Moda & Stil Henry Cavill Mi Christian Bale Mi Hangisi Daha Yakışıklı? KasıfGirl Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Henry Cavill Christian Bale Evet Sizce Ben Christian Bale Diyorum Bayılıyorum Adama Bakın Yaa Tamam Cavillde İyi Onuda Beğeniyomda Bale Bence Yaa Sizce? Henry Cavill Superman Christian Bale Batman Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Görüşlerinizi Alabilirmiyim Lütfen :D Sizce? Güncellemeler+1 yıl Bence Bale :)) Henry Cavill Mi Christian Bale Mi Hangisi Daha Yakışıklı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Treplev111 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 53% +1 yıl Henry Cavill is good. 1 2 Yorumla KasıfGirl +1 yıl bence bale :)) seviyorum adamı yaa Yorumla Treplev111 +1 yıl Fikrin netse niye anket yaptin ki😀 Yorumla
_Ambriel_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Henry 2 1 Yorumla KasıfGirl +1 yıl saygı duyarım :)) bale'in yeri benim için başkadır o yüzden dedim ama başa baş gibiler Yorumla
Ryanchoii Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Henry cavill 2 4 Yorumla KasıfGirl +1 yıl Saygı Duyarım Bale'nin yeri benim için başka yaa gönlüm batman'im baleyi arıyor affleckte fena sayılmazda bale ya 😂 Yorumla Ryanchoii +1 yıl Sen nasil bir ruh halindesin :D Yorumla KasıfGirl +1 yıl hayranım ona niyede 😂 Yorumla Ryanchoii +1 yıl Adim kadar eminim bak ona o kadar inaniyorum ikna oldum :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Henry Cavill is good.
bence bale :)) seviyorum adamı yaa
Fikrin netse niye anket yaptin ki😀
Henry
saygı duyarım :)) bale'in yeri benim için başkadır o yüzden dedim ama başa baş gibiler
Henry cavill
Saygı Duyarım Bale'nin yeri benim için başka yaa gönlüm batman'im baleyi arıyor affleckte fena sayılmazda bale ya 😂
Sen nasil bir ruh halindesin :D
hayranım ona niyede 😂
Adim kadar eminim bak ona o kadar inaniyorum ikna oldum :D