Saçlara maşa yapılmadan önce saçların daha dayanıklı, hacimli olması için ve de sonrasında sabitlenmesi, bozulmaması, parlaması için ne kullanılabilir? Hoş kokulu ışıltılı olmasını sağlamak için öncesi ve sonrasında neler kullanabilirim? Hem ürün hem marka yazabilirsiniz... Siz neler kullanırsınız? Düzleştirme işlemi içinde fikirlerinizi almak isterim... Maşa yapmadan önce ve sonra saça neler uygulanır, uygulanmalı?Maşa yapmadan önce ve sonra saça neler uygulanır?
Maşa yapmadan önce ve sonra saça neler uygulanır, uygulanmalı?
sarıkız markasının ısıya karsı korycu spreyı var bak onu kllanabılırsın canım mesela ben wellanın yıne ısıya karsı korycu kopğnü kllanıorm koksu hos ve gercekden de fazla sert yapmıo ıse yarıo yıne üzerıne de taft ın sabıdleyıcısını kllanabılırsın hebsını ıcdenlıkle tavsye edebılırım canım
Saçlarımıza maşa, düzleştirici, fön makinesi gibi aletlerle şekil veriyoruz. Saçlarımız istediğimiz kadar güzel olsa da rüzgarlara yenik düşebiliyor, kalıcı olmayabiliyor. Peki hem saçlarımızın ışıltısını arttırmak hem de saç modelimizin kalıcı olmasını sağlamak için neler kullanabiliriz?
Maşa yapmadan önce saça ne sürülür?
Maşa yapmadan önce kullanılabilen ürünler sayesinde saçlarımızı daha canlı gösterebilir, daha kalıcı saç modellerine kolayca ulaşabiliriz. Maşadan önce saça ne sürülür?
1. Fön suyu
Maşa yapmadan önce saça ne sürülür?
Fön suyu bakım yağları, saç spreyleri, saç kremleri gibi birçok ürünün bütünüdür aslında. Fön suyu olduğuna bakmayın, maşa yaparken de saçlara uygulanabiliyor :) Sadece fön suyunu uyguladıktan sonra kurutmanız gerekiyor saçlarınızı. Sonrasında saçlarınıza istediğiniz modeli verebilirsiniz. Hem daha parlak hem de daha kalıcı oluyor saçlar.
2. Saç şekillendirici bakım kremi
Maşa öncesi saça uygulanan ürünler
Saç şekillendirici bakım kremleri durulanmıyor, saçta kalıyor. Hem saçları besliyor hem de saç modelinin daha kalıcı olmasını sağlıyor. Birçok seçeneği bulunuyor. Saçlarınızı dalgalı yapacaksanız Belirgin Bukleler seçeneğini tercih edebilirsiniz. Benim önerim Elidor'un ürünüdür. Hem çok güzel kokuyor hem de saçlara bakım yapıyor, buklelerin tane tane durmasını sağlıyor. Nemli saçlarınıza uygulayın, saçlarınızı kurutun ve dilediğiniz gibi şekillendirin.
3. Saç bakım yağı
Maşadan önce saça ne sürülür?
Saç bakım yağının saç modeli kalıcılığına pek bir etkisi olmasa da saçların daha parlak, daha canlı görünmesini sağlıyor. Aynı zamanda ısı işleminin saçları kurutmasını önlüyor, saçlara nem kazandırıyor.
4. Saç köpüğü
maşa yaptıktan sonra bozulmaması için
Ben tercih etmesem de maşa yaptıktan sonra bozulmaması için saç köpüğü de sıklıkla tercih ediliyor, kullananlar memnun :) O yüzden bu seçeneği de mutlaka değerlendirebilirsiniz. Birçok markanın farklı çeşitlerde saç köpüğü bulunuyor. Benim güvendiğim markalar Syoss, Schwarzkopf ve Loreal Paris'tir. Bu üçlünün tüm ürünleri başarılı oluyor genelde :)
öncelikle sacın temız olsun ardından sacın yıpranmaması için sac sekıllendırıcı kullanmadan önce kullanılan ısıya karsıkoruyucu sac kremlerı var onlardan sür ve masanı yap masadan sonra kalıcılığını korumak için sac köpüğu kullanabilirsin sprey sertlesirio ama bu yıl dağınık ve doğal masalar moda ve cokta guzel duruo bence masadan sonra buklelerı ince ince ayır ve dağıt nacizane fikrim budur canım.
yıka bol sanpuanla sonra sac kremı uygula durula kurut tara vede masa yap benım maşam var ben oyle yapıyorum ek olarak bırsey kullanmıyorum sıpreyde ala bılrısın ama sert oluyo yaa
maşayı hergun yaparım nerdeyse sevıyorum uzun saçlıyım ılk bunu dıyım eger doğal masa yapmak ıstıyorsan kafanı one egıp saçlarını asagı sarkıtıp elıdorun dalgalı saç keremını saçına suruceksın once kı sabıtlensın sprey surmene gerek kalmasın