Gerçekten bazı kıyafetlerde sweatshirtlerde falan bize o kadar az çeşitli şeyler yapıyorlar ki... ben çizgi roman seviyorum. Bir tane bayanların t şört ve sweatlerinde çizgi roman basımlı bir şey göremiyorum. Ayakkabıları da güzel erkeklerin yani sinir bozucu durum. Hoşuma giden sweat ve tşörtleri alıyorum.
O erkek reyonu değil, insan gibi giyinme reyonu'dur o yüzden giyebiliyorsunuz eğer erkek reyonu olsa giyemezdiniz değil mi? Kadınların giyim şekli sapık modacılar tarafından seks'e yönelik tasarlandığı için, giyindiğiniz şeyler kadınsı giyim değil yani seks giyimi. Göğüs dekoltesi yapınca kadınsı giyinmiş olmuyorsunuz veya mini etek giyerek. Erkeklerin giyindiği giyim erkekler için değil tüm insanlar için esasında kerkekler bol pantalon giyerken, kadınlara neden popoyu ortaya çıkaran dar jeansler tasarlanıyor bir düşünelim kadınlar kukla olmuş farkında değiller?
2 yıldır can kardeşim diyebileceğim insan lise den beri arkadaşımdı adı deniz erkek gibi konuşur erkek gibi giyinir göğüsleri yok denilecek kadar yağsız. bildiğimiz erkekten bir farkı yok sesi bile erkek gibiydi. bütün lise boyunca yan yana dolaştık beraber okuldan kaçtığımız zamanlar olmuştu ama staj günü dosyasında kız olduğunu belirtirken anladım kız olduğunu öğrenince utandı birtağada göremedim , hala özlüyorum :'(
Geçen gün poloda erkek sweatshirtlerini deniyordum. Mağaza görevlisi çocuk sanki çok ayıp bir şey yapıyırmuşum gibi yalnız onlar erkek reyonundan hanfendi diye uyardı 😂 biliyorum zaten dedim ama bakışları ne alaka diyordu apaçık. Sanane be sanane 😒 ama sonuç olarak kadın reyonundan aydım fjfjdk
Nefes alıyormu diye bakıyorlar ne giymiş diye değil günümüzde nefes alıp almaması insan veya yetişkin olup olmaması bile problem olarak görmüyorlar kimse bakmaz yani ne giymiş ne giymemiş bende yolda bir yerde görsem hiç umrumda olmaz isterse erkek takım elbisesi giysin çokta tın...
Amacım kimsenin inancını sorgulamak veya tartışma yapmak kimsenin de giyimini sorgulamak bana düşmez. Kıyamet alametlerini duymuşsunuzdur illaki inan da olsa inanmayan olsada 😏 Diyeceğim şu ki alametlerde şöyle birşey de vardı; Erkeklerin kadına benzemesi giyinmesi , kadınların erkek gibi giyinmeleri.. ne kadar da benziyor 😉 Hayırlı geceler 🙏✌️😉
Kadinsi olmak warken neden byle bir secenegi seciyorlar bizim tasli pullu dikkat cekici elbiselerimizden dar we dikkat cekici bunlardan waz gecemem erkeksi bm olamam ama bazilarina yakisio tabi
Valla GAP'in kadınlara olan ustleri çok bebekçe allı pulluvo nedir ya bende gidip erkek reyonundan bordo sweatshirt almıştım gayette güzeldi yani. Bir kere de hollisterdan yine erkek reyinunda sweatshirt almıştım. Erkeklerin ki daha güzel oluyor ben napıyım ya?
Çok nadir olabilir ama sürekli olursa sıkıntı olur. Yani bence o kadar çeşit, zarif kıyafett varken erkek kıyafetleri giymek kötü görünüme sebep oluyor.
Sıkıntı şu ki bizimde begendigimiz seyler oluyor ne zaman gitsem bisey bakdam misal tisort sweet eşofman baksam bir allahin gunu kalmiyor numara bitskiym ayirin kac oldu yetiseilmiyo diyorm bayan musteriler cok cabuk bitiriyolar diyolar
üc katli alisveris dükkaninda üc kati da kadin icin kücücük köseye de yazik erkeklere iki tsört iki pantolon koymuslar oraya bile uzaniyorsunuz ya kizlar ayip ayip :D
Erkek reyonlarında ki hırkalara ve tişörtlere bayılıyorum. Kız reyonlarında ki hırkalardan ve tişörtlerden daha güzeller. Her zaman olmasada bazen erkek reyonundan alışveriş yaparım.
Erkek üstüne ne giyiyorsa kızda giyiyor kız erkek birbirine karıştı küpe takan toka takan erkekler erkek gibi saç kestiren erkek gibi giyinen hareket eden kızlar Allah sonumuzu hayır etsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkek kadın reyonundan giyinse; "ohaa 😮 ib*nedir kesin bu, karı kılıklı, kılıbık işte, bunlara da erkek diyorlar, adam mısın ya" derler Ama sen giyin sorun yok çünkü cinsiyetin kadın
Bu kez mont aldım ama bir arkadaşım kadın bölümünden alsan olmazmı bu olmamış erkek montu olduğu belli dedi ama kadın reyonunda hep kısa montlar var uzunlarda az ve biraz fazla renkli kuşaklı sevmiyorum sade seviyorum yoksa ben de kadın reyonundan giyinmek isterdim
Hep oradan alışveriş yaparım ben. Yarım kolların desenleri çok güzeldir. aslanı kuru kafalı falan baya tarz ayrıca sweatshirtlerde son derece güzel. Erkek reyonu candır can.
En İyi Cevaplar