Mont alıcamda yardımcı olabilirmisiniz çok seçiciyimde. Şöyle bişey beğendim link
Bu tarz bir mont önerisi yapabilir misin ? Böyle bir mont nerden bulabilirim ?
Bu tarz bir mont önerisi yapabilir misin ? Böyle bir mont nerden bulabilirim ?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer aga mont iyiymiş he tam benlik. ben de böle bişe arıyodum gittim hırka tipi bişe aldım :S koskoca izmirde adam gibi bişe bulamadım ya.
link
Bunu al çok güzel. Su üstünde durmuyor, kumaş ama su geçirmez. Yakası aşağı inmiyor, moldeli öyle.
Ama bisiklet ceketi bu haberin olsun. Arkasında rügarsın geçmesi için boşlukta var. :D
link
pull and bear,zara,avva,beymen,style,vero moda,colins,bershka da olabilir...
bence bu montu herkes kaldıramaz 175ten kısaysan alma derim
tamam o zaman . amacım sana yardım etmekti ;)
böyle kemerinde gözüküyosa eğer ilk bakcagm erkekler arasında olursun kıyafet konusunda :)
ama önce alman lazım dimi ? :)
al o zaman :D
Cevap
13Cevap
Kaban al bence.
Ha bir de, montla s*çma.
Çok zor lan... :D
Herkese söylediğim gibi sana da söylüyorum '' Zara '' ' ya bir gir arkadaşım.. :D
Zara genç şeyleri satmaz ha D: Beynimden aşağı kaynar su döküldü nerede yaşıyorsun sen arkadaşım :D 7'den 70'e Her yaşa göre Slim fit bulabilirsin sadece birazcık pahalı ama o kadarda olsun :D
Ben şöyle söyliyim. O dediğin mont'u sezon başında görmüştüm bir benzeri tam hatırlamıyorum 220 tl civarı bir şeydi sanırım. :D Bak pahalı yalan yok ama en vücuda uyum sağlayan en yeni ve en güzel şeyleri tek çatı altında toplamışlar bu yüzden ordan giyinirim ben hep :)
İvmemi indi :D:D
Yine de bir uğra alışveriş merkezine gittiğin zaman belki daha ucuza daha iyi bir şeyler bulabilirsin.
Olmadı bir sigara yakar... :D
Seçici isen bizim fikrimizin ne gibi bir önemi var. Sonuçta benim beğendiğimi sen beğenmeyebilirsin ayrıca vücut yapında önemli nasıl duracak üzerinde falan.
Bu mont pek güzel değil ben geçenlerde aldım 170 ₺ ye hem sportif hem klas ama şu an resmini bulamadım bulursam payşacağım
Bence o beğendiğin montu alma ya. Hele boyun kisaysa hiç alma. Modelini hiç beğenmedim. Tabi bu benim fikrim ama bir kız gözüyle bakıldığında hiç de çekici durmuyo
emovari ne biçim bir mont öyle zevksiz herif bir daha bu tarz linkleri paylaşma :) :) :)
bence kaşe al çok yakışıyor erkeklere, derli toplu duruyor böyle.
Boyla alakası yok bu montun. Fiziksel orantıyla alakalı.
bence bu mont çok kalabalık duruyor, daha sade bişey tercih etmelisin ama senin tercihin tabii
defacto - markofoni 2sine de bak derim xper 4 olmadığım için link veremiyorum
attıgın linkdeki mont süpermiş çok begendim valla ama onu takım olarak al :)
Adam çok seçici tikat edin
ay hic begenmedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ara dükkanlardada bulabilirsin.
netten sitelere bak buursun bu tarz
zara lacoste armani tommy calvin klein
Sadece bunlarda mı varmış?
ben begenmedım açıkcası
kaşe al daha ii erkeğe yakışır.
dar ve feminen.
alal :D yakışır 1 80 boya
güzel al bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?