Ben sonunda 36 bedene düşebildim😌 Kiloluyken de videodaki olayın aynısını bizzat yaşadım😂
Siz kaç beden giyiyorsunuz?
Siz kaç beden giyiyorsunuz?
L beden giyiyorum 1.80 im kilomda var göbekliyim Bence profil fotona göre iyi duruyosun Kilolu degil gibisin Ayrıca bir kadın cok zayıf olmasın Balık etli seviyorum ben Cıta gibi sevmiyorum Gögüs olayı ise degisiyor ama kate upton tarzı hep sexsidir 😎
Eig icin tesekkürler
sen dolgun bir hatunsun ya genel olarak ama zayıfladığın gözle görülüyor. ne olursa olsun bir kadının en rastlamak istemeyeceği duruma denk gelmişsin kötü :)
ney nasıl?
Basenli olan kızlar çok dertli bu konuda benim bacaklarım 36 popo ve basen çevrem 38 her zaman jeanları terziye vermek zorunda kalıyorum 150 ye aldıysam o jean 180 190 a geliyor püff
Hmmm baksana sen
nasıl kilo veriyon? mesela sinemaya gittiğinde film izlediğinde çay içtiğinde sade sade mi takılıyorsun? geceleri hiç mi acıkmıyorsun
kilo vermek çok zor başarabilene harbiden helal olsun
diyorlar ki kilo verdikçe canın daha çok tatlı daha çok abur cubur istiomuş
Tabii ki boyuna otla beslenmeyeceksin😂 Sanıyor musun ben hiç çikolata pasta yemiyorum😊 Elbette yiyorum cheat day denilen kaçamak yapılan günler var en ala fast food menüsünü bile yiyorum yeri gelince😏 Maksat motivasyon artırmak ama dozunda olacak ve sporunu asla aksatmayacaksın.
benim 15 kilo vermem lazım. sabah her şey iyi hoş da akşamları deli gibi acıkıyorum. sağlıklı şeyler yesem bile acıkıyorum geceler çok fena oluyorum
Gördüğüme göre şu saat olmuş halen ayaktasın. Ben boğazımı tutabildiğimden oturuyorum ama kendini tutamayan arkadaşlara tek tavsiyem uykuyu düzene sokup 11-12 gibi yatıp uyumak. Böylelikle acıkmamış ve gece yememiş olursun. Gündüz de hafif bir kahvaltıyla ve gün içinde alacağın proteinle efsane kilo verirsin. Ama sporsuz çok zor. Bunlara uyarsan olur ama hızlı verme geri alırsın 4-5 aya yay.
spor yaparım sıkıntı değil. haklısın. uyku düzenim bozuk sabaha kadar oturuyorum akşama doğru kalkıyorum yarın erken kalkıp koşuya gideyim bari çok sağol
Cevap
34Cevap
Yorumlara baktim da sitedeki tüm kizlar manken gibiymis masallah.
42 diyorum ben de farkım olsun. :S
O zaman bu olayı yaşadığın mağazaya tekrar uğra derim😂😂
M giyiyorum
Abim yanlış anlamada senin göğüslerinin bedeni yok 😕😳
Vücuduma tam oturan 36
Ama kapalıyım. Vücudumu belli etmesin diye 38 hatta 40 alıyorum
S bazende m bedenler iyi geliyor
Pantolonda 34-36 falan
Önemli olan yüreğin kaç kilo? Boşver diğerleri hikaye
36.. Bazen daha rahat istiyorsam 38
ama senin boyun kısa dadlum
Çin dediğin yerin ortalaması 1.55 cüce sanıyosunuz neredeyse 1.70 olan boyu. Türkiye 1.61, Belçika 1.63, Çek Cum 1.67, Finlandiya 1.65, Fransa 1.62, Almanya 1.65, Macaristan 1.66, İtalya 1.63, İspanya 1.61, İsveç 1.67, İsviçre 1.64, İngiltere 1.64, Ukrayna 1.66, Rusya, 1.68. Tabii ki birkaç ülke var benden uzun ortalamaya sahip olan. Yeterli olmuştur umarım.
38 'de oluyor 40 da. Kalıp farkı
34-36
*Gecen bol olsun.*
omuz xxl bel s pantolonda bel 36 bacak 44
Kalıbına göre fark ediyor.
34 beden bazen 36 da oluyor
Ben XXL diyeyim siz anlayın... 😂
Kilo verdim 34 beden oluyor..
34 pantolon
L gömlek
M mont kaban
XL ve takim elbise 50 beden..