Erkeklerin dekolte hakkında genel olarak düşünceleri nelerdir? Beyler, sevgilinizin veya eşinizin dekolte giymesine bir tepki verir misiniz? Kızlar, siz dekolte tercih eder misiniz?
Hayır, tercih etmem.. Aynı zamanda ben teşhirci kadınları da tacizci olarak görüyorum. Çocukları bile çirkin görüntüleriyle taciz ediyorlar. Erkekler sokakta iç çamaşırlarıyla dolaşsaydı bu kadınlar onlara kesinlikle sapık derdi. Vucüdunun her hattını belli eden taytla mini etekleriyle insan içine çıkan kadın sapıktır. Özgür veya cesur değil buz gibi sapıktır. Dini bir kenara bırak yahu. Her yerin ortada. Hayvan mısın! Bir erkek organlarını belli ederek yürüse ona sapık demez misin? Nedense kimse erkeklerin mağduriyetini konuşmuyor. Halbuki kadınlar erkekleri çok daha fazla tâciz ediyor. Vücudunu sergi malzemesi yapan, en mahrem bölgelerini hoplata zıplata çarşı pazar tur atan, görünmek, beğenilmek, ilgi çekmek hırsıyla ya yarı çıplak ya giyinik çıplak olup her bir yanda dolaşan, iç çamaşırı dış kıyâfet diye giymenin adını moda koyan, yakasından paçasından et taşırıp milletin gözüne sokmayı mârifet sayan, işlediği haramları özgürlük sloganları atarak temize çıkarmaya çalışan, üstelik kendisi sebebiyle, çevresindeki erkeklerin nasıl zor durumda kaldığını görmeyecek kadar bencil, yaptığının cesâretle değil, hayâsızlıkla ilgili olduğunu bilmeyecek kadar câhil, bu hâliyle problemin ta kendisiyken, sözlü bir uyarı aldığında bile "Tâciz edildim!" diye bağıracak kadar şirret olan kimi kadınların neredeyse devamlı yaptığı şey, erkekleri tâciz etmektir.
Bu görüşünle benim ne kadar kötü bir platformda zaman harcadığımı gösterdiğin için teşekkürler. Umarım üyelik silme vardır. Bu mantığın ve empati yoksunluğunla sana geri kalan hayatında başarılar.
Sevgilim olsa tabi ki belli bir ölçüye kadar giyebilir. Ben fazla giyime karışmam. Dekolte bir kadının dişiliğini gösteren en önemli faktörlerden biri bence. Ama bunu her kız yapmasın; yakışan var yakışmayan var. Göğüs dekoltesini fazla abartmamak gerek özellikle.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben dekolteye karşı değilim ama dekolte giyinip de erkekler hiçbir şekilde bakmasın, bakarsa sapıktır kafasında davranan, feminist (erkek düşmanları) dekolte giymemeli, hatta feministlere kıyafet yasağı getirilmeli.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Daha önceki sevgililerim dekolte ve mini etek giyiyordu. Sorun değil benim için.
Dekolte giyen kadın teşhircidir. Kendine bakılmasını isteyen kadındır. Giydiren erkek de geniş bir erkektir. Dekoltenin hiç bir şekilde masum tarafı yoktur. Bir insan eşinin göğüslerini, bacaklarını ve çeşitli yerlerini neden başkasının görmesini ister mantık dışı.
Kendine bakılmasını istemekle teşhirciliğin aynı şey olmadığını söylememe gerek yok herhalde. Kişi kendisine bakılmasını isteyebilir, ilgi görmek istiyor olabilir. Bu 'ilgi görme'nin nedeni psikolojik bir sebep de olabilir. Kendini öyle rahat hissediyordur. Kişisel yapı olarak gözlerin üstünde olması onun özgüvenini körüklüyor olabilir. Bu nedenle her dekolte giyen kadına teşhirci muamelesi yapmak sadece empati yoksunluğudur.
dekolte giyen kadınlar erkekler için değil kadınları kıskandırmak için ve kendilerini özgür hissettirmek için giyerler ancak bazı dar beyinli insanların bunu kavrayamaması ne acı.
yakşıyorsa giysin gurur duyarım ötekileri anca bakar ama o beni tercih etti derim hem sonuçta beni de tahrik edici bir şey ve gecenin sonunda onunla yatağa girecek olan kişi benim :)
Bu ne demek ya? "Dekolte giyene tecavüz edebilirsiniz" demekle aynı şey demek bu. Sizi tanımıyorum, kaç yaşındasınız onu da bilmiyorum ama bu zihniyete sahip birinin potansiyel bir ebeveyn olacağı düşüncesi bile çok kötü. Senin gibi insanlar günü gelip Tanrı korusun, kızına biri tecavüz etse, kızına "Dekolte giymişsindir." diyebilecek insanlardır. Tecavüzü bir hak olarak gören insanlardır. Yazık size.
bunun sergilemekle alakası yok ki kaldı ki siz bizden üstün değilsiniz cennet bile anaların ayaklarının altında kadınlar istediklerini giyerler kimsenin sizin gibi cahilce düşünen insanlardan fikir almalarına gerek yok
bir kadın mini ya da dekolteli giydi diye yargılanamazlar ne kapalılar var açıklardan beter ne açıklar var kapalıları ezer geçer bence sen ufak bir araştırma yapıp da gel bizim irademize ALLAH bile karışmazken sen kim olarak izin vermiyorsun pardon
BAK PAŞAM SENİN ANLAYAMADIĞIN ŞU Kİ BİR KADIN DİYELİM RESİMDEKİ GİBİ DEKOLTE GİYDİ OLABİLİR VE KADIN NAMAZINI DA KILIYOR İBADETİNİ DE YAPIYOR AMA BAŞKA BİRİ KAPALI BİRİSİ MESELA HİÇ İBADET YAPMIYOR ÖYLE BİR DURUMDA DEKOLTE GİYEN DAHA AVANTAJLI OLUR ANLADIN MI
En İyi Cevaplar