Selamlar iyi akşamlar Ben hiç makyaj yapmıyorum günlük hayatta. Nude rujlar ve rimel ara sıra. Onun dışında hiç iddialı renkler kullanmadım Neyse bugün avmde golden rose standında koyu kırmızı ruj denedim çok yakıştı arkadaşım falan çok beğendiler. Renk yakışmasına yakıştı da ruj hiç kalıcı değildi direk bulaştı falan su içiyorsun bardağa bulaşıyor vs. Bir de sürümü zordu yani ben sıvı lipstickleri daha kullanışlı bulıyorum Ben de artık kullanmaya başlıycam kırmızı tonlarında ruj. Ama hem kalıcı hem de kullanışlı kaliteli güzel bir ruj istiyorum. Hani bulaşmasın. Sanırım MACe bakmam gerekiyor bunun için. Tam olarak istediğim bu: nasıl bu kadar kusursuz sürüyorlar ben bilmiuorum napıcam bu arada tenim d3 barbara gibi beyaz. Ondan bu tonlar yakışoyor
Mat koyu kırmızı ruj hakkında tavsiye verir misiniz? Detaya bakar mısınız?
Valla cidden bulursan banada mesaj at bence ayni bu renkte kirmizi ruj ariyorum elimde ruj var ama boyle koyu kirmizi degiller daha cartlar canli kirmizilar cok aradim ama bulamadm boyle.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynrn ben cart sevmiyorum ya yakışmıyor pek kimseye. Macte bulunur illaki baktın mı mace?
Oraya bakmadim bir rujada o kadar para veremem icim acir :D. https://youtu.be/IWDNyQ3uHcE su videoda 7. Dakikadan sonra surdugu kirmizi rujun tonu cok guzel degilmi :D
Dudak kalemiyle suruyorlarxsanirim guzel renk bence al sür hersey gencken yakisir bende seviykrum koyu kirmizi guzelde durur
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya likit bulabilirim dimi aynı fotodaki tonda? Mace gidecem sanırım ama kalıcı olması lazım öbür türlü noemal rujlar hiç kullanışlı değil bulaştı falan
Mace kullanmadim canm golden rose var memnunum simdi farmasiden siparis verdim cok hosuma gitti katalogdan denemedim makyaj urunleri satan yerlerd3 ne alacgimi sapitiyorum ben
Ya golden rosedı bugün denediğim remk çok hoştu ama ne kullanışlı ne de kalıcıydı sinir oldum. Hep bulaştı direk çoktı. Ve sürümü zordu tek tonu hoştu yani
Oncelikle dudağına peeling yap. Sonra hafif nemlendir. Dudak kalemiyle çerçevele 🌸 Mac Retro Matte Liquid Lipcolour - Carnivorous👍 Mac - Diva ♥️
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mac diva görsellere baktım daha parlak duruyor sanki yoksa bana mı myle geldi. Ben mat istiyorum aynı böyle tam istediğim fotodaji gibi. Peki bu mac diva kullandıysan memnun musun? Kullanışlı mı? El değse bile direk bulaşan rahatsız eden ruhlardan mı kalıcı mı yani vs vs
Kullanmadım ama çok beğenilen bir ruj. Mac 'in en efsanevi rujlarından biri. Yapısı mat ama dudağı çok kurutan matlardan değil. 🌟 Diğer söylediğim Mac likit mat ruj' a baktınmı? Mac likit rujlar gerçekten inanılmaz kalıcı 👍
Evet bildiğim kadarıyla kalıcılığı iyi, kremsi mat yapıda. Okuduğum blog yazılarında ve izlediğim videolarda kalıcılığı beğenilmişti. Ama kalıcılığı ne kadar iyi olsada likit mat rujlar kadar olamaz heralde 🌸
Eminim bende koyu duruyor hatta ilk başta aldığıma pişman olmuştum rengi koyu diye dışarıda pek kırmızı tonu kullanmıyordum çünkü ama şimdi alıştım kullanıyorum
Dimi ya gıcık oldum bugün renk ton çok yakıştı ama sürümü zordu normal ruj sevmiyorum ben lipstick kullanışlı oluyor. Bir de bulaştı hep ya el değse ele bulaşıyor falan sinir oldum. Fotodaki gibi lipstixjlerini bulabikir niyim ki cırtlak isteniyorum ama
Ben daha yeni aldim sephoradan kalici kirnizi istedim 2 tane mat gosterdi. Elime surdum almadan 2 si de 2 gun cikmadi elimden. Cok memnunum surmesi de cok yumusak lipstick zaten.
Anladım ben mace gideyim o zaman kesin bulurum orda dimi yardımcı olurlar? Hiç bilgim yok daha önce hiç alışveriş yapmadım orfan ama almışken az öz kaliteli olsun bir kere alıcam zaten hiç yok böyle hep nude ton
En İyi Cevaplar