Bir Penti hastası olarak bugün alışverişe gittim ve bu parlak taytı çok beğendim.Penti parlak tayt kombinleriSade mat taytlar da vardı ama külotlu çorap gibi duruyor diye tercih etmedim. Bu aldığımsa opak ve parlak görünümlü. Asıl sorumsa üstüne neyle kombin edebilirim? Bu arada tayt hakkında fikirlerinizi yazarsanız sevinirim :)
Penti'den parlak tayt aldım. Nasıl kombin yapabilirim?
Bu taytı da herkesde görüyorum bu sıralar..Aslında neden görmeyeyim ki fiyatı uygun, sıcak tutuyor ve fiziksel özelliklere bağlı olarak çok şık duruyor :) Kombin konusunda, siyah süet topuklu üstüne salaş bi gömlek gidebilir.Bu taytların da ayrı bi güzelliği şöyle kombin oluşturmada sıkıntı çekmiyorsun herşeye gidiyor hemen hemen :)
uzun siyah tisört omuzdan da hafif düşük olursa iyi olur.tayt iyi buna benzer fakat siyah benekli olanlarıda hoş benekler ısık atında belli oluyor öyle açık secik sekilde belli degil onuda dene bir ara.
güzelmiş evet güle güle giy. siyah olduğu için siyah uzun tişörte tekılıp kalma bence hatta en son tercihin olsun. renkli salaş bol gömleklerde de kombinleyebilirsin
bi tayt hastası olarak begendim..aynısının laciverti var bende,siyah tişörtlede,her renkle kombin edebilirisin. bol bi gömleklede ,kazaklada gayet hoş durur :))
marka takıntın var belli pentiyi bende severim ama takmışsın penti penti ama penti bu falan..:Dsıradan bi tayt neyine yorum yapıcaz desenli olur farklı bi renk olur anlarım üstüne ne ygiyiyim dersin ama düz siyah tayt işte..
Bayıldm tatlm üstüne yazılı uzun beyaz tişört yada uzun siyah tişört giyeblrsn altınada düz uzun çizmeyle süper olur zaten önemli olan sna yakıştğı ;);)
Valla taytin güzel güle güle kullan 😊 bir erkek olarak bişey itiraf etmek istiyorum senin kadar olmasamda bende penti hastasıyım 😊 onunda sebebini yanlış anlasilmamak için açıklayım hemen 112 de çalışıyorum sağlıkciyim kışın üşümemek için pantolon altına kilotlucorap giyiyorum içlik filan giyince pantolon kabarık duruyor rahat hareket edemiyorum bende o yüzden kilotlucorap giyiyorum 😊 ve çoraplarımi hep pentiden alıyorum bende 🙈😄
@balık çocukluğuma indim ve kışın soğuk günlerde zorla giydirilen külotlu çorapla olan benzerliğinin sebep olabileceği kanısına vardım.Hipnoza varım gene de.Kim bilir derinlerde daha neler var.
En İyi Cevaplar