Vallahi şu magazin programlarının ''Cesur pozlar verdi'' ya da ''Cesaret isteyen kıyafetlerle karşımıza çıktı'' lafları yüzünden olsa gerek. Siz bayanlar bu elbise giyme işini baya baya bir cesaret işi zannetmeye başladınız. Dilinize pelesenk oldu. Eeee kadın kilolu ve daracık donu gtüne giymiş ne olmuş? Bunun neresi cesaret? Hadi aynı kadın gelsin bizim varoş mahallelerde aç abaza tayfasının içinde gece saat 12 de bu elbiseyle dolaşsın da o zaman görelim cesareti :)
Yakışmıyor her yerden ayrı bir vücut hattı gözükür. Hoş bir görüntü değil haliyle, vücudu kıyafetten taşar halde göstermeyi sevmiyorsa tabi kişi. Yoksa teşhircilik yapıcam diyorsa ayrı.
Neden cesaret olsun? Neden sadece fazla kiloları var diye istediği şeyi giyemesin? Neden kendini o kıyafetin içinde mutlu hissedecekse insanların onun hakkında düşündüğü şeyleri kafaya takip kendini mutsuz etsin? Herkesin kendi hayatı var, kimse aa o kilolu o dar kıyafetler giymemeli diyemez herkes haddini bilmeli
Bence de öyle düşünüyorlar ama maalesef yanlış bir seçim kendi düşüncem değil genel olarak yanlış. Gerçekten biraz araştırıp denese kendine uygun giyinse daha çok yakışıcak. Ben daha çok yakıştırıyorum bol giymelerini. Aslında herkes için geçerli. Nasıl iyi hisseder bilemem ama daracık kıyafetler arasından insanlar ona bakarken nasıl rahat edebiliyorlar anlamadım gitti. Değişik bir seçim cndkxnecbejcbejd
@Ejderyaİsteyom Oversize giysileri oldukça ince kişilere yakıştırıyorum. Ama yağları direk ortaya çıkaran dar giysiler de kilolu kişilere yakışmıyor. Ortasını bulmaları lazım bence.
Dar giyinmeleri sıkıntı yok ama usturuplu giyinmeli bende zayıf değilim evet dar giyiniyorum ama muhafaza ediyorum fotoda gibi çirkefleşmiyorum her pörtlememli iğrenç bir görüntü oluyor öyle türkiyede bu derece dar giyilse ohooo vay anam vay ...
1. bu resimdekiler kalçasi var bilerek kilolu değil yanj sonra insanlar istediklerini giyer kardeşim sizene göz zevkinize hitap etsin ya da etmesin bakmayin!
Nekadar salak yorumlar görüyorum. İsteyen istediğini giyer ister zayif ister şişman göz zevkini bozuyor ne bakma ozaman sende o insanların göz zevkini bozuyorsun. Kilolu değilim ama bu tür ayrımlara gelemiyorum kilolu musun şort giymek mi istiyorsun git giy elbisemi giy o senin bedenin sen karar verirsin başkası değil.
herkesin kendi tercihidir bana kalırsa bu ne cesaret dedirtiyor :) ama yakışıyor mu tartışılır bence büyük kısmına yakışmıyor ama insanlar istedikleri giyinebilir
En İyi Cevaplar