Beyaz pantolondaki leke nasıl çıkar, beyaz pantolon lekeleri nasıl çıkar ?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selamlar canım :)
Kış aylarının değilde, yaz aylarının vazgeçilmezi beyaz pantolondur. Ve 1 tane değil, 4-5 tane benim dolabımda da raflarda yerini alır. Seninde benim gibi azda olsa sakarlıkların varsa ve şansına beyaz pantolon giydiğin zaman o çıkmayan lekeler pantolonuna yapışıyorsa, şanslısın. Bu derde deva olcak birine denk geldin :)

- Öncelikle direk beyaz pantolonunda leke gördüğün an, makineye atmamalısın. Ön temizleme uygulayıp, kalan kısmını deterjanına ve makinene bırakmalısın. Sana önereceğim bir nokta var. Beyaz pantolondan leke çıkarmada kesinlikle bașarılı olduğunu düşünüyorum.
- Bir kap içerisine yaklaşık 1-2 litre sıcak su dök. Su içerisine yarım limon sık ve 1 yemek kaşığı tuz dök. 1 çay bardağı çamaşır deterjanını döktükten hemen sonra, kıyafetini hazırlamış olduğun suyun içerisine koy ve 20-30 dakika beklet. Temiz bir su ile durulayıp, makineye atabilirsin.
🌟 Bu senin ön müdahalen. Eğer bunu uygulamadan makineye atarsan, aynı şekilde tekrar o lekenin kumașına derin izler bıraktığına, tanık olursun.

- Vallaha beyaz pantolondan leke çıkarmanın ne kadar zor olduğunu o kadar iyi anlıyorum ki.. Birde sana birkaç yöntemlerden de bahsetmek istiyorum. Sırf beyaz pantolon değil, normal beyaz renk kıyafetlerin içinde bu yazacağım yöntemleri uygulayabilirsin.
Beyaz Pantolon Leke Çıkarmak İçin 1. Yöntem:
Beyaz Pantolon Leke Çıkarmak İçin 2. Yöntem:
Beyaz Pantolon Leke Çıkarmak İçin 3. Yöntem:
🌟 Başka yöntemlerde elbette var. Fakat hidrojen peroksit hepimizin evinde o an bulunamayabilir veya planlı şekilde kıyafetimize leke dökmediğimiz için, hepimizin evinde bulunan, oldukça doğal birkaç yöntemlerle sana açıklamak istedim.
nası bir leke siyah zift tarzı bişey mi? karbonat döküp bekletip sonra yıkamak iyi bir çözümdür
o kısım krem rengine dönüşmüş.
Vanish Cosla denedin mi? veya limon sıkıp makineye atmayı? En kötü kuru temizleme..
Bir keresinde lavugun biri sırf i.nelik olsun diye belediye otobüsündeki koltuğa mavi mürekkep sıkmış. Koltuğun döşemesine mavi tabi. Altımda beyaz pantolon var tabi. Tamamen mavi oldu. Annem kosla vanish olan bir leğen de sabaha kadar bekletip yıkadı. Lekeden eser kalmamıştı.
https://www.youtube.com/watch?v=cQWIu5rgU1Ireklamdaki bayan sitemizden bir arkadaşımızın annesi :) Bence haklı
Cevap
7Cevap
çok az bişey çamaşır suyu dök ama az bişey sonra yıka
Üstüne ıslak şekilde karbonat dök bekle.sonra yıka.
Boyat ya da perwol beyaz sihirle hallet O.O
doğru mu yazdım lan ?
tabikide ayse teyze :D yani ace :D
çamaşır suyunda beklet bir gün filan
Googglee ablaaya bir sor bakalim
soğuk su içilir o zaman.
kurutemizlemeye vererek
çöpe at ve fatiha oku
Kuru temizlemeye ver
Çamaşır suyu dök
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?