Erkeklere takı, piercing yakıştırıyor musunuz? Küpe sorun değil bazılarına yakışıyor bile. Takı sevmiyorum 😌 Piercing küçükse sorun değil ama geçenlerde biri burnunun önüne kocaman bir piercing takmış gözümü alamadım 😀 bakmamak elde değildi..

Kölelik zamanında ayırd edilmesi için kölelerin kulaklarına sahipleri tarafından küpe takılırdı.
"Bu adam benimdir" diye cümle aleme mesaj vermek için içine isminizi yazdırıp eşinizin/sevgilinizin kulağına küpe takabilirsiniz kızlar.
Neden olmasın? :)
Takanlar var
Küpe ve piercing kullanıyorum ve kendime yakıştırıyorum. Başkalarının yakıştırıp yakıştırmadığını da umursamıyorum.
Kesinlikle kimseyi S*ikleme 🖕
Hiç düşünmedim. karşı değilim ama nedense para verseler yine takamam gibi geliyor. tabiatıma aykırı
Cevap
53Cevap
Şimdi birincisi takıların cinsiyeti yoktur isteyen isteyeni takar ikincisi ise bazı haddini bilmez cahil gericilerin erkek adam küpe takmaz vs demesiyle bizlerin hayatında birşey değişmiyor ha bu sizi hiç ilgilendirmiyorda
Canı ne isterse onu yapar. Küpe takınca iki tane sperm kaybetmez. Erkeğim deyip otobüste kıza tecavüz edenden daha erkek olur ondan sonra. Dip not, bahsedilen aksesuarları takmıyorum.
helal dostum guzel demiş sin
Sevgilimle gezerken kulağını delirmwsini istedim onunda aklinda vardi ama yapmamıştı, ben tragus delsirdigim günün sonrası beraber gidip deldirmistik bazi erkekler kupe piecrng sever ama bazıları sevmez sevgiline bunu soyle soyleyebilirsin aa * kişisi ( erkek olmasi kaydıyla).. Arkdsm piecring veya kupe deldirmis boyle konuyu açıp fikrini öğrenebilirsin
küpe ile erkekliğin alakası ney, küpe de takıyorum yatakta da gayet yeterliyim, erkeklik alginiz ney anlamadım
Beğendiğimi dile getirdim kişisel algılamak zorunda değilsiniz..
Yani bu tamamen karşı tarafın ilgisine bağlı bence yakışmıyor tamam küpe küçük olabilir ama erkek adama asla piercing yakışmaz
Bence gayet yakışır yani isteyen takar istemeyen takmaz çokta şey yapmamak lazım , herkesin kendi özgür düşüncesi
Herkes kendi kafasına göre takılma özgürlüğüne sahip. Ben takmıyorum diye de kimse takmasın diyemem. Saygı duyarım.
Piercing ve küpe erkeksi erkek- alfa erkek dediğimiz kavrama uymuyor. Takı olarak kolye ve saat yeterli bence.
Yakışan var yakışmayan var. Eskiden olsa başka gözle bakarlardı ama artık günümüzde bunun gibi şeylerin cinsiyeti olmuyor.
Küpe neyse de erkekler piercing takmamalı çok iğrenç
erkek adam nedir ya
erkeklere şöyle baskılar yapmayın bunaltmayın şu adamları bırakın nasıl istiyorlarsa öyle yaşasınlar
yakışıyorsa veya ben yakıştırıyorsam.. sorun değil..:)
kupe vs karsi degilim ama abartılı piercingleri kadina da erkeğe de yakistirmiyorum
Bir küpe güzel duruyo. Saat zaten önrmli. Kolye de isterse fazla göze batmayan bsy taksin 😄
Her erkek te küpe ve pirsink iyi durmaz kişiye göre değişir ben takmıyorum kullanana da karışmam. 🇹🇷
Küpe yi bazen yakıştırıyorum. Ama diğerlerini hayır.
bence küpe falan yakışıyor pirsing te öyle ama önemli olan yakışmasıdır
Yakışan taksın yakışmayan takmasın ne diyim şimdi yolda takablaeın burnlarından kulanlarından kaşlarından küpe ve pircing mi yolayım
Benim çok hoşuma gider..
Kii erkek adam takar mı diye de mantık olamaz.
Eskiden bende takardim kupe felan da adamligin kupeyle alakasi yok Şu an hevesim yok takana saygi duyarim.
küpe olabilir ama diğerleri hoşuma gitmiyor kızlarda da gitmiyor. küpe denedim bana yakışmadı o yüzden yakışan taksız :D
Ben takma ama erkekligin kupeyle alakali olduğunu düşünmüyorum kupesiz karı kilikli çok çünkü.
Küpe bazı erkeklere çok yakışıyor. Yüzük ise mükemmel duruyor.
Bizim Köyde Ineklere Küpe Takıyorlar Numaralandırıyorlar kayıp Olmasın diye 😂
Tarzına yakışıyorsa taksın kesinlikle özellikle küçük burunlu erkeklere hızma da septum piercing çok yakışıyor
Bileklik güzel duruyor. Diğerlerini de istiyen takabilir ama bence kolye falan hoş değil.
Bileklik , kolye ve yüzük takabilir ama gümüş olması lazım.
erkekliğin bununla ölçülmeyeceğini düşünüyorum..
takmam ama takana saygım var..
Erkek adam takmaz bunlara gerekte duymaz yuzuk saat veya bileklik yetrli
Yüzük, bileklik ötesi yok bende. Klasik bir adamım.
Yüzük , saat ve bazen de bileklikten başka bir şey takmadım şu yaşıma kadar..
belli bir tarzı olan erkeklere kaş piercingi ve küpe yakıştırıyorum ama takı pek sevmem
Küpeyi yakistiramiyorum ama kaş piercingi olabilir ayrıca erkeklere yüzüğü de cok yakistiriyorum
Takana bir sözüm yok. Ama yetiştirilme tarzından dolayı ben takmam.
Her ne kadar evde mini elbise giysem de öyle küpe falan takmıyorum
Küpe takan erkekler eşcinseldir bu kadar basit ve net
Tercih meselesi küpe piercing asla takmam bana ters
Ben pek yakıştıramıyorum sonuçta kız aksesuvarları
Ben takmam. Güzel bir görüntü değil.
İsterse takabilir, aksesuarların cinsiyeti yoktur.
Delikanlı adam küpe takmaz ters
beğenmem ama Adam değildir de diyemem...
Cinsiyetini takılar etkilemez bence takar.
küpe takabilir, bende taktım ama diğerleri kalsın.
Kulaga küpeye karsi değilim gerisi çok sacma
Bazı erkeklere çok yakıştırıyorum
Takmamalı bence yakısmıyor
Küpe takıyorum. Da adamlıkla ne alaka mk?
Ben onlara hippi diyorum erkek demiyorum
taktırmak isteyen kendisi bilir ama bence asla.
Adamlik takıda olmaz uçkunlarında biter
küpe, bileklik, kolye ve yüzük takıyorum sadece :/
Hayatta takmam imkansız
kendi tercihi seviyorsa takabilir
Erkeğin aksesuarı saat tir
Ben sevmiyorum açıkçası
Küpe falan yakısırda diğerleri olmaz
Ben takmadım da takmam işim olma
Yakışıyorsa tabiki taksın
Bileklik olabilir ama piercing ve küpe sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar