Şahsen ben kız halimle çok sinir oluyorum. İnsanlar değerli şeyleri saklarlar korurlar altın eşya vs vs.. neden kendilerini değersiz yurduna koyup heryerlerini meydana cikarirlarki? Sizin düşünceleriniz nedir peki?
Cevabın nedir?
Başka meziyetlerle kendini gösteremeyen kadınlar kendini teşhir etmeyi sever. Çünkü burası Türkiye. Burdan 3 gr et için en çirkin kadına bile tenezzül edebilecek yaratıklar var. Bazı kızlarımız özellikle yersiz dekolteyi adet haline getirmiş kızcağızlarımız kendini bişi sanmak adına bu ucuz kriterli, aç erkeklerin bakışlarında kendinde değer biçmeye çalışıyo maalesef. E herkes kendi klasmanında verir mücadelesini çok görmüyorum. Zaten dışardan kimin neyi ne amaçla giydiği belli oluyo. Kendine güvenen giyinikken baktırsın? Tabi ki işlerine gelmez çünkü giyinikken öne çıkacak bir tarafları yok maalesef 😁
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende katiliyorum sana , sonrada ay su bana bakti ay su beni taciz etti ay sapik diye dolaniylrlar ortada. Bence uslu durana edepli giyinene durana hicbirseu olmaz sen hic kapali bir kizin tecavuze ugradigini gordunmu ya da edepli giyinen bir kizin ben gormedim. Ben duzgun giyiniyorum bir tane laf atan yok sadece bakiyorlar geciyoelar bu kadar
62 Yorumla- +1 yıl
Evet usluya kimse karışmıyor ama diger halli kimsenin haddinede degil taciz vs. Kapı açık diye hırsıza hak vermek olmaz. Ama davetçide kabahatlidir
- +1 yıl
@Bilmişmiyimne tabikide katiliyorum
Insanın kendine saygısı yoksa hiçbirşeyin önemi yok. Hoş bulmam. Dekolte giyiyorsan göğsünü saklamaya çalışma. Mini giyiyorsan aşağı çekiştirip durma. Rahatsız ediyorsa giyme. Sonra erkekler neden orama burama bakıyor. Giyme güzelim o zaman dimi? Elbet özgürsün tamam Allah ta maşallah güzel yaratıyor ama sen yaradanına hem de kendine saygı göstermelisin.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılManavda kesilmiş karpuz iştah açar cezbeder ama kimse ksilmiş karpuzu almaz
61 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
49Cevap
- Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi gadasi
10 Yorumla
+1 yılKimseyi ilgilendirmez. Kafanı daha faydalı şeylere yor, bence.
90 Yorumla
+1 yılBen de hic anlamiyorum hem kendilerini sergileyip hem obje olarak görülmekten rahatsiz oluyorlar mantikli bulmuyorum
90 YorumlaBen açık giyinmiyorum çok fazla ama seni neden gerdi bu kadar. Herkes kendisiyle ilgilense Türkiye en azından ortadoğu zihniyetinden kurtulurdu. Ama malesef yobaz geldiniz yobaz gidiyosunuz
51 Yorumla- +1 yıl
Helal kiz
Çağdaşlık adı altında ahlaksızlaşıyoruz günden güne... dahada kötüsü alışıyoruz
619 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibi gurbetçiler yüzünden Türk imajı yerlerde. Keşke orada ghettolarınızda 1960 zihniyetini yaşayacağınıza biraz geliştirseydiniz kendinizi. Ha Türkiye’ye dön desek de bırakamazsınız oradaki rahatı özgürlüğü sizin vatan severliğiniz anca lafta. Çok meraklıysanız dönün Türkiye’ye.
- +1 yıl
Bizim kadar Türk olsaydınız Türkiye'nin hali başka olurdu şimdi. Çok şükür sürekli ülkü ocaklarında faaliyet gösteriyoruz, Avrupa'da yaşayan Türk gençlerini ocaklara çekmeye çalışıyoruz. Sizler gibi yarı çıplak gezmeyi özgürlük sayıp dolaşmıyoruz ortalıkta. Hadi şimdi fazla uzatmaya gerek yok
- +1 yıl
Sizin gibi yobazlar ve çomarlar yüzünden işidli muamelesi görüyorsuz yurtdışında. Orada da kadınlara hayvan gibi bakıp rahatsız etmeseniz ve giyimlerine karışmasanız ama yok illa sapık olacaksınız. Çok bilmek istiyorsan açık giyinmiyorum ve müslümanım ama sizin gibi göstermeli herşeye burnunu sokanlardan değilim.
- +1 yıl
Boş konuşuyorsun.. ben kadınlara bakmıyorum, ister inan ister inanma... ayrıca almanların hoşuna gitsin diye özümü inkar edecek değilim... medeni davranmak zorundayız tabiki... ama yorumlarda belirttiğim gibi BANA göre ahlaksızlık... ama kimseye sen açık giyiniyorsun diye karışmadım
- +1 yıl
Almanların ülkesindesin madem oranın kurallarına uymayacaksın “gevur” ülkesinde ne işin var? Suudi arabistana ya da Türkiye’ye git! Ama işte bırakamazsınız o rahatı anca bahane üretirsiniz gitmemek için orada o adamların ülkesine de küfür edersiniz. Suriyelileri anımsatıyorsunuz hem Türkiye’den mutlu değiller hem sorun çıkartıyorlar hem de ülkeden gitmiyorlar.
- +1 yıl
Rahat mı? Gel de sana göstersinler bir tersten... burda sırf Türk oldukları için insanlar öldürüldü, evleri içindeki insanlarla birlikte ateşe verildi... sen almanyanın her yerini berlin kreuzberg gibi sanıyorsun galiba... yaşamadan yorum yapamazsın... ayrıca beni tanımıyorsun, karakterim hakkında en ufak bir fikrin yok ama gelip şöyle yapıyorsunuz böyle yapıyorsunuz diye saçmalıyorsun... alman arkadaşlarım dostlarım var, bir çoğuyla iyi geçiniyorum... konuyu saptırmaya çalışıyorsun
+1 yılYeni model spor araban varsa,
El aleme gösterirsin hava atmak için,
Ama binen çok olursa ;
Çabuk eskir.
Değeri kalmaz.30 Yorumla
+1 yılInsanların değeri kıyafet ile biçilmez. Sen bir kız olarak hemcinsini yerin dibine gömdün şu sorun ile.
Komik olan ne biliyormusun? Yapamadığın için bu öfken. Izin olsa sende yaparsın. Çünkü en çok konuşanlardır içten içe ah çekenler.
Kime ne yahu.50 Yorumla
+1 yıl"çok" dar "çok" açıksa yazık sakat heralde deyip geçiyorum. İtici geliyor bilmiyorum
40 Yorumla
+1 yılHelal. olsunn sana helalll artik devir ole bir hal aldi ki. tum kadin fizigi orta da hosuma gitmiyomu gidio ama yannis
20 Yorumla
+1 yılpeki bundan sanane? isteyen istediğini giyer size mi kaldı karışmak? insanlar değerli eşyalarını korurlar. ama biz insanız eşya değil. bizim vücudumuz ve istediğimizi yapmakta özgürüz. türbanlılar da özgür. feraceliler de özgür. sen giymiyorsun diye giyenlere laf atma.
33 Yorumla- +1 yıl
yahu sana mı kaldı benim namusum? ben ateistim ama islamı senden iyi biliyorum merak etme. senin kitabında insanları yargılamak yazmaz. sen allah mısın da insanlara napacağını söylüyosun? insanları yargılamak sana mı kaldı? sana mı düştü derdi? istersem ferace giyerim istersem g. tümü açar gezerim SA NA NE? senin inancına göre insanları sadece tanrı yargılar sen değil. umarım sen ve senin gibiler en kısa zamanda geberir. iğrenç mahlukat seni
Herkesin kendi tercihi diye düşünüyorum. O öyle giyinmeyi beğenmiş doğru bulmuş ki giymiş yani beni geren bir durum yok.
40 YorumlaUzak dururum.
Beni ilgilendirmez.
Fakat eşim öyle olsun istemem.
Kılık kıyafet ile namus olmaz.
Açık da var iyi olan kapalı da var kötü olan.
Ben istemem.10 YorumlaSanane banane. Kim nasıl istiyorsa giyinir. Mesele oyle giyinende degil mesele öyle giyinenleri yaftalamak.
50 Yorumla
+1 yılKendini eşya olarak görüyorsan bu düşünce gayet normal tabi. Yahu isteyen istediğini giyer. Sen giymezsin olur biter.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın düşmanı kadınlar olduğu sürece kadına herkes karışır. Kim ne giyer ne giymez kendi bilir. Seninki altından ise çarşafla gez maazallah çalarlar falan 😏 milleti özgür iradesine bu şekilde psikolojik savaş baskı yaparak altının korunmuyor.
49 Yorumla- +1 yıl
Helal 👏
Cevap sahibi+1 yıl@tuncayccc kapalı açık özgür seçim diyorum kime ne herkes kendine baksın
- +1 yıl
@tuncayccc niye kiz kapalilara cahil demedi ki
Cevap sahibi+1 yıl@SConinresT boşver canım bunlarla hiç tartismayacaksin çünkü kadın düşmanı bunlar 😏
- +1 yıl
Seni gidi kadın faşosuu
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşayış biçimleri saygı duymak lazım. Böyle olmayı seviyorlardır kapalı kadınlar nasıl öyle iyi hissediyorlarsa onlar da öyle iyi hissediyor olabilirler
40 Yorumla- Moda & Stil konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye Cumhuriyeti Devleti'nde yaşıyoruz. Pek demokratik olamasakta özgürüz bir nevi. Ve insanlar istedikleri şekilde giyinebilirler.
10 Yorumla
+1 yılKime ne? Herkesin kendi vücudu. Şahsen acık giyineni değersiz görmek çok kirli bir zihnin habercisi
50 Yorumla
+1 yılKilolu bayanlar mümkünse yapmasın , göz zevkimizi bozuyorlar.
34 Yorumla- +1 yıl
kilolu ve çirkin erkekler de dışarı çıkmasın görmek zorunda değiliz midemiz bulanıyo
- +1 yıl
Abartma istersen :))
- +1 yıl
abartan sensin. senin göz zevkin bozulacak diye kimse kapalı giyinmek zorunda değil. insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle giyinmeli. buna karışmaya hakkın yok
- +1 yıl
Karışmıyorum , Gözüme çirkin geldiğini yazdım. Yoksa isteyen istediğini giyinebilir.
+1 yılValla bazi kizlar popolarini belli etmek ya da BAskA bir yerlerini gostermek icin Yogun caba harciyolar..
20 YorumlaÇünkü altın değilller insanlar bizim bedenimiz sanane
50 Yorumla
+1 yılBen itici buluyorum midem bulanıyor açıkcası gerek yok bu kadar cafcafa çok abartıyolar
10 Yorumla
+1 yılGiyebilir ne var?
beni ilgilendirmez kız öyle giyinmeyi seviyor mahle karıları gibi dedikodu yapmam arkasından.20 YorumlaKim ne yapıyorsa ne giyiyorsa umurumda değil açıkçası
10 Yorumla
+1 yılBeni ilgilendirmez herkes kendinden sorumlu kimseyi açık, dar, çarşaf girdi diye yargilamak bana düşmez özgür bir ülkede yaşıyoruz isteyen istediğini giyer.
00 Yorumla
+1 yılhiçbir şey..
isteyen istediği gibi gezsin..
göz kapakları bunun için var..30 Yorumla
+1 yılHaklsn maalesef kendini güzel buluyorum diye ortaya koyuyor bedenini çok yazık eskiden kara çarşaf giyen ninelerimiz şimdiki nesilde açıldılar Allah Akil Fikir Versin
22 Yorumla- +1 yıl
Nesil çok kötü valla 😔
Anasi babasi dusunsun banane ben kendi aileme bakarim bir de milletin namusuylami ugrasacam 😀
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılBen yardırgamıyorum isteyen istediği gibi gibi giye bilir lakin kapalı kadınlarda artık bu dediğin şekilde giyinmesi benim acayibime gidiyor
30 Yorumla
+1 yılBana sinir olup soru sorma itemi khjfgkhjdfhkfdjhkdhjkfhjfkhjdfkhj
01 Yorumla
+1 yılEmojilerde bal yoktu
Ağzın bal yesin
Yahu hangi hayvanda kıyafet var eğer medeniyet soyunmak olsaydı hayvanlardan medeniyet dersi almak zorunda olurduk hayvana özenenler buyursun soyunsun10 Yorumla
+1 yılUmrumda bile değil, kim ne yaparsa yapsın.
30 YorumlaHerkesin kendi vucudu herkes istedigini giyebilir sen ne giyiyosan giy insanlarin kiyafetlerine bakip sinir olamazsin
10 YorumlaBence yerine göre değişir herkesin açık olduğu bir tatil beldesinde yaşıyorsam ayak uydururum kendi memleketimde düzgün giymeye calısıyorum ama
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDegerli benzetmesi saçma olmuş yuz de degerli ama peçe takmıyoruz? Cok acık sacık giymek bana da hoş gelmiyor herkesin kendi tercihi.
10 Yorumla
+1 yılÇok açık demekten kastın nedir? Şort bana göre açıklık teşkil etmez.
10 Yorumlayanımda öyle bir bayan varsa rahat olamam sahsen ve bana görede degil evde giyebilir tabi
17 Yorumlasen de mi brütüs yapma
- +1 yıl
@Cerennasdf seviyorsam durum bu sevmiyorsam umrumda olmaz :D
- +1 yıl
iğrenç bir pisliksin midemi bulandırdın allahın belası kezban seni. türbanlılar da tecavüze uğruyo tacize uğruyo. umarım sen de bir gün tecavüze uğrarsın da ne demek olduğunu anlarsın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadının düşmanı yine kadındır diye boşuna dememişler
50 Yorumla
+1 yılBenim gozumde oyle kizlar sevilmelik degil gerci her erkegin gozunde oyledir.
10 Yorumlaben karışmam ne giyerlerse giysinler anam değiller bacım değiller
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende valla zaten anlamiyorum bu kizlardaki vucut gosterme sevdasini
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüşüncen mükemmel kardeşim, takdir ettim doğrusu. Yaş kaç?
21 Yorumla
+1 yılKızlarında bir tabuları olmalı bir sınır koymalı ortsmına göre giyinmelş
00 Yorumla
+1 yılsana katılıyorum. hele tayt giyenler yok mu ne desem bilemiyorum.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılBu bence neye benziyor biliyormusun benim malım var teşhir ediyorum
00 Yorumla
+1 yılBen doğru bulmuyorum.
10 YorumlaFark edilmek istiyorlar halbuki gereksizce kendini kullandiriyorlar basit kişilikleri var yani
00 Yorumla
+1 yılKonu ile alakalı değil ama takip atarmisin rica etsem bise sormam gerek önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel duygularımı harekete geçiriyorlar o yüzden cinsel objeler
30 YorumlaBazen bizim tahrik oldugumuzun farkinda degiller mi bilerek mi yapiyolar diye dusunuyorum
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılkaşarlik var bence diyrum
20 Yorumla - Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılTeşhirci onlar. Bizim borcumuz da teşhir olmamak
20 Yorumla Kim nasıl mutluysa öyle giyinsin bize ne.
40 Yorumla
+1 yılAlakasi yok. Kim ne begenirse onu giyer
40 Yorumla
+1 yılKendi seçimi karışamam ama iticiler
20 YorumlaModa & Stil konusunda 608 cevap paylaştı. O kendini degerli bulmuosa bize ne
00 Yorumla
+1 yılGayet şık çekici ve kaliteler
124 Yorumla- +1 yıl
helal
- +1 yıl
@Cerennasdf kız şımartıyorsun bak beni 😀
- +1 yıl
sen de zaman master oldun ya senin görüşlere hep katılıyorum ben shjgadahga
- +1 yıl
@Cerennasdf aylar oldu valla 😀
- +1 yıl
Ne kadar da kendiyle çelişmeyen bir beyefendi.
- +1 yıl
@Biravukatadayı ben asla kendimle çelişmem... net açık ve dobrayımdır
- +1 yıl
Aynen az evvel de böyle diyordunuz keşke soran kişiye sorsaydınız önce kastettiği kişiler açık mı kapalı mı diye :)
- +1 yıl
@Biravukatadayı alakası yok yavşaklığa tahammülüm yok benim dindar olacaksan adam gibi olacaksın olmayacaksan da adam gibi hayatını yaşayacaksın
- +1 yıl
Aynen insan değiliz biz çünkü hata yapma gibi bir lüksümüz yok yaratılışımız da böyle güzel kafa tebrikler
- +1 yıl
müslüman biri hata yapmamak için elinden geleni yapmalı. mesela bu soruyu soran arkadaş müslüman değil. açık giyinen kadın tecavüzü hak eder diye düşünen bir insan nasıl müslüman olabilir ki? hatayı 1 yaparsın 2 yaparsın ama bu artık aşırı mesela
- +1 yıl
@Biravukatadayı süperdir kafam... dindarsan adam gibi yapacaksın bari dindarların adını kotülemeyeceksin
- +1 yıl
@Cerennasdf kesinlikle katılıyorum 👍
- +1 yıl
katılıyorum. şimdiki gençler neden ateist oluyor sanıyorsunuz? kendini müslüman diye tarif eden ve kötülük yapan cahil insanlar yüzünden. kimse dinini iyi yansıtamıyo. gençler de müslümanlık böyleyse ben ateistim diyip çekiliyo
- +1 yıl
@Cerennasdf çok dar giyinen tecavüzü hak eder miymiş? 😰 abi yok bunlarin beyinleri nasıl çalışiyor merak ediyorum. iğrenç zihniyetliler yaaa
- +1 yıl
Zaten milletin içlik olarak giydiği taytlari dışarda giymeye başladılar. Tecavüze ugrayincada ayy bana tecavüz etti şikayet ediyorum. Sende kendini pazarlamasaydin ortalıkta o şekilde? git biraz kuran oku örnek al
yaptığı yorum aynen bu. bakar mısın cahilliğe
- +1 yıl
@Cerennasdf buna katılmıyorum gençler böyle düşünüyorsa bu onların sorunu çünkü İslamiyet başkalarına bakarak yorumlanmaz ya da öğrenilmez Kur'an-ı Kerim varken kötü zengin görünce paradan soğumadığımız gibi.
- +1 yıl
@ModSavar ben ateistim. kapanmak zorunda değilim. ama insanlar islamı yanlış yansıtıyor evet. adam namaz kılmıyor oruç tutmuyor ama gelip benim açıklığımı eleştiriyor. ayrıca islam inancına göre bir insanı allahtan başkası yargılayamaz. size mi kaldı millete karışmak
- +1 yıl
@ModSavar kusura bakma ama kadın gelip de açık giyinenler tecavüzü hak eder derse elbette nefretimi kusarım. ayrıca bu yasal olarak da suçtur. suça teşvik etmek ve tecavüzü normalleştirmektir.
- +1 yıl
@ModSavar şişmanlar öyle giyinmesin diyene tepki veririm. çünkü şişman insanlar var bunları okuyan. ayrıca ben de şişmanım. ne var bunda? kimse kimsenin kalbini kıramaz öyle bir hakları yok. bu hakarettir.
- +1 yıl
yanımda öyle bir kadınla rahat olamam yazan arkadaşa da laf atmadım kendisi benim arkadaşım sayılır konuştuğum bir insan.
bakmayan bakmaz bakan bakar
10 Yorumla
+1 yılhelal sana katılıyorum
00 Yorumla
+1 yılİstediğini açar mal onun meydan onun
30 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi