yüzümü bir iki ton açmak istiyorum esmerim
bildiiniz uyguladıınız yöntemler var mı?
bildiiniz uyguladıınız yöntemler var mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer en çokyüz temiz olduğunda açılır bak mesela sabahları ben hep okyanus sabunu veya kükürtle yıkardım eskiden baya etkisi olurdu ayriyetten bir tarif veriyim kaynar suyu bir çay bardağının içine dök onun içinede taze biraz maydonoz koy çok koyma israf olmasın neyse 15 20 dk falan beklet daha sonra onun suyunu hergün yatarken sür aydınlatır
hmm teşekkürler ya bu sabunlar cilde zarar vermiyor mu yani pütür pütür yapıyoda benimkini
hayır yağlı ciltlere tam tersi yararlıdır kuruya emin değilim cildi kuru olanın cilt tipine göre alması gerek . Ben ergenlik döneminde çok sivilce sorunu çektim sonra bir ara sabun kullandım doktorn verdiği o çok işe yaradı rengimi açtı baya sabah kalkınca beyaz bayaz kuru olabilir yaptıktan sonra bunun nedeni yüzün kuruması o zamanla geçer yapmaya devam et
peki hangi sabun ve markasını öneririsin kafama göre almim
şimdi okyanus sabunu pahalı biraz kükürt daha uygun 15 lira sanırım okyanus ismi Nilera Gliserinli Okyanus Sabunu kükürt sabununu ise baharatçılarda satılır dersen verirler zaten
ay çok saol ilgin için araştıricam bu sabunları
önemli değil :)
gerçekten benim de yok, ama, aklıma Michael jacksın geldi..bu çok gereklimi ? belki yeri değil tartışmanın burası.. siz bir defa istiyorsunuz, yanlış anlaşılmak istemem, ama, beni bağışlaman dileğiyle, doğallık güzeldir diyebilirmiyim...
ya gerekli değilde ben sıkıldım deişiklik istiyorum
haklısın doğallık en güzelii
cilt beyazlatıcı maskeler var onlara bakabilrsin.Onun dışında,pirinç özlü peelingler satılıyor.Dermalogica'nın Daily microfliant duzenli kullanımda cildi daha berraklaştırıyor.Birde eger cildin çok hassas değilse arada bir limon süyü yüzüne sürersen,oda biraz rengi açabilir.
dermologica ürünleri cilde zarar verirmi uzun vadede siz kullanıyomusunuz?
ben kullanıyorum evet bu daha çok ciltteki ölü hucreleri arındıran bir peeling olduğu için zaman içerisinde kullandıkça cildi berraklaştırıyor.Ben kullanıyorum memnunum
pirinç ununu gül suyuyla karıştır yüzüne uygula rengi açıyo diye duydum ben de araştırmıştım bunu ama hep denemeye üşendim :)
Cevap
5Cevap
Cilt beyazlatıcı maskeler var, internette araştır bulursun...
maskeyi sürekli yapmak lazım
teheccüd namazı kıl açılır :D
denedin mi?
vardı bende ama yüze sabun kullanmıyorum
yüzümü pütür pütür yapıyo ya
ya cildim güzel allaha şükür:) ama ben biraz açık tenle nasıl durudum diye merak ediyorum:)
yahu peki tamam:)
ahah çok tatlısın sende kendine iyi bak:)
Tuz ruhu kullan çok güzel açıyor :D
Abla naptin ya esmerler candir :D
öyle diyolarda ben kendimden sıkıldım biraz deişiklik olsun
siyah
pirinç sabunu bir numara. :)
oylemi siz kulandinizmi
ya bisey sorucam ben bu sabundan aldm gecen yikadim normal yuzunde beklettim falan biraz sonra durruladim ama yuzumu cok gerdi boyle kizartti hafif falan sen nasil kullaniyosun bendemi bir sorun var acaba:(
geriyor fakat ardından nemlendirici krem sürüyorum ben ;) gayet memnunum.
fakat kızartmasına bir şey diyemeyeceğim, belki cildine uygun değil :/
evet bende kullaniyorum nemlendirici ama bilemedim
cildimde yagliya donuk kuru bir cilt degil hani
bi kac sefer daha kullanim ayni.sey olursa birakirim artik
ama kokusu cok guzell
bas fondotenı
yok ya olmaz öyle
Yok valla.
he tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar