Ev giyiminiz nasıldır , neler giymeyi tercih edersiniz rahat mı yoksa her zamanki gibi şık mı ?
Rahat
Şık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ay kız sen yaşıyor musun :( Bende girmiyorsun artık diye arkadaslardan çıkardım seni.
Beni bilen biliyor zaten kuzu, evde de süslü olmayı seviyorum.
Rahatlıktan daha çok görsellik önemli benim için. (Klasik aptal sarışın cevabı işte)
Yazları, üstü çıplak, altı boxer,
Kışları, tişört ve eşofman altı giyinmiş olarak geçer bendenizin... :)
Benim iklimim böyle... :D
Bunun dışında, kışın kot+gömlek, yazın, bermuda şort+tişört tarzında giyinirim. :)
rahatlığı severim ben o yüzden çırıl çıplak dolaşıyorum çok rahat oluyor. Şaka :D kışın
link
aynen böyle çorap yok.
Cevap
55Cevap
ev de de artık bihter gibi şık makyajlı dolaşacak değilim ya:)evde öyle olan kızlar var mı acaba ya:)
ben evde gayet paspalım ya
ya pijamalarım ev topuzum ve panduflarımlayım
ya da tayt ve swet ve çoraplarımla yine ev topuzumla dolanıyorum
:D
:)
Ne şık olması ya şık olup napıcaz valla ben ölümüne pijama terlik.. şu an bile pijama takımı ve ev terliğimle oturuyorum markete gidip geldim gelir gelmez pijamalarımı geri giydim rahat giyinmek gibisi yok bence evde rahay olamazsak nerde olucazki
Oturup kendim için makyaj bile yapıyorum evde... Gün gelecek gece kıyafetiyle gezmeye başlıycam ondan korkuyorum. :) Tweety pijamalarım olmazsa rahatsızlıktan ölürüm.
Su an aynen boyleyimdir ki evde oldugum her an boyleyimdir link
Rahat.Boxer ya da short ve askili.Bazen tanga-sutyen,jartiyer,gecelik.Bazen sleep shirt.Bazen tayt t-shirt.Bazen esofman askili ya da straplez.
Sabahtan kalkar, ev kıyafetlerimi giyerim. Mutlaka banyomu yapar, saçlarıma şekil veririm. Hafif makyajımı da yapar beklerim.
Ya da tam olarak bütün gün pijamayla dolaşırım asdfg
Hangisini yersen.
şık
zıt renklerden bir kombin tercihim. altta spor dar kesim krem bir keten pantolon, üzerime siyah ipek manşetli bir gömlek, italyan kesim balık sırtı belden oturtmalı bir ceket, gümüş kravat, swarovski kol düğmeleri.
yazın atlet short
kışın pijama tshirt hırka
ayda yılda bir hallenip mini etek gömlek ince topuklu da giyerim
Şapka hariç link
Genelde kendi evim olduğu için çıplak dolaşırım evin içinde ama misafir gelecekse gelen misafirin anlayılına göre giyinirim..
Ohh rahat rahat eşofmanım nescafem ve ben üçümüz bir arada takılıyoruz :) ayrı pc 4'ü bir arada oldu :)
eşofman tişört topuz ya da dağınık toplanmış saç .. dışarı için bidolu uğraşıyorum zaten evimde rahat oliyim bari dmi :) rahatlık <3
Barney Stinson gibi takım elbise görünümlü pijamalarım var :D
Nedense kotu cok seviyorum bir tek yatarken giyinmem kot iyidir ya ugrasmayın pijamayla felan bide dısarı cıkmak gerekiyo aniden hep hazırım yani tamam mı ? :D
Evde grand tuvaletle gezen biri olduğunu sanmıyorum. Varsa boğazlayın o kişiyi amk.
burnu ponponlu topuklu terlik ve saten sabahlık giycek halimiz yok ya
Hep bakımlı olmalı bir sonra ki saniye bizi ne bekliyor bilemeyiz (: o yüzden çok salaş olmamak lazım
Çok ilginç ama dışarda çok önemserim kıyafetlerimi,ancak evde eski ve yırtık pijamam var .onu giydiğimde çok mutlu oluyorum:D
link
robdöşambr
ahanda böyle giyiniyorum link
Elimden geldiğince boxer ile dolaşmaya gayret ediyorum.
Esofman ve betty boop tshirt <3 rahat ve ayni zamanda şık .
picamalarımnan otururum gayet ^^ evimde de rahat olamayacaksam , yaşamiim daha iyi
Duruma göre değişir misafir geldiğinde dikkat ederim yorgunsam umursamam
rahat şeyler giymek tercihim sonuçta bütün gün resi giyiniyorsun tabi bu çalışanlar için gecerli
Şayet misafir gelmeyecek ise, aile ortamında evde serbest giyinmeyi tercih ederiz.
Pijamayla dolaşırım, misafir gelecekse eğer değişir eşofman giyerim
altimda her daim pijama vardir cikaririm paltolunu pijamayla devam :)
boxer ve atlet tek yaşamanın avantajlarını kulanırım
yazın şort ya da boxer
kışın kapri yelek ve terlik
Yazın boxer tişört, kışın depresyon hırkası pijama.
Evim kışın oldukça sıcak..Bundan dolayı bildiğin don atlet dolaşıyorum... = )
eşofman bide abimin yeni aldığı tişörtlerini o giymeden araklıyrm onları giyiyrm rahat oluyo
arkadaş kendi evimde niye şık olayım. Giyinirim rahat rahat, ohhhhh mis otururum koltuğuma :D ya da her ne yaparsam :)
Evde neyle yatıyosam onla olurum evin içinde dışardaymış gibi giyinmeyi sevmiyorum
genelde eşofman ama ortamına göre direkt atlet - külot :))
Evde şık giyinsem nolur kim görüyo :) Tayt eşofman tişört işte
tazmanya canavarli boxerimi giyerim genelde misafir gelecekse eğer smokin giyer ciddi takılırım.
Evi 4 kişi paylaşıyoruz. Rahat ama.. bir yere kadar.
genelde üstte bişe olmaz :) altta şort ya da eşofmanım :)
Tayt ve askilim vazgeçilmezimdir:)
<3
en rahat ediceğim şeyleri tabikide :)
Eşofman, tişört, hırka.
Rahat, teksem Hic bise giymedigim zamanlarda olur
rahat baksırımla dolanabiliyorum bazen:D
rahat aynı zamanda şık
Mevsimine göre kışın pijama, yazın kapri tarzı :)
şıkın rahatı diyeyim bende o zaman.
Rahatım..eşofman vb..
Şort veya boxer sadece
Röpteşambırımla oturuyorum.
kışın alt üst pijama, yazın alt şort üst çıplak.
Rahatla pasaklı aynı şıkta sanırım:))
hayatımda hiç 100. cevabı vermemiştim çok heycanlıyım:) Hangi kameraya bakıyoruz şimdi:)
evde niye şık olunur arkadaş :)
popo arasına giren erkek çamaşırı ile dolaşırım <3
Rahat lık gibisi var mı :)
rahat olsun benim olsun.
evde şık olmanın ne anlamı var ki ?
deprem olsa dışarı çıkmaya utanırım
Don ve ketçaplı tshirt.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar