+1 yılErkek Giyiminde Marka Önerileri

Öncelikle merhaba, erkek giyiminde marka seçimi için öncelikle vücudunuzu tanımanız daha sonra da tarzınızı yansıtmanız gerekiyor. Ne tarz giyimlerden hoşlandığınızı bilmediğim için hepsi adına genelleme yaparak iyi markaları söylemeye özen göstereceğim. Faydalı bilgiler vermeye çalışacağım umut ediyorum ki sende bu bilgilerden faydalanacaksındır.
Spor Giyim İçin Marka Öneriler
Genel rahatlıkla şıklık arasında seçimler göz dolduracak dikkat çekecektir. Unutmamak gerekir ki spor giyim diyince aklımıza hemen kendini boşvermişlik gelmemesi gerekiyor. Bu sebepten spor giyinirken bile gayet şık olmak aslında bizim elimizde doğru kombinler ve bize en uygun tarzlar ile bunu başarmak o kadar da zor değildir. Spor tarzında ki giyimler olarak madde madde marka vermek isterim lakin hangi markaları seveceğini bilmediğim için en az 3 seçenek sunmaya da özen göstereceğim.
- Sneakers: Valantino, Philipp Plein ve Gucci markalarına yönelmende fayda olacaktır.
- Spor Ayakkabısı: Puma, Diesel ve Columbia markalarını tercih edebilirsin
- Eşofman: Versace, Emporio Armani ve Lacoste tercih edebilirsin
- T-Shirt: Fendi, Ralp Lauren ve Us Polo Assn markalarını tercih etmende fayda olacaktır.
- Şort: Moschino, Kenzo ve Hugo Boss tercih edebilirsin
Klasik Giyim İçin Marka Önerileri
Klasik giyim başlı başına bir şıklıktır. Spor giyim bir yere kadar olsada klasik giyimde kesinlikle ama kesinlikle vücudunu tanıman çok ama çok önemlidir. Zira tanınmayan bir vücut ile en iyi markaları dahi giysen emanet olacak penguen gibi ortalıkta dolanmaya yüz tutmak zorunda kalınacaktır. Bu nedenle uygun beden ve uygun markalar ile şıklığı dolu dolu yansıtmak kesinlikle mümkün olacaktır. Klasik giyim diyince özellikle akıllara tabikide takım elbise gelmekte ama bu takım elbiseye uygun ayakkabı, gömlek ve yelek seçimi de büyük önem arz etmektedir.
- Takım Elbise: Emporio Armani, Damat, Hatemoğlu ve Ramsey markalarına yönelebilir. En şık modelleri ile dikkati üstüne çekebilirsin
- Gömlek: DSquared2, Pierre Cardin ve Sarar markaları klasikliğine şıklık katacak markalardır değerlendirmeye almanı tavisye ederim
- Klasik Ayakkabı: Alberto Vico, Kemal Tanca ve Damat markalarını tercih edebilirsin
Umarım yardımcı olabilmişimdir, keyifli alışverişler dilerim.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek Giyim Önerileri

Hem çağa uygun, hem de vücudunuza uygun ve size yakışan kıyafetler giyerek şık görünebilir ve uyumlu kombinlerinizle tarz olabilirsiniz.
- Bedeninize uygun kıyafetler alın.
- Uyumlu renklerle kombinleyin.
- Beden seçiminde küçük beden ya da büyük beden almayın, kendi bedeniniz neyse o bedeni alın.
- Giyim tarzınıza uygun parçalarla kombinler yapın, yeni şeyler deneyecekseniz de uygun parçalarla kombinleyin.
- Pahalı değil kaliteli kumaşlar giyin, bazen kalitesiz kumaşlar da pahalı satılabiliyor ancak kumaş kalitesi kıyafeti de kaliteli gösterir.
Kıyafet kombinleriniz için birkaç erkek giyim markası da tavsiye edeceğim, umadım önerilerim sizin zevkinize de hitap eder ve yardımcı olur.
Erkek Giyiminde Marka Tavsiyelerim
Bazı markalar erkek giyiminde oldukça güzel ve kaliteli parçalar üretiyor, hayran kalmamak elde değil. Benim beğendiğim markaları yazacağım.
Erkek Gömlek Markası Tavsiyem

Pierre Cardin Pierre Cardin en beğendiğim ve tavsiye ettiğim gömlek markası, giyildiğinde başlı başına çok şık bir parça, kaliteli olduğu uzaktan bile belli oluyor. Özellikle mavi rengin tonlarında çok başarılı.
Erkek Tişört Markası Tavsiyelerim

ALTINYILDIZ CLASSICS Polo yaka tişörtte; Altınyıldız Classics hem uygun fiyatlı, hem kaliteli, renk seçeneği de fazla. Lufian da beğeniyorum ama favorim Altınyıldız Classics, tavsiye ederim.
Erkek Eşofman Markası Tavsiyelerim

Adidas ve Nike Adidas ve Nike tavsiye ederim. Adidas markasının kalitesini, Nike markasının da tasarımını -sade şıklık- beğeniyorum ve tavsiye ederim. Dagi de güzel, tavsiye edebilirim.
Erkek Kot Pantolon Markası Tavsiyem

Mavi Jeans Mavi markasının kot pantolon çeşidi çok ve pantolonları kaliteli görünüyor. Mavi markalı kotları tavsiye ederim, spor şıklık ve günlük kombinler için oldukça kullanışlıdır ve uzun süre giyebilirsiniz.
Sweatshirt Markası Tavsiyem

Levi's Levi's markalı sweatshirt kaliteli ve rahat, çok da şık görünüyor. Levi's markasını tavsiye ederim. Tasarımlarını da çok beğeniyorum.
Mont Markası Tavsiyem

The North Face The North Face ve Cresta markalı montları tavsiye ederim; hem çok sıcak tutarlar, hem de şık ve kaliteli görünürler. Kombinlerinize de uyar, tasarımları kullanışlıdır, kalitesi de yüksektir.
Ayakkabı Markası Tavsiyelerim

Adidas Spor ayakkabı markası tavsiyem: Adidas markalı ayakkabıları öneririm.
Bot markası tavsiyem: Harley Davidson markalı botları tavsiye ederim, şık ve kalitelidir.
Terlik markası tavsiyem: Crocs, oldukça rahat ve kalitelidir.00 Yorumla
+1 yılEn iyi erkek giyim markaları nelerdir?
Günümüzde artık moda sadece kadın içindir algısı yerini maziye bıraktı erkekler de modaya ve kişisel bakıma özen gösterir oldular. Her erkeğin tarzı aynı değildir kimi sportif şeylerden hoşlanırken kimi günlük şeylerden kimi de takım elbiseden hoşlanır gelin hep birlikte bu markaları inceleyelim.
En iyi erkek Business Casual/ Smart Casual markaları:

Türkçeye kısaca ''iş şıklığı'' şeklinde çevirebiliriz. Genellikle plazada çalışan beyefendilerin tarzıdır. Önerebileceğim markalar: Hatemoğlu, Sarar, Kığılı, Avva, Süvari, D' s Damat, Ramsey, Beymen, Network, Pierre Cardin, Zara, Altınyıldız Classics, Vakko gibi markaları öneririm.
En iyi spor giyim markaları:

Günümüzde vücut gelişimi ile ilgilenen erkek sayısı oldukça arttı bu da erkeklerde spor giyime olan ilgi ve alakayı da arttırdı. Önerebileceğim spor giyim mağazaları : Hummel, Lacoste, U. S Polo Assn, Nike , Adidas, Puma gibi markaları öneririm.
Erkekler için en iyi gündelik tarz markaları:

Gündelik giyim genellikle sadeliğin vermiş olduğu şıklıktır benim önerebileceğim markalar: Lc Waikiki, Defacto, Koton, Mavi, Collins , Pull&Bear, Dockers, Sabri Özel, H&M , Tommy Hilfiger gibi markaları öneririm.
Erkekler için en iyi gömlek markaları:

Yukarıda yazmadığım markalardan biri olan Tudors'un gömleklerini deneyip memnun kalan arkadaşlarım var size de öneririm.
Erkekler için en iyi ayakkabı markaları:

Eğer beyefendi spor ayakkabı seviyorsa kendisine önerim Hummel, Nike, Puma, Polo gibi markalar giymesi ama eğer casual seviyorsa ona önerim kesinlikle Kemal Tanca ayakkabılarıdır.
00 Yorumla
+1 yılİlla kaliteli giymek zorunda mısın? Bence bu kadar takıntılı olma markalara. Ama illaki marka diyorsan bizzat kendi görüşlerimden birkaç tanesini yazmak isterim.
1- Puma
. Alman spor giyim markası olan Puma Dünya'nın en büyük spor giyim markalarından biridir. Gayet kaliteli ve gösterişli ürünleri olan Puma herkesi cezbetmektedir.
2- Hummel
. Norm Ender'in reklam yüzü olduğundan beri ayrı bir sempatim var Hummel'a.
Hummel Danimarka merkezli giyim fabrikasıdır. Ve bir çok spor türünün ayakkabı çeşidini üretmektedir. Iddialı bi marka olan Hummel çok rağbet görmektedir.
3- Tommy Hilfiger
. Özellikle son dönemlerde daha çok trend olan Tommy Hilfiger Amerika Birleşik Devleti çıkışlıdır.
4- Mavi Jeans
. Mavi Türkiye İstanbul'da kurulmuştur ve yurt dışına dahi hizmet vermektedir. Genç kitleye hitap eden mavi jean denildiğinde akla ilk gelen markadır. Ve bünyesinde bir çok jeani barındırmaktadır.
5- U. S. Polo Assn
. Amerika Birleşik Devletlerinde kurulan Us Polo Assn hazır giyimin ses getiren bir markasıdır.
6- Pull&Bear
. İspanya merkezli marka çok rağbet görmektedir.
Bu kadar markanın arasında umarım aklınızda iki üç fikir oluşmuştur. Aleşverişlerinizde kolaylıklar dilerim 🍀10 Yorumla
Erkek giyiminde önemli olan marka değil, stil ve kalitedir. Kadınlar daha ucuz ve kalitesiz giyinebilir; çünkü kadınlar çok sık kıyafet değiştirir ve sıkılır. Oysa erkekler çok fazla alışveriş yapmaz, az ve öz giyinir. Bu sebeple kaliteli seçeneklere yönelmeleri mantıklı.
En iyi erkek giyim markaları

Marka seçimi tarza göre değişir. En iyi erkek giyim markaları arasında gösterilen Levi's, Jack&Jones, Superdry, Mavi gibi markalar spor giyim tercih eden beylere daha uygunken; klasik giyinenler Massimo Dutti, Zara, Hatemoğlu gibi markalar uygun olur. En iyi erkek tişört markaları denince akla LCW, DeFacto, H&M gibi daha düz ürünlerin bulunduğu markalar geliyor. Yine de daha çeşitli, baskılı tişörtler giymeyi seviyorsanız Pull and Bear, Bershka gibi markalara bakabilirsiniz.
10 Yorumla
Tarzınıza göre değişir, mesela klasik giyimde Pierre Cardin, Kiğılı, Sarar, Vakko nun çizgileri çok güzeldir.
Bana göre en iyi erkek giyim markaları bunlar. Sadece klasik değil spor tarzı şeylerde bulabilirsin.00 Yorumla
üzeri marka logosu dolu şeyler giymesin de :D çakmalarını almasınlar yani sonra amannn. Benim de her şeyim marka değil,esnaftan da alışveriş yaparım. Gidip mavi'den sıradan bir gömleği 80 tlye almam en azından :D.
00 Yorumla
- Sosyal Medya+1 yıl
SENİN TARZINI HANGİ MARKA YANSITIR?
Moda Psikolojisi
- Moda psikolojisi kadınları ilgilendirdiği kadar erkekleride ilgilendirmeye başladı. Çünkü tarzımız giydiğimiz kıyafetler kullandığımız aksesuarlar bizim hakkımızıda çok şey söyler. Bizde kendimizi kelimeler ile anlatmak yerine kıyafetlerimiz tarzımız ile anlatmayı severiz. Farklı Erkek giyim tarzlarına baktığınızda karşıdan bakan kişide oluşturacağı ilk algıyı oluşturmak için giyiniriz. Örneğin Klasik Siyah veya Lacivert takım elbise giyen birisi ile ilgili zihninizde hemen şunlar belirir. Karşınızdaki kişinin Ciddi bir kişiliğe veya önemli bir işte çalıştığını düşünürsünüz genelde bu kişiler ile kuracağınız iletişimde ilk gülümsemeyi karşı taraftan beklersiniz. Spor giyinen birisi ile iletişimde iseniz sohbet etmeye samimiyet kurmaya daha hızlı adepte olursunuz. Örneklerden anlaşılacağı üzere tarzımız karşımızdaki insanlarla aramızdaki mesafeyi belirliyor.
PEKİ NASIL GİYİNMELİ?
- Seçim yaparken tarzına karar vermen çok önemli çünkü belirleyeceğin tarzın artık seni yansıtacak. Eğer tarzınla ilgili kararsızlık çekiyorsan yerine göre tarzını değiştirebilirsin. Örneğin hafta içi işyerinde klasik bir giyim tarzın varsa hafta sonu için spor giyinmek mümkün olabilir. Özel davetlerde tercih ettiğin kıyafet ile gündelik kıyafetler arasında birden fazla tarz kombinlerde mümkün. Burada önemli olan tarzını belirledikten sonra marka tercihini belirlemek. Farklı markaların ürünlerini birbiri ile kombinlemeye çalıştığında her zaman iyi sonuçlar vermiyor. Bunun da nedeni her marka sezonlara göre kumaş renk desen aksesuar gibi seçenekler üzerinde ciddi bir çalışma yapıyor. Ortaya çıkan Kreasyon birbirine uyumlu ürünleri ortaya koyuyor. Genelde herkesin başına gelmiştir. Farklı markalardan ürünleri alıp eve geldiğinizde renk ve tarz uyumsuzluğuna denk gelen ve aldığınızda pişman olduğunuz ürünler olmuştur. Marka seçeneklerine geçmeden özetleyecek olursak. ÖNCE TARZINI SEÇ - SONRA MARKANI SEÇ diyebiliriz.
TARZA GÖRE MARKA ÖNERİLERİ
- KLASİK TARZ : KİĞILI SÜVARİ DAMAT RAMSEY HATEMOĞLU BEYMEN
- ADVENTURE TARZ : COLOMBIA Jack Wolfskin NORTH FACE
- SPOR TARZ : NIKE ADIDAS PUMA
- GÜNDELİK TARZ : LC WAIKIKI - DEFACTO PULL&BEAR DOCKERS
Coco Chanel: ''Moda geçer, stil kalır''.
20 Yorumla
+1 yıldostum sabri özelin kumaş kemeri çok güzel.ds damat2ın beyaz gömlekleri network fabrika nın spor keten pantolonları,indirim yapıyolar öyle pahalı değil bak geçen rugan deri kemeri 25 e aldım(sabri özel)pahalı diyosan defakto nun pantolonları lcv nin indirimsiz olan gömleklerini seçmeni öneririm :)
02 Yorumla- +1 yıl
yok be abim ben de öyle düşünüyorum fakat alıyoum heryere de giyiyorum gıkı çıkmıyo
Joop, daniel hechter, hugo boss, mavi jeans ve jack&jones. Bunlar erkek giyiminde en iyi markalar. Kaliteli malları oluyor. Her şeyi bulabiliyorsun. Ayakkabı, tişört falan istediğin her şeyi rahatlıkla bulabilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
+1 yılBurberry, Victoria Beckham markası veya koton
10 YorumlaMerhabalar..
Erkek giyiminde bir çok öncü marka var.
Bunları aklımdakilere göre sıralamak gerekirse;- İGS
- Kiğılı
- Abdullah Kiğılı
- Cacharel
- US Polo Assan
- Pierre Cardin
- Altınyıldız Classic
- Beymen
- Vakko
- Desa
- Togo
- Yeşil Kundura
- Hush Puppies
- Beta Ayakkabı
- LC Waikiki
- Defacto
- Koton
- Boyner gibi nice nice markaları sıralayabiliriz..
Ben şahsen alacağım bir üründe markadan ziyade ürüne ve malzeme kalitesine bakarım. Bu da zaman içerisinde aldığım ürünlerin neticesinde, bana bıraktığı tecrübeyle oldu.
Pahalı ürün, iyidir mantığı oldukça yanlıştır..
Örnek vermem gerekirse bugün Ünlü bir X markasından bir gömlek alırsınız ve %100 Pamuklu olmaması nedeniyle o severek aldığınız ürün, giymek istemeyeceğiniz bir ürün haline alması kaçınılmazdır..
Sentetik ve polyester ürünler asla sağlıklı değildir, koku yapar ve teri emmez..Gömlek ve Tişört de %100 pamuklu, takım elbise ve klasik pantolonlarda ise kumaşının yün olmasına özellikle dikkat edin..
Pamuklu ve yünlü ürünler sağlıktır, teri emer, koku yapmaz ve kullanımı daha rahattır.
Pantolon veya takım elbise gibi ürünlerde ise, yünlü olmasına dikkat edin.
Yünlü takım elbise veya pantolonların bir çok faydası var.
Bunlardan başlıca olanları;- Hava giriş ve çıkışını en iyi yapan kumaş türüdür
- Yazın serin tutar
- Kışın sıcak tutar
- Asla terletme yapmaz
- Sentetik kumaş gibi kolay kırışmaz..
Yün kumaşlar da aslında kendi içerisinde kalitesine göre değişir..
İplik kalitesi ve dokuma sıklığına göre sınıflandırılır.
120 S olan bir kumaş günlük giyim için uygunken, 160 S kumaş daha ince olması sebebiyle daha kolay tahrip olur, daha kolay aşınır.
Ayrıca da daha narindir..Gelelim ayakkabı seçimine..
Ayakkabı seçiminde görünümün önemli olduğu kadar, ayakkabının gerçek deri olması ve ayağınızın kalıbına göre olması da en önemli unsurdur.
Sağlık ve kullanılan malzemeye dikkat edilmeden alınan ayakkabı, ciddi sağlık problemlerine sebebiyet verdiği asla unutulmamalıdır..10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba🙌🌼
rkek devlet kurumlarında çalışıyorsa memursa kıyafetine çeki düzen vermesi gerekiyor disiplinli olması lazım aynı zamanda Dolabınıza kıyafetlerin bazılarını kombinler şeklinde asın. Böylece plansız bile yakalansanız dahi askıdan alıp giyeceğiniz bir kombininiz olmuş olur. Bu ilk iki madde de zamandan tasarruf sağlar. Bir erkek memursa öğretmen ise müdür ise vesayet mutlaka takım elbise giymesi gerekiyor bende beğendim bildiğim bir marka tavsiye edeceğim ama takım elbise alırken lütfen saat almayı unutmayın imza markasını kesinlikle öneriyorum çok kaliteli ve insan 4-5 sene alıp kullanır toptan satış yerlerinden alırsanız çok uygun oluyor ve toplu alımda indirim sağlanıyor , başka soracak olursanız şunları tavsiye edebilirim. Mavi, U. S. Polo Assn. Kimlik, imzaGenç erkekler mavi mağazasından ve DeFacto dan giyinebilir. Spor şık giyinmeyi sevenler de resimdeki mağazadan giyinsin alışveriş merkezlerinde bulunuyor ben bu mağazaları tercih ediyorum şahsen.. herşey ne yazık ki çok pahalı online indirimleri takip edip Trendyol danda alabilirsiniz erkeklerin maço giyinmesini hiç sevmiyorum maço erkek derken şunu kahsettim fotoğraf atıyorum hemen, Bazı erkekler çok kötü giyiniyor gerçekten..
Bu mağazanın kıyafetlerini öneriyorum erkeklere.

DeFacto var bunu unutma...
15 Yorumla- +1 yıl
https://resimyukle.io/r/cwQvqsuu10
Maço erkek - +1 yıl
Koton nunda tişörtleri çok iyi kaliteli
- +1 yıl
Günlük gömlek vb
- +1 yıl
Pantolon bilmiyorum valla
- +1 yıl
İnternette şey yazsana murat boz koleksiyonu Murat Boz'un giydiği kıyafetler çıkıyor hoşuna giderse onları da giyebilirsin
+1 yılMerhaba , en iyi erkek giyim markaları ;
Bgn
Avva

Kiğılı

D'S Damat

Daha ekonomik şeylere bakıyorsan
Zara
H&M
Lcw
Koton
Defacto gibi mağazalara da bakabilirsin.
Ayrıca spor giyimde erkeklere özel olmasada
Nike
Adidas
Puma
Ürünleri harika markalar.
Ama şunu söyleyeyim tarz bir bütündür yani sadece giyim ile olmaz. Giyimini tamamlayacak davranışlar , beyefendi olmak sıklığını artırır.
Ve güzelde bir parfüm tabi ki 🙃 Koku da tarzın olmazsa olmazlarından.00 YorumlaMerhabalar,
Fiyat aralığının çok geniş olduğu giyim sektöründe en iyisi budur diyebilmenin zor olacağını düşünüyorum. Bir takım elbiseyi 1.000 TL ye de alabilirsiniz 10.000 TL ye de, Bazı markalar dar kesim kıyafet üretir siz kilolusunuzdur, bazı markalar ise klasik ürünler üretirken siz spor giyimi tercih edersiniz. Bu nedenle en iyi markalardan bahsetmek yerine hemen her AVM de bulunan ve kendi tercih ettiğim alırken kalitesine güvendiğim markaları yazmanın daha uygun olacağını düşünüyorum.
Takım Elbise: Takım elbise alacaksam mutlaka ilk önce Ramsey ve Damat Tween'e giderim. Daha fit kesimli ürünleri vardır ve kalitesine de güvenirim. Eğer burada bişey bulamazsam o zaman Sarar Kip Massimo Dutti veya DS Damat'a bakarım ama genelde ilk ikisinde bir ürün beğenmiş olurum.
Ayakkabı: Klasik ayakkabıda tercih sıram ise Kemal Tanca, Derimod, Hotiç şeklinde devam eder. Spor ayakkabıda ise ilk Adidasa bakarım sonrasında Nike, Under Armour, Tommy Hilfiger veya Puma.
Kazak-Gölek: Kazakta Network, Zara, Jack Jones, Lufian
T-shirt: T-shirte ise Tommy Hilfiger, Jack Jones, Zara, Bad Beer, Lufian, Ramsey gibi markalar tercih ederim.00 YorumlaEn iyi çok göreceli bir kavram.
Anladığım kadarıyla klasik giyimden bahsediyorsun. Ve markaya göre fiyatlar inanılmaz değişiyor.
Beymen'de, Harvey Nichols'da 5-6 bin liraya takım var.
Hem fiyat olarak ulaşılabilir, hem de şık olsun diyorsan Kiğılı, Network, Sarar çeşitlilik ve kalite açısından iyi.10 Yorumla
+1 yılMarka takıntım yok. Birçok mağaza gezerim. Beğendiğim tarzıma uygun kıyafetleri seçerim. Zaradan Beymenden de alıyorum çarşının icinde siradan bir mağazadan da. Bırde kıyafete tonlarca para vermeyi sevmiyorum. Yıllarca dolabımda eskimesin. Sezonluk olsun. Her sene yenileri olsun. Sağlığıma bir zararı olmasın yeter. Bir sezon giydiğim şeye tonla para vermeyide sevmiyorum.
10 YorumlaErkek giyiminde bence önemli olan marka değil, kalite ve duruştur. Evet bildiğimiz en iyi markalar belki çok kaliteli ürünler üretiyor olabilir fakat orta derecedeki markaların da gayet kaliteli ürünleri var :) Abim ve erkek arkadaşım benim zevkime çok güvenir, bu yüzden alışverişe hep beraber çıkarız. Söyleyeceğim markaları duyunca pahalı gözüyle bakmayın. Bu mağazalarda ve Trendyol gibi satış sitelerinde indirim zamanları çok uyguna bulabilirsiniz.
Ben klasikten yana olduğum için gömlek ve kazak türlerinde en beğendiğim Avva, Pierre Cardin, Hatemoğlu.
Spor giyimde Collins, Mavi, Koton, Defacto00 Yorumla
+1 yılBen şahsen günlük yaşantımda spor giyiniyorum ve mavi jeans tercihimdir ama araya jack jones ya da pool and beer gibi markaları sıkıştırıyorum.. hemen herkesin aklına ya nedir bu marka takıntısı gelmesin çünkü bu tercih ettiğim markalar herkesin alıp giyebileceği markalardır.. yoksa bakırköy cumartesi pazarınıda biliriz kadıköy salı pazarınıda biliriz ama aldığınız ürünün fiyatı yazdıklarımdan farksızdır ya da mahalle arasındaki club giyimcilerin sattıkları yazdıklarımla aynıdır. en azından kalıbı güzel bozulmayan ve kaliteli giyinmiş oluyorum.. çalıştığım yer itibari ile de süvari yakalayabilirsemde beymen tercihimdir.. bu markalarda diğerleri gibi araştırılmış ve herkesin giyebileceği uygunluktadır..
Kısa not= Show yapmak için giymediğim matkaları yazmadım
Saygılar 🙋🏻♂️00 Yorumla
+1 yılÖncelikle erkek giyimine markanın veya fiyatın hiç bir önemi yoktur. Mesela dicaprio basit bir gömlek bile giyse yakışır. Aynı şeyi kendim veya bir başkası için söyleyemem. Daha çok giyeceğin kıyafetlerin üstüne oturması gerekiyor. İllaki herkes boylu poslu, kaslı olmak zorunda değil tabiki. Markaya gelince bershka öneririm. Ama bu giyim tarzına göre çok değişir. Yaşa göre yaşadığın bölgeye göre bile değişebilir. Sana tavsiyem youtube da yazlık kombin önerileri olan videolar var. Onlara izleyip kendine uygun olan bir tarz bulmak. Zaten kendine uygun tarzı bulursan marka bulmak çok basit olur. Önceliğin ne tarz giymeliyim olmalı bence
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılPierre Cardin, Kiğılı, Sarar, Vakko ,
Burberry, Victoria, Beckham markası veya kotonDaha ekonomik şeylere bakıyorsan
Zara
H&M
Lcw
Koton
Defacto gibi mağazalara da bakabilirsin.
Ayrıca spor giyimde erkeklere özel olmasada
Nike
Adidas
Puma00 Yorumla Erkek giyiminde marka paylaşmak bana çok etik gelmiyor. Benim en güzel tavsiyem yerli firmalarımızın ürünleri giymek.
Yerli giyim ihracında en iyilerin ürünleri ülkemizde üretilip geri geliyor. Hiç dönüşüm bazlı baktığımız da ülkedeki diğer ürenlere haksizlık oluyor.
Bu arada kot pantolon giyen birisi olarak ülkedeki en dayanıklı kotları; ‘mavi’ yapmaktadır.00 Yorumla
+1 yılHem bütçeye hem de yaş aralığına göre değişir ama sevdiğim birkaç markayı bırakıyorum umarım işine yarar: 👄
Zara
D&S Damat
Kiğılı
Nike,
OFF-WHITE,
Balenciaga,
Polo Ralph Lauren,
Supreme,
Stone Island,
Givenchy,
Saint Laurent,
Adidas.00 YorumlaGüzel giyinmenin ilk şartlarından biri zevkli biri olmak ve zevkler doğrultusunda doğru stilde giyinmektir, bunun sonrasında birçok kişinin zevkine hitap edebilecek marka seçimleri yapmaktır. Benim düşünceme göre bir erkeğin sade ve şık giyinmesi önem arz ediyor. Bu doğrultuda US Polo, Levi's, Kiğılı, DS Damat, Network, Fabrika, LTB, Louis Vuitton, Jack&Jones markalarını önerebilirim. Daha spor günlük giyimler için H&M, Bershka, Pull &Bear markaları uygundur
00 Yorumla
+1 yılKoton, Genelde her stilde erkek giyim parçaları bulabileceğiniz bir mağaza Koton. Mavi, sadece kot pantolon değil, jeane dair her şeyi sunan büyük bir marka ve türkiye'nin en iyi erkek giyim markaları arasında bulunuyor. Nike, Erkek spor ayakkabı, spor kıyafetler ve dahası, Türkiye’nin en iyi giyim mağazalarından bir tanesi de elbette Nike.
Defacto, Yine, tıpkı Koton gibi ancak Koton’a kıyasla daha ekonomik bir marka önerisi de, DeFacto.
Kiğılı, son olarak resmi giyinmeyi seven, kaliteli görünmekten hoşlanan erkeklerin tercihlerinden bir tanesi de Kiğılı.00 Yorumla
+1 yılöncelikle pijama olarak 1970 1980 lerde zenginlerin giydiği bornoz gibi şey günlük olarakta spor giyim kışlık pazardan alınma nike veya adidas kumaş kapüşonlu sweat, eşorfman vs. yazlık olarakta spor nike veya adidas kısakollu veya sıfır kollu, şort, kapri birde ny şapka. yaz kış cool giyim içinde siyah veya beyaz düz renk tudors gömlek, ince lacivert tudors ceket, siyahımsı lacivert mavi marka kot, kundura marka farketmez ayakkabı. iş görüşmesi içinde full ds damattan beyaz gömlek, lacivert kravat, siyah ceket (önünün bağlı olması önemli), ceketle aynı renk bir pantolon, birde olmazsa olmaz recep ivedik 4 klasiği pis burun kundura😁😃😊.
00 Yorumla
+1 yılErkek için olmazsa olmazdır... kızların bir çoğu erkeğin giydiği elbisenin kalitesine markasına bakıyor... kimisinin bakmasındaki maksat giyimine özen gösteriyormu? kimisi kalitali giyineni ağır başlı buluyor kimiside kaliteli giyinenin parası da vardır diyip giyime özen gösteriyor...vs..vs.. örnekleri çoğalta biliriz...lafın özü kadın bi erkeği beyenirken baştan aşağıya inceler iç dış :)
11 Yorumla
+1 yılçok pahalı olanları boşverin, sizde benim gibi balkonsuz fit iseniz APARTRO giyim slimfit kesimleriyle ve dikiş kalitesiyle her mevsim sizin için ideal cesitli yelpazesiyle hizmet sunuyor... Çok kaliteli kumaşlardan ve aksesuarlardan oluşan takım elbiselere sahip bir yer. Gerek çalışanları gerek işletme sahibi Hüseyin bey gayet ilgili alakalı ve güler yüzlü kişiler. Fiyatlar kaliteye göre gayet iyi. Günlük hayatta ve özel günlerde istediğiniz tarzda takım elbise alabileceğiniz bir adres...
00 YorumlaRalph Lauren , Pierre Cardin , Calvin Klein, Jantzen Tailor (iki tane özel gömleğim var harika bir şey) , Prada , TAG. Genelde Ralph Lauren tercih ederim. Prada nın ayakkabılarını kullandım. İlk iki takım elbisem pierre cardin di. Sonra takım elbisede Ralph lauren e döndüm.
00 Yorumla
+1 yılSARAR tek geçerim bir gün evde başka markaya ait giyisi bırakmıyacam ilerde çoraptan iç çamaşırana kadar herşeyi kalite ama tabi ilerde yaklaşlık bir 10.000 tl gidecek ama 30 dan sonra giyimde erkeğe yakışan bir tarz
00 Yorumla
+1 yılŞimdi ne alacaksın ona bağlı ben genelde vakko vakkorama ve w collection tercih ediyorum hem çok pahalı değil hem de her tarza göre ürün bulabiliyorsun bütçeye bağlı olarak etro kenzo zegna tom ford gucci armani dolce gabbana liste uzar gider
00 Yorumlapolo,lacoste,süvari,kiğılı,sarar,D'S damat,pierre cardin ayrıca c&a mağzasında da güzel şeyler oluyor :)
12 YorumlaTişört ve sweatshirt olarak Jack jones'ı önerebilirim. Hem çok kaliteli hemde çok iyi sade ürünleri var ben şahsen burdan alıyorum. Ayakkabı olarak Nike'dan şaşmam bence senden şaşma air maxler baya favorim. Gömlek olarak maviden alıyorum genelde eğer alıcaksan şiddetle maviyi tavsiye ederim. Pantolonu da mavi ve Jack jones'dan alıyorum ikisi de güzel ve kaliteli sıklıkla maviden alıyorum ara sıra jackden alıyorum. İç çamaşırı olarak da Jack jones'ı öneririm.
00 Yorumla
+1 yılSana birinci tavsiyem marka diye bir şeyi alma eğer sen beğeniyorsan al ama illaki marka öner diyorsan Zara'dan gömlek tişört gibi üst kiyaftler alabirsin pantolon içinde mavi ve Colins benim giydim kesimleri çok güzel olan markalar bu umarım yardımcı olmusumdur
00 Yorumla
+1 yılBence önemli olan marka değil kombin yapabilmek. Eğer vücudunu tanıyorsan ve kombin yapabiliyorsan pazardan dahi giyinsen şık olursun ama ben yine de tavsiye vereyim
°Nike
°Adidas
°De Facto
°Mavi
°LCW
Bu markalardaki erkek kıyafetleri hoşuma gidiyor hatta bazen ben bile alıyorum 🤭🤭🤭00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek keten gömlek dar paça pantolon beyaz keten gömlek özellikle spor tercihlerinin rahat ve şık olmasına özen gösteriyor şort aşorfman altı sweat ve spor ayakkabı.
00 Yorumla U.S POLO
ZARA
NİKE
Not: LCW&XSide markaları İsrail'in en kalitesiz kumaşından yapılır. Lakin bizim ülkemizde önemli bir yer tutar. Buna dur demeliyiz!00 Yorumla
+1 yılbershka, stardivarius, zara, koton, h&m gibi mağazalardanda giyiniyorum kuytu köşede olan butiktende ilgimi ne çektiyse o yani
10 Yorumla
+1 yılAçıkçası markalı ürünlere verecek param yok...
Pazardan da alırım, kıyı köşe butikten de.
Elbisedeki etiket için çalışmıyorum.10 YorumlaPull & Bear guzel yıne yenı kesfettıgım C. A ıngılız markası urunlerı dayanıklı ve guzel Zara man nadıren tercıh ederım Ramseyın gomleklerını sevıyorum
00 Yorumla
+1 yılvalla ben jean olarak armani, diesel,live's tercih ediyorum. gömlek konusunda yerli mavi jeans, ayakkabı konusunda klasik ise kemal tanca, spor ise kesinlikle adidas samoa, tiger... convers hastalığımda var geneli siyah ve beyaz...
00 Yorumla
+1 yılYani herkesin tazri giyinisi farkli kimine DeFacto, mavi, nike kimine altınyıldız, gibi şeyler yakışır
00 Yorumla
+1 yılMarka takıntısı yoksa ama yinede iyi olsun hoş olsun diyorsa Koton'da hem uygun hemde güzel şeyler bulunabilir.
00 Yorumla
+1 yılPantolon Beymen giyiyorum, takım elbisem DA Damat, tişörtlerim koton, ayakkabılarım onlarda Beymen tavsiyeler bu kadar
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle pull and bear'dir Hem tasarımları hem kumaş kalitesi cidden harika. İspanyol üretimidir. Haliyle harika ürünler üretirler.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 382 cevap paylaştı. - RAMSY
- Dockers' ( Spor iş kıyafeti seçenekleri güzel)
- L. Jack
- LOFT ( kotlarını beğeniyorum)
- MUDO ( keyenleri süper)
- KIĞILI00 YorumlaKeten pantolonda piercardin kesinlikle solma yapmıyor , kazakta altınyıldız çok iyi ,özellikle trentyolda yarı yariya fiyatlar
00 YorumlaZara ve pierre Cardinin modelleri tasarim olarak guzel gozukuyor kalite olarak nasildir bilemicem :)
10 Yorumla
+1 yılErkek giyim markası efor giyim , damat tween iyi markalar bence tavsiye ederim
00 YorumlaMavi en iyisi hem spor hem oturaklı
Klasik tercihli olan ise kiğılı00 YorumlaG-star, Nike, Adidas, Lacoste, Karl kani, Tommy Hilfiger, Polo Ralph
00 YorumlaLoft polo mavi başka marka ürün kullanmam kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılnormal giyimde colins, ltb olabilir. Klasikte kiğılı veya cacharel iyidir
00 Yorumla
+1 yılbir dönem sarar dı oda bozdu kaliteyi son zamanlarda
00 YorumlaBana beden olarak zara oluyor o yüzden daha çok ordan giyiniyorum
00 Yorumla
+1 yılBoşver markayı sosyete pazarı işini görür fazlasıyla
00 Yorumla
+1 yılkoton mavi lacoste polo takim elbise filansa sarar ccs avva
00 YorumlaZara man çok iyi, fred perry, henry cooper falan çok iyi.
00 YorumlaOyle genel yazmissinki. Ne tur istiyosun. Klasikmi spormu vs vs biraz genisletirsen yardimci olurum
02 YorumlaSpor tercihimdir ama sart degil
Ben takım olarak Altınyıldız, Hatemoğlu ve Kiğılı öneririm. Hatemoğlu bana iyi hitap ediyor.
00 YorumlaGünlük soruyorsun sanırım.
Polo Garage, Navigare, Dockers.00 YorumlaEvde kampta sporda tişört eşofman giyerim ama dışarda klasik giyerim.
00 Yorumla" polo ralph lauren " daha önce herhangi markanın kazağı üstüme bu kadar yakışmamıştı :D
00 Yorumlaönerim yok. arkadaşım sen bakma markaya sana yakışanı al ister pazardan olsun yakışsın yeter
20 Yorumla
+1 yılPierre Cardin, Polo, Karaca, Altınyıldız bunları denemiş birisi olarak sıralamam:
1. Altınyıldız
2. Karaca
3. Polo
4. Pierre Cardin00 Yorumla
+1 yılKlasik pantolon, Kığılı, Sim.
Spor Pantolon, Kığılı ,South Blue.
Gömlekte alternatif çok. Daha çok yerel markalar alıyoruz. İzmir markaları :))00 Yorumla(Puma, hummel, tommy hilfiger, mavi , U. S. Polo Assn.) gibi markalarda hem şık hem de marka kıyafetler bulunabilir fiyatı pahalı olabiliyor çakma markalarıda bulunuyor.☺
00 Yorumla
+1 yılMarka'dan önce elbiselerin nasil yakistigi önemli.. Bir cok marka elbiseler var giyilemiyen.. Onun icin illede Marka degil.. Bir zamanlardi o marka takintilari..
00 YorumlaBamen, BGN, Bossa, Boyteks, Aksa, Akbaşlar, Avva, Çalık Denim, Chakra, Colins, Cross Jeans, Tween, DeFacto, Derimod, Desa, D's Damat, Fuga, Gamateks, Hamam, İpekyol, İsko, Jimmy Key, Kıvanç, Kiğılı, Kip, LCW, LTB, Koton ve mavi
00 YorumlaKığılı , polo, defacto, boyner, altınyıldız, piercardin, sarar, avva
00 Yorumla- Devamını Gör (114)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne