Kızlar, siyah pantolonda beyaz leke nasıl çıkar yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar siyah pantolondan beyaz leke nasıl çıkar? Geçen gün pantolonumu yıkadıktan sonra beyaz leke oldu. Kot pantolon beyaz lekeleri nasıl çıkar? Leke sadece bir tarafında var, nereden geldi anlayamadım. Öyle kötü bir görüntü oluşuyor ki, siyah pantolonda beyaz leke! Geçmesi için ne yapabilirim? 😊
Merhaba KScan, Sorun çok tanıdık çünkü aynı şeyi birçok kişi yaşıyor. Özellikle de siyah pantolonda ki beyaz leke sorunu bâya fazla maalesef. Hadi hemencecik sorunun cevabına geçelim.
Siyah pantolondan beyaz leke nasıl çıkar, kot pantolon beyaz lekeleri nasıl çıkar?
Siyah pantolondan beyaz lekeyi çıkarabilmek için aslında önce sebebini bilmek lazım. Bunun için de önce siyah pantolonda beyaz lekenin olabilir sebeplerini yazıyor sonra da minnak çözümlere geçiyorum :
Siyah pantolonda beyaz leke
Deterjanı veya yumuşatıcıyı çok kullanmış olabilirsiniz. Deterjan gereğinden fazla olunca ister istemez siyah pantolonda beyaz leke olmuştur.
Pantolon doğru programda ve uygun sıcaklıkta yıkanmamıştır. Çok yüksek veya düşük ısıda deterjanın erimesinde veya arınmasında problem yaşanabilir.
Siyah pantolon boyasını akıtmış ve sonuç olarak da beyaz izler oluşmuştur.
Makinada bir sorun olabilir. İyi durulamıyor olabilir, ısı sorunu olabilir, düzgün yıkamıyor olabilir.
Siyah pantolonda beyaz leke nasıl çıkar konuştuk. Benim aklıma gelen ve siyah pantolon , siyah kot pantolon ile kot pantolonların genelinde oluşabilecek beyaz çizgilerin sebepleri bunlardır.
Siyah pantolonda beyaz leke çözümü ise şöyle:
Kotlarda veya siyahlarda meydana gelen beyaz çizgilerin sebepleri göz önünde bulundurularak çözüm bulunabilir.
...
Siyahları veya kotları yıkarken ısısına, devrine ve tabiki programına dikkat edin.
Deterjan ve yumuşatıcı miktarına dikkat edin.
Boyasını akıtmış olabilme ihtimali için kumaş boyası kullanılabilir 😉.
Lütfen makinayı kontrol edin. Suyu ısıtıp ısıtmadığı, doğru ve gerektiği gibi çalışıp çalışmadığı gibi hususlara dikkat.
Ters çevirip düşük ısıda yıkamayı deneyin.
Ayrıca elimizde harikalar ötesi bir ürün var ve bu ürün miktarı doğru kullanıldığı sürece leke ve alerji yapmaz. Siyah pantolondan beyaz leke çıkarma veya kot pantolondan beyaz leke çıkarma gibi dertleriniz olmaz.
Aynı sorunu bende sürekli yaşıyorum maalesef. Siyahları tek başına ters çevirip düşük ısı ve sıkma programında ayrıca mutlaka siyahlar için sıvı deterjanla yıkıyorum ama sonuç yine hüsran. Siyah kot göresim gelmiyor😔
0
0 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.