çünkü yaratılış gereği kadın vücuduna bizlerin düşkünlüğü ve çekiciliği var, bunun akabinde nefis denen kaçılması gereken durum var, elimizde olan bir durum değil yani ama zor ve istemsizce de olsa kendine hakim olabilmek gerekir, sizlerde bunları bilerek bizlerin işlerini zorlaştırmak yerine kolaylaştırsanız hem sizin açınızdan iyidir hemde bizlerin, yeterince açık mı?
Vücut hatlarını çok iyi belli ettiği için. Ama ben bir ara ciddi ciddi düşündüm biz neden bu kızların dötüne bakıyoruz diyee anlam veremedim. bir insan niye başkasının döyüne bakar ya
Valla kadında o zaman vucut hatlarını bellı edıcek seyler gıymıycek rahatsızsa bakılmasından. Afedersın ama bazen oyle g*t goruyorumkı ben gozlerımı alamıyorum erkek adam nasıl bakmasın. Ben kadınların bırazda kendılerını saklamasından yanayım acıkcası
Zihniyet önemli canim kapali olanlarda görüyorum nelerini ben. Sonra erkekler abaza. Ee sen yazin ortasında goguslerini acardan erkek bakar. Ki kaldiki ben bile bazen bakiyorum
@_Merveoffical_ Mübarek, özellikle kilolu vucudu yağla kaplı obez kişiler giyiniyor tayt iğrenç gözüküyor insanı hayattan soğutuyorlar, böyle bir giyim olamaz.
Ozaman bu kızlar normal pantolon varken neden tayt giyiyor lar? Demekki onlarında belli başlı amaçları var. İşte bu durum da erkeklerde onu düşünerek ve hormonal olarak bakıyorlar madem o daracık şeyleri giyiyor bu kızlar bu durumuda atlamayacaklar.
Çok rahatsız oluyorsan giyme! Yapabileceğimiz bir şey yok erkeklerin fıtratı bu tutupta bir anda değişebilecek bir şey değil! Yediremiyorsan giyinmeyeceksin!
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Madem bu cinselligi cagristiran ve erkekleri tahrik eden birsey degil sana göre o halde neden iki farkli seksi fotograf paylastin. Pozisyona girilerek verilen iki farkli poz. Günlük hayattan sokakta yürüyen normal bir insanin taytli fotosunu da paylasabilirdin. Demek ki sen bile cinselligi cagristirdigina inaniyosun. Ama millete burada gereksiz edebiyat yapiyosun. Kendi kendini ele vermişsin. Komiksin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Altındaki incecik kumaş olmasa çırılçıplak bir kadından farkın yok biliyorsun değil mi? Çıplak gezmenin medeniyet olduğunu düşünüyorsan seninle hiç tartışamam. Medeniyet demişken yabancı haberlere bakmanı tavsiye ederim. Amerika medeniyetin tam merkezi. Bak bakalım günde kaç kadın zenciler tarafından tacize uğruyor. G*tü başı ortada gezdiği için HOE diye hitap ediliyor. Birde hemcinsinin yorumlarına bakmanı tavsiye ederim.
Bu durumu abazanlık ya da medeniyetle alakalı değil.. erkeğin yapısında var bazıları bakmaz tamam bakanda, giyen kadar özgür.. bu tür giyinen birine bakan erkeğe çok görmemek lazım..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Biz erkekler de medeni medeni bakıyoruz güzel ve benim için özel olan kız. Siz açınca bedeni , daracık giyinince medeni oluyorsunuz , biz medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar. Onlar kişiliklerini ön plana çıkarıyorlar da biz erkekler dişiliklerini mi görüyoruz.
Medeniyet diye diye bu hale geldik.. oranı buranı ortaya saçmanın neresi medeniyet? Bütün vücut hatlarını sergilemek mi medeniyet.. sergilersen bakarlar !!! Tayt çok ahlak dışı bana göre taciz unsuru olarak görüyorum.
kimsenin ne giydiği ile ilgilenmiyorum ama aşırı parfüm sıkmasınlar ya bogulacak gibi oluyorum:)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendini tarif etmekte sıkıntı yaşamışsın, görseller de çok abartılı :D Evet, bakmanın da adabı var. Bakarken laf atıp rahatsız etmemeli kimse ama burdakilere bakmayan adamın elini öperim :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
G ötü nü açmak medineyet mi ya ne alaka hiç bişey giymemii gibi herşey ortada sonra neden bakıyorsunuz abaza mısınız medeniye yaa diyorsunuz özünüze dönün sana anlatsamda anlamazsın şimdi sen medeni ol biz öküz olmaya rağzıyız
Gözümüzü mü bağlayalım :) senin istediğini giyme özgürlüğün var evet :) ama güzelede bakınca insan mutlu oluyor ne var bunda :) tabi karşındakini rahatsız etmeyecek şekilde
@ÖzlemYıldız Birincisi genelleme yapma, ikincisi de kızlar bu şekilde giyiniyorsa rahatsız etmeyecek şekilde , uzun olmayan bir bakış normaldir. Çünkü çekici geliyor bize. Sadece kendini düşünme, erkeklerin de hormonları, arzuları var. Ama tabi çok abartılı bakanlar yanlış yapıyor, o konuda haklısın.
En İyi Cevaplar