T-string ve G-string ikisi de aynı gibi arasında nasıl bir fark var?
Baktığımda bana göre pek bir fark yok gibi. İkisi de ince ip şeklinde ve tip olarak birbirine çok benziyor. Peki neden ikisinin de ismini ayrı kullanmışlar? İç giyim de bol ve rahat olanları mı tercih ediyorsunuz, yoksa bu şekilde olanlar mı daha rahat oluyor?
T-string ve G-string ikisi de aynı gibi arasında nasıl bir fark var?
Bence ikisi de birbirinin aynısı. Sonuçta ikisi de araya kaçıyor. Rahatsızlık verici... Biz Türklerin bünyesi böyle şeyler giymeye müsait değil. Bol geniş boxer olacak ki takımlar rahat edecek yoksa elimiz habire kıçımızda dolaşırız... Düzelt babam düzelt... Yok araya kaçtı şu bu...
Yani kıyafet var kıyafet var, her kıyafet için her iç çamaşırı uygun olmaz.
Eskiden dikişsiz çamaşırlar bu kadar yaygın olmadığı için dar tuvaletlerin altına genelde insanlar sadece çorap ya da korse giyerdi, şimdi seçenek çok kafalar rahat.
İyi kuş avlanır ha bunlardan.) Birisi kavisli diğeri kavissiz diğer tam oturur öbürü daha çok baskı uygular farkları bunlar bence gözlemlerime göre gözlemlemekle beraber ikisinde çok fazla farktan ziyade biçimşel fark olmasından ötürü iyi farklar olduğunu sanıyordum ama yanılmışım
Birisi kalpli diğeri kalpsiz birisi evliler için diğeri bekarlar içinde olabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
G ya da t hiç farketmez hep tanga kullanırım bazı durumlar harici. Günlük yaşamda çok rahat, çamaşır izi yok ve daha. Hoşuma gider şahsen görsel olarak
Üst kısmında ki şeklinden olabilir. Pek bir farkı yok. Bu şekilde ki iç çamaşır modelleri normal slip modellere göre bilinenin aksine çok daha rahat alışmayla ya da önyargıyla alakalı sanırım. Keyfime göre giyinmeyi seven biriyim..
G-string askıları sağ ve sol kalça kemiklerinin üstüne kadar çıkar düşük bel giyen bir kadında çok rahat görebilirsin ama T-string ince iç çamaşırı gibi bel bölgesi düzdür soymadan göremezsin.😁🤣😁😁
Anlatamadım ya kadınlardan bile yanlış yorum geliyor.. her t-string in altı açık değildir sadece fantazi için kullanılanlar alt kısmı açık iç çamaşırlı sevişmek isteyenlere özel 😂🤣😂😁😁😁😁
En İyi Cevaplar