Siyah pantalonuma dışarda yemek yerken yağ damlamıştı ve ıslak mendille sildim ardından yıkandı ve kuruduktan sonra böyle oldu lütfen yardım edin yarın giymem gerekk😏😕
Kot boyası diye birşey var yani kumaş boyası diye de geçiyor. Çok pahalı bisey de değil. Onu kotun her yerine sıktıktan 1 gün sonra yıkayınca kotun hepsi ayni renk oluyor ve rengi de akmıyor ama ters çevirip yıkaman lazim
Alkol damlat biraz ve yavaşça etrafındaki boyayı beyazlamış yere getirmeye çalış. O da olmazsa benim bir mavi kotuma olmuştu dümdüz değildi o yüzden lacivert tükenmez kalemle nokta nokta boyadım hiç belli olmuyor hala
yıkarakken çok yağı emdiyse zor ama tam bölgeye biraz kabarta tozu dök üstünde bir kaç damla beyaz sirke dök biraz köpürünce kısa program 30 ya da 40 da yıkabilirsin ve 2 yöntem aynı ren tonunda jean kumaşa pantolon boyası var bir paket kullan yanında kuma emici var ve makinada yıka ve 85 90 derece derece uzun program
Kumaş boyası ile ama senin acelen varmış o yüzden diğer tarafınada aynı işlemi uygula ya da başıma geldiğinde acil çözüm olarak göz farım ile boyamıştım ben 1 keresinde idare etmişti