Severek kullanirim, cok farkli secenekler oluyor bazen hangisini alsam diorum :/
Sevimli sempatik olsun
Disi seksi zarif..
Klasik opak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fileli ve desenli nedense gram sevmiyorum... düz renk ve düşük denyeleri daha çok seviyorum (15-20 denye inceligi) mumkunse siyah, kestane, antrasit ve ten renkleri kulotlu corapta idealdir, hele hele o kestane yok mu herseyle mi uyumlu olur arkadas, sortlada eteklede herseyle gidiyor, ten rengi gibi oda herseyle uyumlu, siyahin biraz daha seksapalitesi yuksek, antrasit ise masum şirin ama asi ustelik yakisanada cok yakisiyor. Ten rengi gunun kurtaricisidir herseyle gider, ha kisisel olarak tercihim yatak odamda siyah kulotlu corap - jartiyer isterim, moda acisindanda gozume en estetik gelen ise antrasit (lutfen ince bacaklilar giymesin) ve kestane, siyah belki... giyenin fiziginede ve giydigi kombinede bagli simdi, ince bacaklara ten guzel gider, biraz kalin baldirlilara kestane ve antrasit, genis kalcalilara siyah... siyah guzel bir kusur kapayici renktir genis kalcali ve basenlilerde bacaklari oldugundan uzun gosterir ayri bir seksapel katar. Eyyorlamam bu kadar.
büyük fileli olanlar güzel, gideri var, küçük file sevmiyorum nedense, desenli ise hiç hoşuma gitmiyor. günümüzde son dönemlerde revaçta olan 3 numaralı olan jartiyer görünümlü külotlu çoraplarda bunlarda güzel, ince çorap üstüne tozluk giyilmiş havası katıyor, şortlarla güzel gidiyor. lakin bunlar penti ürünleri pek kaliteli değil, pentinin sadece premier 20 ve 40 serileri kaliteli, diğerleri çöp... çorap deniliyorsa calzedonia bu konuda duayendir, hele hele seamless denilen komple dikişsiz hiç bir ağ izi, külot izi, ayak burun izi olmayan modeli var ki efsane... yakışana yakışıyor ya ben hoş buluyorum kadınlarda gayet estetik duruyor, güzel birde kombinlersen çok şık oluyor, ama lütfen çırpı bacaklılar giymesin çok güzel olan birşey felaket rezil birşey oluyor, bakıyorsun sarkmış, pot yapmış, rezil iğrenğğğğççççç, moda katilleriiii :D
ya giymesinler nolur :( çok kalın bacaklı olanlar file giyiyor bazen balıkçı ağına dolanmış balina gibi duruyorlar, çok ince bacaklı olup ten giyenlerde babaanne çorabı gibi duruyor, yakışan giysin yakışan, güzel onlar, cici onlar, baş tacı onlar, sevilirler ki hem... <3 :)
3 ü de güzel, disi seksi zarif çorabı sadece evimizin çeşitli yerlerinde giyebilir :)
Nedense hepsini çok beğendim ya seçemedim 😅
Cevap
22Cevap
Hepsi güzel.
Sadece ne zaman hangisini giyeceğin önemli.
Hepsi ayrı güzel valla, çorap fetişi mi var acaba bende☺️☺️
Siyah her zaman asil olandır ama yakışan istediğini giyebilir
Klasik opak çorap diğerleri fazla karışık
Bu 3lü arasında klasikçiyim canım ben de
Klasik modeller daha şık
2 ama o dediğiniz şeyi giyme taraftarı değilim.
Hiç birine hayır diyemeyiz :/
2 ve 3 uyumlu olur.
şunları bir tek benmi seksi bulmuyorum acaba :D
Kedili olanı giyen sevgililerim çoğunlukta..
Aynalı olanı yok mu:) Bakınca beni yansıtan:)
Sade giyin ;)
Bol güneşler :)
Gorsellik olarak eni etkileyen bacak3 guzelmis
sevimli
O nasıl isim ya Allah napmasin seni
biliyorum çokgüzel
3 bana gore
jartiyer de vardır sende kank
2 numara cok iyi..
A iyidir
2 ve 3 fena 😄
Ana bağlı..