Magazin Leonardo Dicaprio mu yoksa Johnny Depp mi? sheeher Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangisini daha çok seviyorsunuz? Leonardo Dicaprio Johnny Depp Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Leonardo Dicaprio mu yoksa Johnny Depp mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Johnny Depp tabi ki adam karizma. ama leonarda dicapri daha başarılı oyuncu 1 0 Yorumla
miyavcıkkkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Anne mi baba mı sorusu gibi ikisi de başarılı ama Johnny Deep jest ve mimikleri çok iyi onu seçiyorum... 2 0 Yorumla
Mahinevberçeste Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Johnny depp tabiki bence 90'lı yılların en yakışıklısı oydu benim için bu konu tartışmaya kapalı😌 2 0 Yorumla
CarelerCaresizzz Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl I'm Kaptan Jack Sparrow.. :)Jonny tabi. 1 0 Yorumla
1Pandora Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sarışın hiç sevmem, zaten Johnny Depp aşırı karakteristik bi yüze sahip bence. Şimdiki hali bi tık kötü oldu gerçi ama top olduğu dönem baya baya iyi yakışıklı 1 0 Yorumla
madieae Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Depp karizmanın vucut bulmuş hali ama oyuncu olarak Dicaprio 2 0 Yorumla
Adençokmeraklı Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İkisi de. Seçim yapmakta zorlanacağım bir soru bu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Johnny Depp tabi ki adam karizma. ama leonarda dicapri daha başarılı oyuncu
Anne mi baba mı sorusu gibi ikisi de başarılı ama Johnny Deep jest ve mimikleri çok iyi onu seçiyorum...
Johnny depp tabiki bence 90'lı yılların en yakışıklısı oydu benim için bu konu tartışmaya kapalı😌
I'm Kaptan Jack Sparrow.. :)
Jonny tabi.
Sarışın hiç sevmem, zaten Johnny Depp aşırı karakteristik bi yüze sahip bence. Şimdiki hali bi tık kötü oldu gerçi ama top olduğu dönem baya baya iyi yakışıklı
Depp karizmanın vucut bulmuş hali ama oyuncu olarak Dicaprio
Johnny Depp tabi ki de...
Her türlü Johnny derim.
Dicaprio bence çok klas
İkisi de. Seçim yapmakta zorlanacağım bir soru bu
Dicaprio olsun bizim olsun 😂
Johnny Depp
DiCaprio
Hicbiri
Tmmm