Kültür & Sanat Leonardo Dicaprio mu Robert Pattinson mu Daha Yakışıklı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Leonardo DicaprioRobert PattinsonDdddddddeeeeeeetttttttaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Leonardo Dicaprio Robert Pattinson Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Leonardo Dicaprio mu Robert Pattinson mu Daha Yakışıklı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Fanngirl Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Şimdi Leonardo abimizin genç hali kadar yakışıklı bir insan daha görmedim fakat Robert pattinson'un da gideri var hani... Ama bence Leonardo 🌹❤️❤️ 1 0 Yorumla
givemelovebae Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Yanlışlıkla roberta bastım. Ağlayıp geliyorum. Tabiki Leo! 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah Yorumla
KadirSevik Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl hahaha tamam bunlar kadar yakışıklı değilim ama bunlardan daha çok karizmatiğim :) :) 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum Yorumla KadirSevik +1 yıl sana sormadım ki Yorumla Soran +1 yıl Ama benim soruma yazıyosun bunu Yorumla KadirSevik +1 yıl kurduğum cümle soru cümlesi mi :) Yorumla Soran +1 yıl Fazla iddia iyi değil ama Yorumla KadirSevik +1 yıl iddia etmesem bişi kaybediyom mu iddia etsem bişi kazanıyom mu yok boş iş ama can sıkıntısı laf olsun torba dolsun Yorumla
KeyifAdamı Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Leo enişte her türlü alır kodumun vampirinde renk yok :D 3 10 Yorumla Soran +1 yıl Helllaalllll Yorumla KeyifAdamı +1 yıl Ben oscar verseydim leo enişteye 10 tane oscar 20 tane altın kelebek platin portakal ne varsa vermiştim :D adama çok haksızlık yapıyorlar Yorumla Soran +1 yıl The revenantla alır belki Yorumla KeyifAdamı +1 yıl alehandro dayının yönetmenliğinde alır sakli en iyi erkek oyuncuyu alır gibi :D çılgın leonardo kızılderelilere çoşturuyor :d Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 bu adam ne ara film çekiyo anlamıyorum her gün farklı bir yatta farklı bir partide farklı bir kızla Yorumla KeyifAdamı +1 yıl Sen yatta görürken sinemadan aldığı çıkış parasını yiyor :D Yorumla Soran +1 yıl Kendi şirketi falan da var bildiğim kadarıyla sadece sinemadan kazanmıyo Yorumla KeyifAdamı +1 yıl Kazansın yani bir zahmet bir leo kolay yetişmiyor ben leo olsam muhasebecimi olurum sence :D Yorumla Soran +1 yıl Aynen bir leo kolay yetişmiyo 😄 Yorumla KeyifAdamı +1 yıl Eig ici. Teşekkürler :) Yorumla
athenaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl valla ben filmleri olsun kendisi olsun hertürlü leonardo dicaprio aşığıyım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de 💕💕💕 Yorumla
xdxdxdd Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Leonardo aşkım ya ölüyorum ben bu adama öyle böyle değil yeminle dünyanın en yakışıklı en karizmatik adamı yemin ediyorum aşığım ona <3 2 0 Yorumla
dişi_yakarışı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 34% +1 yıl bu tartışmaya açık bir konu bile değil.. tabiki de leo 2 0 Yorumla
Üyeİptal Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Ark wahlberg. Adam çirkin aslında ama bir çekiciliği var. Bunlar oğlana benziyor 😁😁😁 0 0 Yorumla
TeaMStar3346 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Robert Pattinson, herkesin tercih edebileceği biri değildir zaten Leoyu herkes ister. Robert'ı seçmek farkındalıktır. Kumral beyaz tam kriterlerime uygun bir idol. Bide Leo çok samimi bir duruşu var Robert daha gizemli duruyor. 1 0 Yorumla
Onceuponontime Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl 😄leonardo dicaprionun gençliği desen daha iyi olurmuş adam şaraplara uymuyor😂 0 0 Yorumla
olymposbebegim Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Pattinson hepinizin dicaprio benim<3 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de dicaprio istiyorum amaa Yorumla
Kava-banga Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 905 cevap paylaştı. di caprio tabi hıaa :D 2 0 Yorumla
yaramaz_cocuk Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl robert benden de çirkin :D 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hahahah leonardo? Yorumla yaramaz_cocuk +1 yıl robert çirkinse geriye ne kaldı ki zaten :D Yorumla Soran +1 yıl Leonardo senden daha yakışıklı mı sence onu diyorum😄😄😄 Yorumla yaramaz_cocuk +1 yıl onu benle kıyaslama bence : )) Yorumla
SezaiY Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 311 cevap paylaştı. Leo daha iyi 1 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Leonardo. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen bir ergensin!!! 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu bunu beğenen kızları hiç sevmem ; sevgilim ünlü bile olsa beğenemez Yorumla Soran +1 yıl O zaman sevgilinle ilgilen Yorumla
En İyi Cevaplar