Sapık zihniyetli bir erkek sen tesettürlü de gitsen senin için aynı şeyi düşünür fakat bu eteği giydiğin zaman düşüncelerini açıkça ifade etme özgürlüğünü kendinde bulur. Tabiki sen bu eteği giydin diye onun kirli zihniyetinin yakıştırmalarını hak etmezsin ama rahatsız edilirsin. Bu gibi erkeklere, bu tabiri hiç sevmeyerek kullanıyorum, malzeme vermek o kadar rahatsız edici ki böyle erkeklerin aramızda yaşadıklarını düşündüğün zaman kıyafetin yarattığı çekiciliği kendinde göremiyorsun bile. Yani sen onun içinde kendini güzel hissetsen de gereksiz insanlar için obje olacaksın.
Bankaya daha disiplinli bir görünüm yakışıyor bence. Bunlar biraz daha cici bici şeyler. İşini oturarak yapıyorsun sorun değil aslında ama yine de en iyisini kendin bilirsin :))
Istediğini giyebilirsin sen giyinisine dikkat etmek zorunda değilsin ordaki çalışan erkekler nefsine dikkat etmek zorunda bir laf eden bisey diyen olursada küfür et gec
Bence güzel etek ben giyerdim ama banka için uygun değil
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fotografi internetten aldim giyecegim etek bu degil ben seklini soruyorum. Benim giyecegim etegin kesimi de ayni bu sekilde, boyu bu kadar degil ve kumas. Sekil olarak uygun olmaz mi diye soruyorum hep dar gördüğum icin
Ayrıca ben pantolon giyen kıza da etek giyen kıza da tepki göstermedim. Mini etekle sen bankaya gidersen dediklerim gerçek olur. Net. Önyargılı olmadan önce neyi anlatmaya çalıştığımı anlamayı deneyin lütfen.
@isimsiz_kıss sen önce mesaj kutunu kapat, sonra gel bana ahlak dersi ver. Her zaman şikayetçi olduğunuz abazaların sapiklarin cinsel organlarını girmek hoşuna gidiyor olsa gerek.
Allahim beni neyle sınıyosun yaaa !! Kardesim deri degil giyecegim etek kumas kumaaasss !! Yok boyuna yok kumasina takiliyosunuz yaa soruyu okumayan yorum yapmasin rica ediyorum. Ben etegin sadece seklini soruyorum anladin mi? Dar bir etek degil ya hani o gördüğün bol olmasi sikinti olur mu diyorum anladin mi? Şeklini soruyorum ya sekil sekill !!
Neden bir anda agresiflestin? Sadece şaşırdım. Turkiyede bunu boyle giymene pisman edecek olan o kadar abaza insan var ki yani burada bide bunu soru seklinde atman sasirtti.
Bir bankada staj yapan birisi icin oldukca cesur kiyafet secmissin hakkinda yanlis da dusunebilirler turkiyede pek moda goz onune alinmiyor bilmen lazim
Fotografi internetten aldim giyecegim etek bu degil ben seklini soruyorum. Okuman yazman yok gelmis burda bos yapiyosun bide gizliden yaziyo hadi ordan git !
En İyi Cevaplar