İnternet üzerinden sipariş vereceğimiz zaman ön ödeme yapmak bazılarımı korkutuyor çünkü istediğimiz ürünün başka bir ürün gelmesinden ya da seçtiğimiz özelliklerde gelmemesinden ürküyoruz. Bu durumda hemen kapıda ödeme olan sitelere yöneliyoruz ama günümüzde kapıda ödeme olanağı sunan çok fazla site yok. Ben sizlere şimdi hemen kapıda ödeme seçeneği olan sitelerden bahsedeceğim.
Hangi Alışveriş Sitelerinde Kapıda Ödeme Var?
1- N11
N11’de daha önceden kapıda ödeme seçeneği yoktu ve birçok müşteri bundan şikâyetçiydi. Artık neredeyse tüm kategorilerde kapıda ödeme seçeneği var ve ürünü görerek alabiliyorsunuz. Birçok ev ve outdoor eşyası mevcut. Ayrıca sık sık kampanya ve indirimler de oluyor.
2- Cimri
Türkiye’de müşteri ve satıcı arasında pazarlık yapılmasını tek sağlayan site Cimri’de de kapıda ödeme seçeneği mevcut. Dilediğiniz ürünü artık kapıda nakit olarak ödeyebiliyorsunuz. Ayrıca birçok kampanya da mevcut.
3- Morhipo
Kapıda ödeme yapan güvenilir alışveriş siteleri dediğimiz zaman, giyim ve aksesuar için alışveriş yapmak isteyenlerin ilk tercihlerinden birisi Morhipo’da da kapıda ödeme seçeneği mevcut. Giyim, çanta, aksesuar, ayakkabı ve daha birçok eşyayı Morhipo’da bulabilirsiniz.
4- ePTTAVM
ePTTAVM’yi hala bilmiyorsanız, geçtiğimiz zamanda açılan büyük bir online platform. Perakende fiyat ve toptan satış üzerine satışlar mevcut. Üstelik kapıda ödeme seçeneği de var. Ev eşyaları, elektronik, teknoloji, bahçe eşyaları, giyim ve aksesuar gibi birçok kategoride ürün mevcut.
5- Defacto
İnternet üzerinden giyim ve aksesuar satın almak istiyorsanız, Defacto’da güvenli bir web site. Kapıda ödeme seçeneği de var. Tüm ödemeleri nakit olarak kapıda yapabiliyorsunuz, herhangi bir alt sınır mevcut değil.
6- Hepsiburada
Cep telefonu, bilgisayar, televizyon, kozmetik ve binlerce ürünün olduğu ve neredeyse herkes tarafından bilinen bir alışveriş sitesi Hepsiburada’da kapıda ödeme seçeneği mevcut.
7- Mediamarkt
Teknoloji ürünleri dediğimiz zaman ilk tercih edilen yerlerden biri olan Mediamarkt’da kapıda ödeme yapan sitelerden birisi. Televizyondan dizüstü bilgisayarlara, dijital fotoğraf makinelerinden oyun konsollarına, 50.000 çeşide varan geniş ürün yelpazesi mevcut. Dilediğiniz ürünü kapıda ödeme yaparak alabiliyorsunuz.
Aklıma gelen ve alışveriş yapmayı tercih ettiğim, kapıda ödeme seçeneği olan alışveriş sitelerini listeledim. Umarım işinize yarar.
Hangi site olursa olsun kargonuzu teslim aldıktan sonra mutlaka kargo görevlisi önünde paketinizi açıp satın aldığınız ürünleri kontrol edin. Malum bu konuda çok fazla tüketiciyi aldatma olabiliyor.
kapıda ödeme yapan sitelerden birkaçı. Umarım aradığın ürünleri bu seçeneklerde bulabilirsin. Kapıda ödeme seçeneğinde ek olarak hizmet ücreti alınıyor bilgine.
ben e tıcaretle ugrasırıyorum eger kartınız varsa gıttı gıdıyor lımango markafonıden şaşmayınız kapıda ödemelı olarak ıse sahıbınden. com var ancak o sıteyı kesınlıkle tavsıye dtmıyorum genelde uckagıtcıların sıtesıdır. fakat sanal pazardan alıranız havale şikkını işaretleyınız ya da satıcıya hava ıle alacagınızı belırtınız. ancak havale sanalpazarın havuz hesabına yatıyor urunu alıp onayladgınızda ancak satıcıya para aktarılıyor yanı guvenlı bır sıstemdır. onun harıcı kapıda ödemeye sıcak bakmanızı tavsıye etmem. genelde tahsılatlı yollanır. yanı acıp kontrol etme ımkanınız olmaz. odeme yaptıktan sonra bakabılırsınız. ne tur bır sey alcaktınız
bızde orjınal ıtalyan ürnlerın satısı var zaman zaman lımango markafonıde satısa koyarız ancak bayan uzerıne satıs yapmıyoruz sadece gecen yazdan kalma 300 cıft karısık markalarda ıtalyan bayan ayakabıları kaldı onlarıda toptan verıcez sanıyorum. ancak kışın deri ya da kürk düşünürsenız bizden almanızı tavsıye ederım bu tazr ürünlerde bır numarayız. orjınal ıtalyan ıspanyol ürünlerı satısını yapıyoruz bılgınıze ve oldukca uygun fıyatlarda turkıyeden bınlerce lıraya alcagınız ürün bızde en kralı 600 tl dır
sahibinden n11 gittigidiyor uzak durun nedeni çünkü orada herkes bu sitelerden bağımsız satış yapıyor ve çoğu üçkağıtçı fotoğraflarda başka ürün sana gelen başka oluyor. ben bir kaç deri cüzdan ve bir çanta aldım oda ahilgo. com. tr hiç bir sorun yaşamazsınız en azından sizinle ilgilenen birebir müşteri temsilciniz var
En İyi Cevaplar