Genelde 1.60 boyunda ki kızlara minyon diyorlar bana saçma geliyor bu yüzden bende bir buçuk metre biri olarak düşüncelerinizi merak ediyorum😄😄 kırıcı olmadan lütfen😌
Bana göre minyon boyu kısa ve zayıf yüzüde çok yaşını belli etmeyenlere söyleniyor ama kısa boylu kızlarla hiç alay etmedim arkadaş içinde şaka olabiliyor ama ne biliyim yani ponçiklik oluyor kısalarda cidden 🤔
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kız kısa olabilir tabi ama totosu yere yakından korkacan :)
Kendin diyorsun ya hayatıma bir çok kız girdi kısalar fırlama idi diye bende diyorum ki o sa onların karakteri ayrıca insan nasılsa karşısındaki de öyle oluyor.
Bu seni ilgilendirir mi😂ben istersem uzun ve yakışıklı erkekte isterim sen ona karışamazsın, benim sorduğum soru tamamen farklı evet kısa erkek hoş durmuyor ama bu tercih etmiyeceğim anlamına gelmez🙂yorma o güzel kafanı böyle işlere😄
Tamam da ben uzun olsun demiyorum illa olursa uzun da olur kısa da gönül bu yani seviyorsan boy çokta sorun değil dert etme sende illa ki seni seven de olur yani.
Ben yalnız kalmak istemiyorum ama sizin boy takıntınız yüzünden de seven kimse yok. Sürekli erkek değin uzun olcak diye dolaşıyosunuz uzun erkeklerin peşinde köpek gibi koşuyosunuz
Bence biraz laflarına dikkat et genelleme yapmadan konuş derim demek ki sana hep uzun erkeğin peşinden köpek gibi koşan kızlar denk gelmiş bu benim sorunum değil söylemene gerekte yoktu.
En İyi Cevaplar