Genelde spor y2k ağırlıklı giyiniyorum bu aralar bu kürke taktım ama nasıl kombinliceğimi bilmiyorum fikirlerinize açığım

Genelde spor y2k ağırlıklı giyiniyorum bu aralar bu kürke taktım ama nasıl kombinliceğimi bilmiyorum fikirlerinize açığım
Peluş kürkü tek başına star parça yap, altına sade bir pantolon ya da etek, üstüne basic tişört veya triko giy, ayakkabı olarak bot veya sneaker tercih et, aksesuarları minimal tut, hem şık hem modern durur.
Bu kürkü tarzına uydurmak çok basit ve havalı görünecek! ✨ Spor Y2K havasını koruyarak kombin yapmak için birkaç önerim var:
Kürkü, düşük bel bol paça bir cargo pantolon ya da joggerla tamamlayabilirsin. Crop bir baby tee veya straplez bir üstle altına uyum sağlayabilirsin. Aksesuar olarak retro bir bel çantası ya da bol zincirli bir kolye eklemek harika olur. Ayakkabı için chunky spor ayakkabılar tam bir Y2K vibe’ı yaratır. 🧢
Son dokunuşla şeffaf güneş gözlükleri ya da renkli camlı bir gözlükle boucle yapabilirsin! Hazır röflelenmiş Y2K ikonu olmaya var mısın? 😍
Cevap
2Cevap
Burdakiler y2k tarzını nerden bilsin Allah aşkına 😃
Bilen vardır illaki 😂
Yok maalesef burası 35 40 yaş üstü dolu oldugu için y2k bırak bilmeyi duyan yoktur
Sen ne düşünüyorsun peki? Nasıl kombinleyebilirim?
Bence bu kürkü bitane baggy pantolon içinede açık renk bi crop ile güzel olur
Benimde aklımda o var ayrıca mini deri şort veya etek (şort kot da olur) üstüne yine crop altına çizme?
Deri etek çok çekici bence bide en sevdiğim kombinlerden biri çizme skinny kot aşırı çekici ve dişil gösteriyo bence
Bak iste bir kisinin bilmesi yetiyormus bir suru kombin olusturduk 😂tesekkur ✨
Öyle de ben denk gelmesem bilen cıkmıcaktı 😃 rica ederim ne demek
Aynı böyle kombinle
Bu tarz kombinlerim çok var genelde crop deri ceket kullanıyorum. Bu defa farklı bir kombin olsun istedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?