Moda & Stil Kaç beden giyiyorsunuz? TerapiGrupları Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben L veya XL giyiyorum. Ya siz kaç beden giyiyorsunuz?Kilodan dolayı utanılmaz! Rahat olun! Kendinizle barışık olun! S beden M beden L beden XL beden Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Samimi 🤗 itiraflarınız için teşekkür ediyorum.💋 Kaç beden giyiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. L giyerim ama bazı modelleri bol oluyor onlarda m alırım 1 0 Yorumla
zamanınkiymetinibil Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 😂😂😂 kedilere bak hahahayt hiç güleceğim yoktu xl giyiniyorum 😂 1 1 Yorumla zamanınkiymetinibil +1 yıl Xl olan sanki xxxxl ye benziyor 😂😂 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl üstüm S altım M ortaokuldan beri aynı fewjknfk 0 0 Yorumla
xdenizx898 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl S ama m olsa fena olmazdı balık et istiyorum😒 1 0 Yorumla
uye_ismi_bulunamadi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl cok degisiyor kaliba gore s de L de giyebilirim hjvavbdsl 0 0 Yorumla
CuteCurly Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl Genelde xs ama s olduğu da oluyor bedene göre 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. xl giyiyorum 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şükür M 😀bazen s 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 630 cevap paylaştı. Xs yok🤪 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. XS ve S 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. M 🤔 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
L giyerim ama bazı modelleri bol oluyor onlarda m alırım
😂😂😂 kedilere bak hahahayt hiç güleceğim yoktu xl giyiniyorum 😂
Xl olan sanki xxxxl ye benziyor 😂😂
üstüm S altım M ortaokuldan beri aynı fewjknfk
S ama m olsa fena olmazdı balık et istiyorum😒
Xs ve s beden giyiyorum.
Kalıba göre M ya da L.
Hahahaha o kediler ne lan
Arada bi S bazen de M giyiniyorum