binmem. Sigara içmem içirtmem. Kullanırım ama araçımda evimde asla içmem. Özen le olan düzenle dogrulur. Herşeyimi özenle yaparım düzenli olsun diye
+1 yılyokluktan değilde her gün ayrı şey giymek zor geliyor. Temizse sorun yok
11 Yorumla- +1 yıl
5 dk zorlanın be kardeşim 😂
- Diğer konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılHer gün kıyafet değiştirmek zorunlu diye bir kural mı var :)
12 Yorumla- +1 yıl
Bence olmalı ya da 2 günde bir. Kokuyosunuz çünkü otobüste minibüste falan
- +1 yıl
Genelleme yapmak hiç doğru değil :) Genel temizliğini yapan birinin 2 günde kıyafetlerinin kokması hiç de inandırıcı gelmiyor. Özellikle de kış mevsiminde. Yazın sıcak olduğu için gündelik değiştirilebilir.
bizde sizin hergün değiştirmenize anlam veremiyoz :P ahahah :D
14 Yorumla- +1 yıl
Ama kötü duruyo yani
- +1 yıl
Kokuyo
- +1 yıl
E bak siz kokuyosunuz. Biz kokmuyoz demek ki fark bu :D. Ben sahsen her gün dus alyorum. Giyinmeden önce mutlaka dus alyorum yurda dönyorum elbiseleri bir güzel asiyorum. Ertesi gün gene dus. Yani sonucta elbiseyi max giyme zamanı 5 6 saattir. Deodoranttır parfümdr o süre zarfnda ter kokusunu zaten engeller. Kaldıki siz kozlar ne kadar cok terliyonuz onu bilmiyorum
ben giymemeye calisiyorum ama. hep koyu renkler istiyorlar ya beyaz. ya mavi gomlek olcak puantiyeli italyan kesim gomleklerim var laf ediyorlar ama giyiyorum arada anca :D
12 Yorumla- +1 yıl
Sonuç olarak değiştiriyosun 😂 önemli olan o
+1 yılsabahları 5 dk daha fazla uyumak için çalışırken birde pantolon lamı uğraşayım :)
12 Yorumla- +1 yıl
Pantolonla değilde tişörtke uğraşabilirsin en fazla 1 dk nı alır ki o bile fazla 😂
- +1 yıl
o biraz sans işine giriyor sıradan ne warsa onu çekip alıp giyiorum 5 sn 1 dk çok arada 55 sn war ühhh :))
+1 yılErkekler (!) dediğin için soruya cevap veriyorum, yoksa vermeyecektim. Bir elbiseyi bir gün giyerim, ayakkabı da aynı şekilde, her öğün ayrı yemek yerim falan. Tamam mı şimdi beni karıştırma lütfen. Hadi iyi günler.
20 Yorumla
+1 yılüşeniyoruz :) bizim için dış görünüş önemli değil ayrıca hem cinslerimiz bizi sizler gibi ayıplamıyor veya dedikodu yapmıyor
16 Yorumla- +1 yıl
Dedikodu drğil de ben 2 gün giyemiyorum rahatsız oluyorum
- +1 yıl
yoo ben gayet rahat ediyorum kirlenirse saate bir de değiştiririm ama temiz işte
- +1 yıl
Ter kokuyo
- +1 yıl
ben terlemem
- +1 yıl
O zaman 2 gün normal 3 fazla oluyo
- +1 yıl
hemen hemen öyle sayılır
+1 yılBir çocuk vardı eski dershanemde çocuğun durumu iyiydi zaten özel dershanedeydim köyü olsa gelemezdi ama çocuk her gün aynı bluz ve aynı eşofmanı giyiyordu :/
10 Yorumlahergün kıyafet değiştirmekle güzel olduğunu sanan basma etekli anadolu kezbanı.
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel olduğumu söylemedim ki. Yanlış okudun galiba
- Diğer konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılüşengeçlik&pislik sen 3 gün diyorsun ben 1 hafta giyen gördüm hey yavrum hey :)
11 Yorumla- +1 yıl
Var öyleleride 😂
bizde tüketim alışveriş çılgınlığı yok çok şükür giyer giyer yıkar tekrar giyeriz yırtılırsa yama atarız tamam ne gerek var para harcamaya (gereksiz)
12 Yorumla- +1 yıl
Dimi?
+1 yılÜşeniyorum ve kirli olmadıktan sonra neden giymeyeyim.
13 Yorumla- +1 yıl
Ter kokuyo onlar siz kokuyu alsanızda almasanızda
- +1 yıl
Kokmuyor temiziz biz. :)
- +1 yıl
Kokuyor 😂😂
Diğer konusunda 863 cevap paylaştı. Ter kokusundan giyilmeyecek duruma gelene kadar giyiyom ben bazen 5 gün :D yikmasi problem moruk ya yikayabilsek rahat tamamda makina cok kotu evdeki 93 model gerisini sen düşün
10 YorumlaBakiyorum koltugun ustunde duruyo yenisini cikarmayla mi ugrascam ahsha
11 Yorumla- +1 yıl
En fazla 3 dk 😂
+1 yılsen ne diyosun be biz donumuzu ayda bir değiştiririz :D
11 Yorumla- +1 yıl
Öykk 😂😂
3-4 değilde 2 gnde bir :D ben fala terlemem o yüzden temizliğe dkkt ederm
13 Yorumla- +1 yıl
2 gün bir nebze normal ama 3 4 olmuyor 😄
- +1 yıl
Kesinlikle
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bende her gün farklı giyiyorum ama erkeklerin bu alışkanlığı pek yok abim dışında her gün kıyafet değstiren görmedim
10 Yorumla
+1 yılAynen öyle ben 1 hafta giyiyorum artık yatarken gecelik spor yaparken eşofman herşey oluyo tavsiye edilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Tenk u 😑
Gizli Üye(36-45)+1 yılher gün hatta günde en az 2 kez kıyafet değiştirirken tuaf tepkıler gordum o yuzden normale dondum :D
11 Yorumla- +1 yıl
Normali 2 günde bir ya da her gündür bence
+1 yılHer gun ayni kiyafet giyilmez kuzlarda da goruyorum kotu izlenim...
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Ayni kiyafeti birak hava soguk diyip 2-3 gun yikanmayanlar var.
- +1 yıl
2 3 günde bir yıkanmak kışın normal ama yazın değil
- +1 yıl
Valla ben yaz kis her gun yikanmazsam rahat edemem.. Soguk da olsa vucut bir sekilde kirlenir. ve ben rahat edemem
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes dilediği gibi giyinir. Benim günde 3 farklı kıyafet giydiğim günde oluyor.
11 Yorumla- +1 yıl
İyi bir şey bence bu
Benim babam sabah çıkmadan değiştirir akşam çıkacaksa tekrar değiştirir kardeşim falan da öyle 3-4 giyen görmedim dikkat etmedim açıkçası
10 Yorumlabenim tişört günlk bekkide eve gidip gelmelik :D pantolon 2 gün :D
10 Yorumla
+1 yılgömlek hergün degişir
pantalon en fazla üç gün11 Yorumla- +1 yıl
Normal olanda bu bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılyoo benım cevremdekıler oyle degıl gıyende olmadıgı ıcın gıyıyordu sevdıgınden degıl
10 Yorumla- Diğer konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılKokmuyor hocam işte :D
12 Yorumla- +1 yıl
Sen farkonda değilsin kardeşim. Kokuyo 😂
- +1 yıl
parfüm :D
sen neden her gün değiştiriyorsun? :D dfdf
112 Yorumla- +1 yıl
Çünkü ben rahatsız oluyorum aynı kıyafetleri 2. gün giyince 😄
- +1 yıl
Üff 😂😂
- +1 yıl
Panda mıı 😂😂
- +1 yıl
İstediğin panda olsun 😂
+1 yılYa yokluktan ya pislikten dir
11 Yorumla- +1 yıl
Kıyafeti olanda giyiyo temiz olanda giyiyo brnde onu anlayamıyorum işte 😄
Km ne süsleniyorsun peki😁
12 Yorumla- +1 yıl
Süslenmiyorum ki
- Diğer konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yıl1 T-Shirt'ü 1 hafta bile giyeriz biz :)
12 Yorumla- +1 yıl
Yapmayııığğnn 😂
- +1 yıl
yapıyoruz bile ;)
+1 yılÜşeniyoruz yeni kombinasyonlar yapmaya
11 Yorumla- +1 yıl
5 dk fazla zaman ayrılacak sadece 😂
+1 yılZor geliyordur değiştirmesi.
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
Diğer konusunda 705 cevap paylaştı. Çok paramız yoktur ondan olabilir :)
14 Yorumla- +1 yıl
Bazıları için normalde parası olanda öyle işte
- +1 yıl
Ben hergün yeni elbise giymiyorum. Sebebi tek yaşıyorum genelde onun yıkama derdi çart curt hem düşünsene haftada 1 elbise degistiriyorsun. Hem ürün daha fazla giyiyorsun hem karşı cins seni tam olarak algılıyor evet yine bu? En önemlisi akılda kalıyorsun ve böyle sorular sormaya başlanıyor :)
- +1 yıl
Ahah aklında kötü kalıyosun ama iyi değil
+1 yılHaha harbiden öyleyim ben ya 😄 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Ama olmuyo bence 😂 2 günden fazla olmasın 😂😂
- +1 yıl
Tamam :D :D
+1 yılkıyafete vericegim parayı salona protein tozuna veriyorum dostum
00 Yorumlazengin degiliz hergun bir kıyafet degişek. D
12 Yorumla- +1 yıl
Allah kazancını arttırsın 😂
Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kirlenmiyomuş asjdjksla
11 Yorumla- +1 yıl
Ahaha aynen
- Diğer konusunda 24,7b cevap paylaştı.
+1 yılne gereği varki sizin gibi kıskanc değiliz
12 Yorumla- +1 yıl
Kıskançlıktan değiştirmiyoruz ki 😂
- +1 yıl
Tabi tabi 😄
+1 yılben 1 hafta giyiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Fazla bence
Diğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Sizin gibi işimiz gücümüz süslenmek değil bizim.
10 YorumlaBızım kadar dikkatli değiller
11 Yorumla- +1 yıl
Evet 😊
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. mantıklı bir acıklaması yok, usengeclik belki
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Titiz değiller
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Üşengeçlikten oluyo hep bunlar :D
10 Yorumlaben hariç, her gün muhakkak değiştiririm.
10 Yorumla
+1 yılPis oldukları için
11 Yorumla- +1 yıl
Temizde olsalar teri unutuyorlar
- Diğer konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılBen aynı tişörtten 5 tane alıp giyiyorum
10 Yorumla Pasaklılar çünkü
11 Yorumla- +1 yıl
Evet 😄
+1 yılFakiriz ne yapalım
12 Yorumla- +1 yıl
Allah kazancını arttırsın kardeşim 😄
- +1 yıl
Amin kardeşim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurunları koku almıyor onların
10 Yorumla
+1 yılDemekki sen kokuyorsun kadın
02 Yorumla- +1 yıl
Terleyince haliyle kokuyo insan. Ama bunun üstüme yapışmaması için elimden geleni yaparım
- +1 yıl
Bende yaparım ortak noktamız varmış. Hadi evlenelim😂
+1 yılEn az bir hafta
12 Yorumla- +1 yıl
En az 😂
- +1 yıl
Bide kilotumu desem neyse söylemiyim ;)
- Diğer konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılUseniyorlardir :D
10 Yorumla
+1 yılBende öyleyim
10 Yorumla- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılasla giymem
10 Yorumla
Devamını Gör(45)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım