Ödemeleri sadece kredi kartı ve banka kartı ile sipariş oluşturma aşamasında yapabilirsin. Yani Trendyol'da kapıda ödemeleri yok maalesef.
Trendyol'da kredi kartına taksit seçeneği var mı?
Satın almak istediğin alışveriş sepetindeki herhangi bir kozmetik ürünü yoksa World, Bonus, Axess, Maximum, CardFinans ve Paraf kredi kartlarına taksit imkanı bulunmakta. 27 Eylül 2016 tarih itibariyle resmi gazetede yayınlanan madde ile kozmetik ürünlerine taksit yasağı geldi çünkü.
Trendyol'da kredi kartı ile alışveriş yapmak güvenli mi?
Evet tamamen güvendesin.Trrendyol’da en yüksek güvenlik sistemi olan yeşil bar uygulaması bulunmaktadır, 128 bit şifreleme ile iletilen bilgilerin güvenliğini sağlayan SSL Sertifikası kullanılır.
Trendyol'da alışveriş yapılırken kullanılan kart bilgileri senin onayın olmaz ise kaydedilmez ve kesinlikle üçüncü kişiler tarafından görülemez. Banka kartı ile yaptığın işlemlerde 3D Secure sistemi kullanılır.
3D Secure, online alışverişlerin güvenliğini sağlamak amacıyla kart kuruluşları tarafından geliştirilmiş bir kimlik doğrulama sistemidir. Kargo kapıya gelmeden açıp bakabilirsin ancak almaz zorundasın. Aldıktan sonra direkt iade etme hakkın var.
Trendyol kargo teslim alırken nelere dikkat etmelisin?
Kargo paketinde veya üründe hasar varsa paket adedi yanlışsa, kargo teslim fişini imzaladıktan sonra kargo görevlisine “Durum Tespit Tutanağı” tuttur.
İçerik ve adet kontrolü yaparak kargoyu teslim almama kararı vermen halinde sipariş ekranından kolay iade seçeneği ile iade kodu alabilirsin.. Ürünü/kutuyu bu tutanak ve fatura ile birlikte kargo görevlisine teslim edip trendyol’a geri gönderebilirsin.
Kargoları actirmiyorlar parayı alıp vınn. Çünkü sağa sola paketleri attıkları için kapıda kırık çıkık cıkar diye onunla uğraşmak istemiyorlar. Kapıda kontrol ediniz deniyor ancak hiçbir kurye buna izin vermiyor. Kapıda bir hırboyla uğraşmak zorunda kalıyorsun sinirin de bozuluyor.
Kapıda ödemsi yok kredi kartı ile ödeme var. Paketi açıp bakamazsın, açtığın an kargo almaz. Ama Trendyol gibi Morhipo gibi şirketler güvenilirdir, şartsız iade alıyorlar. Ben mesela ayakkabı alırken 42, 42.5 ve 43 sipariş ederim hangisi ayağıma uyuyorsa onu alırım, diğerlerini sorunsuz iade ederim.
Malesef kapıda ödemesi yok ama ürünleri sıkıntısızgeliyo uzun zamandır kullanıyorum uygulamayı hiç bir sorun yaşamadım ürünü geri iade etmek istediğinde de hiç bir sıkıntı yaşamıyorsun
Açtırmassınız tbi eşek ölüsû atar gibi kargoları atıyor ( seni bilmem) içinde elektronik vs bilmeden kırılsa onun faturasını siz odemek zorundasınız. Kargocularda biliyor leş bir şekilde iş yaptırdıklarını k. bakma gerçekler..
Ben kurye değilim 😊 bu arada egitimsizlik ve ucuz işçi gücü ve kalitesizlik. Ups DHL gibi firmalarda kolay kolay yasamazsiniz bunları türkiyede hiç olmaz sa. Ama surat MNG ve yurtiçi aras dan alabilecrginiz hizmet o sebebin uzun uzun yazarım ama 😊
En İyi Cevaplar