Erkeği karizmatik gösteren tipi midir, yoksa giyim tarzı mıdır?
Yani olayı şöyle düşünün, bir erkek var karşınızda tipi gayet iyi fakat giyim tarzı hiç hoş değil. ya da giyim tarzıyla etkileyici ama tipi hiç size hitap etmiyor. Hem tip hem de giyim tarzında karizmatik olmayı başarmak da zor gibi bir şey. Yani her ikisini de yakalamak zor. Durum böyle olunca da seçicilik artıyor haliyle. Şimdi iki resme de bakın, tip olsa dahi giyim stilindeki yanlışlar insanını duruşunu ve beğenilme oranını düşürmüyor mu?
Erkeği karizmatik gösteren tipi midir, yoksa giyim tarzı mıdır?
Sahsiyeti... zira kravatli karaktersiz bir adama kimse iyi gozle bakmaz ama adam biliniyosa biri ustu hirpane olsun insanlardaki sayginligi asla bitmez 🙄 yok kizlar sunu begeniyomus yok suymus buymus cok da lulu afedersin 😂 Ortamina gore giyin gitsin zira arabanin anahtari ceketin fiyakasi icin gelicekse kusura bakmasin kimse 🙄 İlk durakta insinler bir zahmet 🙄
Bu fotodakiler hoşuma gitmedi böyle manken erkekler ilgimi çekmiyor. Çok soğuklar. Güleryüz sevimlilik benim için çok önemli. Kıyafetten karizmadan daha değerli.
Tip tabiki her kel erkek karizmatik değildir örneği gibi. Adam yakışıklı ise ve kel olursa karizmatik olur ama yakışıklı değilse karizmatik olmaz. Ne kadar iyi giyinirse giyinsin elbise bir yere kadar götürür insanı tam manada karizmatik yapmaz...
@filofobik adam gibi sevsin kimse bir ilişkiye başlarken bitecek diye başmalaz veya evlenirken ayrılacak diye ama bitişlerin bir çoğu erkekelrin elde ettikten sonra kaçış içinde olmaları peşimden koştu koştu erkek arkadaşım ama sonra umursamamaya başladı başka kızlarla konuşmaya başladı bu hoş bişey mi benı heryerden engellemiş düşünüyorum ben onu güzel sevmekten başka ne yaptım diye oda güzel sevsin yani temiz sevsin
En İyi Cevaplar