Şikayet etsem işten atılırmı?
Kuaför saçlarımı yaktı! Bu ne rezillik
Şikayet etsem işten atılırmı?
Yok artık nasıl bir şey yaşatmış sana ben saçlarıma çok önem veririm böyle bir durumda kalsam deliririm heralde tamam benim de yandı saçlarım ama hiç bir zaman bunun için kestirmek zorunda kalmadım bir defa biraz fazla yandı onda da yakan kuaför buldu çözümünü saf keratin kullandım saçlarıma ve toparlamıştı böyle durumlar için bir kurtarıcı yani :)
kafasında saç bırakmasaydın ! yolup tutuştursaydın eline !
saldırdım üstüne başkaları tuttu beni canim zor kurtuldu elimden
Bele kadar saçlarına üzülüyorsun seni de anlıyorum ama ben hep kızlarda omuz hizalarında ya da daha kısa saçları daha güzel bulurum :) Bence çok üzme kendini. Ama tabi ki geçmiş olsun.
kısa saçta güzeldir aslında ama belime kadardı diye cok uzuldum ya :((
olan oldu artık yapıcak bisey yok biraz boyle kullanip uzamasini bekliycem bakim yaparak
en azindan sırtıma kadar gelsin oylede cok guzel olur :((
Benim de kıvırcık saçlarıma ara makasla daldı kuaför ara makası kırılsın diye beddua ediyorum sadece :D
aaa kıvırcıkmııı ne güzell çok şanslısınn çok severim ben kıvırcık saçıı ayy çok tatlı yaa yerim :))
kırılsın insallah kafasına düşsündee kafası yarılsın amin :D ne kadar kötüyüm hahaha :D
cok uzunmuydu saclarin ne kadar kisaldii :/ bide aramakas ne ise yariyo :))
Omuzlarımdaydı aşağı yukarı zaten kırıklarını aldıracaktım boyu çok kısalmadı aslında :D Ara makas anladığım kadarıyla gür saçları seyrekleştirmek için kullanılıyor ama benim kıvırcıklarımı bozdu :D Zaten çok da gür değildi yani saçlarım neden kullandığını hala anlamış değilim :P Bu arada evet pek kötüsün :D ve de teşekkür ederim kıvırcık severliğinden ötürü :D
bu kuaforlerin elleri kırılsın ya :D
rica ederim :)
bu arada ben erkeklerde uzun saci sevmem ya :) güzel olmuyo erkeklere yakismiyo bence uzun sac kısa daha guzel bence hem daha tatlı hemde daha havali :D kadir dogulu gibi yap bence eminim sana cok yakisicaktir jolede kullanabilirsin kadir dogulu gibi gercekten cok seker olursun oyle :P
Teşekkür ederim ama sevgilim uzun seviyor hem ben de öyle :D Ayrıca saç şekillendirme ürünü kullanmıyorum ben :D
zevk meselesi tabi :D
tamam sen bilirsin ;)
abooov kesin saçlarını kıskandı ha. türkiye kuaförler odasına şikayet et sonuç alabilirsin belki :)
gebersin :((( ben ona yapıcağımı biliyorum gitti saçlarım o slk yüzünden :(((
Cevap
6Cevap
kuaförler odasına şikayet et tazminat ödüyorlar benim bir tanıdğmın başına geldi hemen şikayet et aradan zaman geçmeden netten numarasını bul ara ama mahkeme falan uğraşırsın
canim ben para istemiyorumki işten atılsın yeter :((((
ben saçlarımı istiyorum saçlarım benim için çok önemliydi aklimin köşesine bile gelmedi boyl bisey olcagi insanın aklına gelmiyen başına gelirmiş işte off :(((((
bence et benimde başıma böyle bir şey geldi kestirdiğim halde hala yanıklar var bilmiyorlarsa bıraksınlar kuaförlüğü :)
aynen canim ya bilmiyolarsa yapmasınlar ozaman :(((
saclarini ne kadar kestirdin ne kadar yaniklar var ?
hangi birini şikayet etceksin hep yaptıkları bok. illa fazla kesecek
aynen canim saclarimiz ondan daha uzun diye kiskancliktan olucekler!
cok mutsuzum sanki saclarim hic belime kadar uzamiycakmis gibi hissediyorum :((((
Dövsen de öldürsen de olan olmuş bir şeyi değiştirmez.Bilir bilmez her kuaföre gitmeyin.
herzaman gittigim kuafordu :((((((
dalgindi aptl biseymi icti anlamadimki :((((
git yarın konuş saç ektircem parasını ver de elbet ki vericek
alsin parasini basina calsin ben saclarimi istiyorum saclarimi ! ! :((((( para saclarimi geri getirirmi ya :(((( belime kadardi saclarim simdi omuzlarimda olmek istiyorum :((((
ne ektirmesi ya? dökülmediki ne alaka? çıtçıt falan takamam ben orjinal saçlarımı istiyorum anlamıyosun bu konulardan galiba uçlarından yandı saçlarım güzelim belime kadar saçlarımı kestirmek zorunda kaldım omuzlarıma kadar :((( bu saçlarımın uzaması için en az 1 sene gerek biliyomusun sen :((((
@turguaz canım para düşkünü biri değilim para istemiyorum ben :((((
ayrıca o parayı alıcak kadar gurursuz biride diğilim :(((( ben para istemiyorumki eski saçlarımın geri gelmesini istiyorum off :((
o saçlarını düzeltirene kadarbakım yaptırt ücretsiz yoksa şikayet etceğini söyle heray bakım yapsın ayda 1 keratin bakımı yaptırt zaten nerden baksan o bakım 50 den başlıyor
üstüne bide para verdin demi ama insanogludur abartma bukadar sac yine uzar..
suratına fırlattım ne abartma ya ne abartma? az bile ben ona yapıcağımı biliyorum bu saçlarımın uzaması için en az 1 sene daha gerekli biliyomusun sen! belime kadar saçlarım gitti yaaa :(((((
Sende onun saçlarını yaksaydın :D
gebersin :(((( zor kurtuldu elimden zaten arkadaşlarım tutmasalardı ben ona yapıcağımı biliyodum :(((((( şikayet edicem yarın saçını başını yolmakla kalmıycam onun görür o :@ :(((((((((((
cok fena dovucem onu kurtulamıycak elimden bu sefer sen nasıl benim saçlarımı yaa gitti belimdeki saclarimm offff offfffff obenim saclarimi yakti bende onu yakıcam :((((((
gülmee acı çekiyorum burda depresyona girdim :((((((
Gani gani geçmiş olsun
Adliyeye şikayetçi ol bir tane de avukat tut.
cezasını ceksin slk
ceza değil karşılığında para alırsın.
para benim umrumda bile değil ! alsınlar paralarını başlarına çalsınlar benim saçlarım gitti ama bende onun saçını başını yolup eline vermessem banada pelin demesinler
Görünen o ki sen saçlarını fazla yıpratmışsın boya boya üstüne açtırma işlemi felan filan. 2 yıl önce ben de hemen hemen her rengi denedim saçımda saçlarım kıpkırmızıydı platin sarısı yaptıracaktım benim gittiğim kuaförler öyle mahalle arası kuaförleri değil Tunalıya gidiyorum Saçlarını aşma işlemine girersek saçlarını kaybedersin kopar saçların dedi. Senin saçına bakıp ilk başta uyarması lazımdı seni. Sen kopmasını göz önüne alıp boyatırsan boyatırdın. Yani ilk başta seni ikaz etmek zorundalar
ama o bana saclarin yipranmiycak dedi aptl!
benim gittigim kuaforde iyi bir kuafordu herzaman ona gidiyodum bana sacin yipranabilir demedi bile ya bu ne terbiyesizlik saclarim bakir kizildi daha oncede renk degistirdim hicbisey olmadi bende karar verdim bir renk buldum ve saclarimin rengini artik degistirmemeye karar verdim hep o renk birakicaktim ve her ay dip boyami yapicaktim cok tatli bir sari tonu rengi elde ettik ama saclarim yandi uclardan lastik gibi koptular omuzlarımda kestik :(((((
simdi diplerim cikmadi daha cok iyi bir kuafor yani isinde uzman birini bulup yapıcam kesinlikle bildigin iyi bir kuafor var mıcanım birdaha asla emin olmadigim birine gitmiycem kaybetim guzelim saclarimi cok mutsuzum cokk :(((
Sana o sözü verdiyse kabahati büyük tabi. Tüh ya geçmiş olsun. Tanıdığım birinin de senin gibi koptu saçları bundan 2 3 yıl önce görmüştüm. Sürekli civciv sarısına boyatıyordu o da. Küt bir şekilde kullandı. Boya yıpratıyor acayip kimyasal madde sonuçta ben şimdi sürmüyorum saçıma upuzuyor saçlarım. Daha da uzatacağım. Sana küt de yakışır belki tarz durur. Uzun kullanmak istiyorsan da 2 seçenek var ya kaynak yaptıracaksın ya da postij takacaksın.
küt digil canim orta boy ama dogal kürleri falan uyguliycam internetten bulup insallah 1-2 seneye kadar uzar saclarim sırtıma kadar uzasada olur onada razıyım :(((
1 ayda 1 -2 cm falan uzar zaten dimi 1 seneye kadar insallah istedigim boya gelirler :((
İnşallah arkadaşım ya umarım uzar bakım kürleri işe yarar. Sabret biraz. Evet genel olarak 1 ayda saç 1 2 cm uzuyor ama sen saçlarını bu şekilde boyatarak uzamasını yavaşlatıyosun. Sana tavsiyem uzun bir süre saçına boya sürme kel kalırsın. Zaten 10 yıl sonra felan sık sık boyatanlar bitaraflarından saçlar dökülüyor yaşın ilerlemesi ile .. Şimdi çok genciz diye belli etmez. Bol bol kuru baklagil tüket fındık fıstık.. Balık ye. Sık sık ağır işlemlere sokmazsan uzar
saol canim... :((
bu sefer cok cok iyi birini bulucam ona gidicem ve mutlaka keratin, argan bakımı falanda yaptırıcam saclarima ki saclarim yipranip dokulmesin :((
saclari hizli uzatiyomus argan yagi canim mutlaka uyguliycam serum falanda kullanicam ki sacim zarar gormesin artık
Rica ederim. Evet bak badem yağıda güçlendiriyor. Saçlar kadının en değerli hazinesidir. Tamam yüz güzelliği de önemli ama kadını gösterişli gösteren saçlarıdır. Saçlarına önem ver paraya kıy. Senin sağlığın önemli
haklısın canım en değerli şeyimiz saçımız buyüzden parası önemli diğil mutlaka alıcam saça iyi gelen şeyleri elidorun ve lorealin onarıcı ürünleri var onlarıda deniycem
gebersin sürtük :'((
cayırt
gebermekle de kalmasın çürüsün inşallahh :(((((
Her kuaföre güvenmem ben .
herzaman gittiğim bir kuafordu daha once hic boyle bisey olmamisti :(((((
Kıskanmıştır..
gebersin ! ! !
Hahah : ))
gülmeeee ölüyorum burda acımdann :((((
Kadın kadının kurdudur.. :))
ben ona yapıcağımı biliyorum geberticem onu :(((( beklesin yarını beklesin
ahahah iyi olmuş