Korse büstiyerleri çok seviyorum. şu an bu şekilde bir kalem etekle kombinlemek geldi aklıma ama daha farklı şekillerde de kombinlebileceğini düşünüyorum. Fikirleriniz neler?
Moda Stil i özlemiştim. Genel anlamda, bu tarz giyim ürünleri aslında oldukça çekici, daha özel günler, ve zamanlar için... Hatları ortaya çıkarması nedeniyle, fantezi amaçlı kullanılıyor, fakat, sosyal yaşamda da kullanılabilir örnekleri belki olabilir... Üstünüzdeki boru pantolon yerine, siyah bir etek, beyaz bir keten pantolon, ya da jean...,, Askılarının bu kadar kalın olması yerine oldukça ince olması, tavsiye edilebilir... Tabi ki seçim ve tarzınıza bağlı, fakat birkaç alternatif de ekliyorum...
Yaz aylarında ofiste dahi üstüne bir ceket takıp kullanan arkadaşlarım var. Takım olarak, heleki yazlık yerlerde... Buluşmalar için oldukça hoş tur...
Bunun siyah rengi bir arkadaşım da da var... Kırmızı oldukça abartı... Kesim ve kalıp uygun olur ise Oldukça şık, duruyor...
Rica ederim. Beğenmenize sevindim. Sizin ölçüleriniz de farklı değil, emin olun çok yakışır... Ben en çok beyaz olanı sevdim. Linkinide paylaşıyorum. Sağlıklı günler... https://tr.aliexpress.com/item/4001189230925.html
Straplez kombinleri benim Pinterest ekranımda oldukça fazla. Çünkü kombinler müthiş, soru sorma ufkumu açıyor diyebilirim. Straplez kombinlerinde daha klas ve her ortama uyum sağlamak için genellikle kot pantolon tercih ediliyor. Fakat şort, mini etek giymek de diğer seçenekleri oluşturuyor.
Straplezi kot ile kombinlemek.
Straplez ve kot kombini deyince akla gelen ilk isimlerdendir Bella Hadid. Sokak stilinde kot ağırlıklı giyinen Bella, straplez yakalı, askılı t-shirt veya korseleri de kombinlemeyi çok seviyor.
Straplezi şort ile kombinlemek.
Uyumlu olduğunda şık gösteriyor fakat daha çok gezi, turistik yerler, müze gezileri, tarihi mekan gezileri için daha olası duruyor.
Straplezi etek ile kombinlemek.
Etek ile de gayet şık gösteriyor bence. Altına aynı sadelikte stiletto hoş durur. Straplez korse kombinlerini ben bu şekilde uyumlu buldum, seçmek sana kalmış.😊
Bence kombinin gayet şık olmuş fakat yaşından daha olgun ve bence biraz resmi durmuş gibi. Nerede kombini kullanacaginda önemli. Kalem etek daha olgun göstermiş, etek boyu kısa olsa daha şık duramazdı zaten. Boyu gerçekten bu kombine gidecek en ideal boy. Ben normalde bu tarz korse bustiyerleri değil ama diger bustiyerleri blazer ceket ile kombinliyorum fakat bu korse bustiyerin askıları kalın ceketle kombinlesen bi numarası kalmaz. Günlük kullanım için ise skkiny fit jean buz mavisi tonlarinda bir pantolon ile kombinlenenilir. Fırfırlı bir etek de olabilirdi ama üzerinde ki cok iddialı bir parça olduğu için hoş dururmuydu açıkcası gözümde canlandıramadım bile. Nude tonların da oje üzerindeki kıyafetle gayet hoş durur. Takılar kombini ayakta tutar kesinlikle takıda kullanmalısın.
Straplez korsenin 21. yüzyıldaki kullanımına bakarsak kadının "ekonomik" ve "sosyal" olarak özgürleşmesiyle birlikte "güçlü kadın" imgesinde sık kullanılan bir öge olduğunu görürüz. Çizgi roman ve oyun dünyası kadınlarıyla akıllarımıza kazındılar. Erkek egemenliğinin süregeldiği iş kollarında çalışıp üretmek için erkeksileşmek gerektiği kanısına davranışıyla karşı savda bulunan iş kadınları, straplez korseyi takım elbisenin içine giyerek kullanabiliyor. Erkeksi parçaların kadınsı olanlarla bir araya getirildiği bir görünüm bu. İş görüşmelerinde gözdağı veren, öz güvenli bir izlenim için yardımcı olabilir. İlk olarak erkeklere üretilip sonrasında, kadınların el aldığı stilettolar gibi... Günlük yaşamdaysa, paylaştığın görseldeki gibi kalem etekle eşlenebilir. Baskın kişilikte kadınların, derli toplu görünmek için giydiği parçalardan. Cinsel ilişkide baskın kadınla bağdaştırılan, bunun dışavurumu olabilen bir görünüm. Son moda straplez korselerse "ideolojik" öge olmaktan uzak bir çizgide tasarlanıyor. Mini eteklerle, denim şortlarla, 90'lardan beri üstümüzden eksik olmayan kotlarla... Ben tam boy straplez korsedense yarım olanlarını daha çok giyip beğeniyorum:
süper mini etek ve kumaş bağcıklı, önü açık, topuklu ayakkabılaryırtmaçlı süper mini deri etekderi pantolon ve topuklu botlar
Straplez korseleri en sık hangi parçalarla giydiğimi görsellerde paylaştım. Yazlık yerde, deniz kıyısında "happy hour" ve benzeri etkinlikler için giyinirken straplez korseler, özel üretim süper mini etekler ve kumaş bağcıklı ayakkabılar kullanmak kendim kalarak "Winx" kızına dönüşmenin en renkli, eğlenceli yolu. Kalçayı örtecek uzunlukta süper mini denim etekle günlük kullanıma uyarlanır. Baharda, hoşlandığım biriyle buluşacağımda ilk seçimim bu parçalardan yana. Yaz akşamında büyük bir gece kulübüne gidiyorsam straplez korse giydiğimde altına en çok yakıştırdığım yırtmaçlı, süper mini, deri bir etek giymek oluyor. Dize ya da baldıran çıkan, gladyatör sandaletler giyip görünümü tamamlıyorum. Kışın; tiyatro, sinema, konser, arkadaşlarla barda buluşma vb. etkinlikler için straplez korse giydiğimde, altına deri pantolon ve topuklu, deri botlar giyiyorum. Görüntümü aşağı çekmemek için topuk boyunu 7 cm'den kısa tutmuyorum ve kostüm giymiş gibi görünmemek için de 12 cm'den yüksek topuklu giymiyorum. Giyim - Kuşamda katı kuralların önemini yitirmesi, modada yaratıcılığımızı geliştirdi. Straplez korse gibi süslü bir parçayı; fermuarlı, eşofman üstüyle kullanabilir olduk. Daha birçok parçayla bir arada kullansam da paylaştıklarım, bende öne çıkanlar.
Tatlım üstünde ki ile eteğinin uzaktan yakından hiçbir alakası yok. Üstünde ki çok güzel aşırı güzel hatta ama etek olmamış hele ki siyah bir şey hiç olmaz onun altına. Bir kombin söyleyemiyorum modadan anlamam ama tek söyleyebileceğim altına siyah renk tercih etme.
Gençsin güzelsin biraz orta yaş işi olmuş. Normal klasik pantalonla şahane olur, kotla şahane olur, taytla şahane olur, miniyle de iyi olur. İlla kalem etekse beyaz iyi olur. Bir de kalem eteğin çiçeklisi.
O etekle olmaz, kesimleri daha modern alta doğru genişleyen volanlı bir mini veya midi etek olabilir, tabii renklerinin de canlı olması lazım, ayrıca büstiyer demen daha mantıklı
bence kalem et su mukemmel parcalar icin en ideali. bunun disinda kumas genis pantolonlarla olabilir diye dusunuyorum. bana spordan ziyade daha da cok cok sik parcalarmis gibi geliyor o yuzden baska bir alternatifim yok.
Yani kombin güzel aslında ama sadece pantolonun rengi siyah değil beyaz olsaymış daha iyi dururmuş. Bu biraz günlük değil de daha şık yerlere gitmek için kullanılır bence.
Günlük kullanım için buna fırfırlı etek, jeans güzel olur.
Siyah olsaydı güzel bir jeanle daha spor şık yapabilirsin hem de uğraşılmamış bir şıklıkta dururdu. Bu tonlada siyah dar bir tayt pantolon vs olabilir etek dışında
Momjean olur , yüksek paça ve yüksek bel siyah kot olur , dar kesim kumaş pantolon olur. Ayakkabı olarak spor tarz bir topuklu ya da ikonik modellerden bir sneaker (adidas campus , puma suede , reebok club c , converse chuck 70 vs.) seçebilirsin.
Ohh yaşayın hayatınızı derdiniz yok tasaniz yok yakında erkek arkadaş yaparsın kendine on dan sonra buraya foto atarsınız işte kıyafetlerimiz nasıl olmuş filan dersiniz
Korse büstiyer rengi olmamış ve askılık kalım geldi daha ince olabilir di etek alttan daha sıkı olsaydı kalçanı daha belirgin ederdi memlerinle bir ahenk sağlardı
Keşke onun renginde ya da daha bir tık koyusu krem rengi kalem etek giyseydin. Ben genel de dar pantolon, stiletto ve gömlek giyerim rengine uygun düz bir renkle beraber.
Bunun için en önce göğüs lazım. Sonrasında etek ile kombinleyeceksen kombin renklerine göre çğk ince ten ya da siyah çorap ve topuklu olmalı. Burda firmalara danışmanlık vermiş adam var en çok bana soracaksınız:))
Sizin düşünceniz. Profildeki sen isen sana yakışır. Hem kızıl hem dolgun göğüslü olup hem de yüz güzelliğine sahip olmak çok önemli. Onlarca takipçin olmasa mesaj atmak isterdim