duştan çıktım anneme saçımı tarar mısın dedim tamam dedi saçın çok uzamış uçları da çok cansız dedi bende ii madem ucundan al dedim daha önce de almıştı . saçımı bi kesmiş 5 cm ağla ağla canım çıktı 1 karış dip boyam geldi ama ben boyayınca saçlarım uzamıyo zaten diye boyamıyorum bile sakınan göze çöp batarmış işte. kuaföre gitmiyorum ucundan al diyince yarıya kadar kestiği için daha beterini yaptı ve işin kötüsü yamuk kesmş şimdi diğer tarafı da kesitiricem belimdeki saçım şu an omzumun az aşağısında ve sinir küpüyüm ağlamaktan gözlerim şişti :((
siz olsanız naparsınız ya yıllarca tedavi gördüm ben saçlarımda sorun vardı saçımın tepesi keldi şimdi çıktı yeni yeni seviniyorum bana yaptığına bakın ya :(
şimdi kuaföre gidip koyu kahveye boyatıcam çünkü postişlerim o renk onları saçıma uydurmam zor olur.6 ay takarım saçım uzayana kadar yada bilmiorum ama
sorum şu o yeni çıkan saçlarıma zararı olur mu boyanın ?
çıkanlar zaten cansız dökülür mü?
yanar mı yada?
kumraldan koyu kahveye boyatıcam
siz olsanız naparsınız ya yıllarca tedavi gördüm ben saçlarımda sorun vardı saçımın tepesi keldi şimdi çıktı yeni yeni seviniyorum bana yaptığına bakın ya :(
şimdi kuaföre gidip koyu kahveye boyatıcam çünkü postişlerim o renk onları saçıma uydurmam zor olur.6 ay takarım saçım uzayana kadar yada bilmiorum ama
sorum şu o yeni çıkan saçlarıma zararı olur mu boyanın ?
çıkanlar zaten cansız dökülür mü?
yanar mı yada?
kumraldan koyu kahveye boyatıcam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar