Avm veya internet dışında nereden alabilirim?
Fiyat aralıklarınıda belirtirseniz memnun kalırım.
Fiyat aralıklarınıda belirtirseniz memnun kalırım.
sadece avm değil dışarıda ki parfümreilerin hepsinde bulabilirsin
fiyat aralığı tam olarak vermeem nasıl kalitede bir şey aradaığına bağlı her bütçeye uygun bulabilirsin yani 10 tl ye de bulabilirsin 200 tl ye de
iyi bir şey olsun diyorsan 80-100 arası rahatlıkla bulabilirsin
hem nasıl özellikelrde istediğini biliyor musun bakalım mesela her cilt tipine ayrı fondöten ve yansımaları var onun
bakılıyor tabii ki açık tonun haricinde cilt tipine göre alınıyor
yağlı cilt,karma ve kuru ciltler için
ayrıca mineral mi normal fondöten mi hanigisi
mineral daha doğal normalin içinde talk olabilir neyse sen bunları değilde kime alıyorsun bu ürünü
eğer sevgiline hediye falansa sana m.a.c in fondötenlerin ya da ysl nin fondötenlerinden öneririm
mac'in fondöten fiyatları 100 küsür ysl'nin ise 100-150 arası
ama daha cazip fiyatlı bir şey olsun diyorsan flormar-pastel ve alixavien fondötende çok başarılıdır
sürdüğünde belli olmayan bişi olmasını ve doğal durmasını istiyorsan fondöteni su bazlı haif olanlarından seçeceksin o zaman
ya da bb krem al garnier bb cream lerini öneririm
light en açık ton,mideum orta ve dark en koyu tonlardır bunlara bakıp alabilirsin
telaffusu şu şekil "bibi" crem diye telafffus ediceksin
açık tenli ise garnier light rengini alıcaksın kuru ciltli ise büyük ambalajlı olanını alacaksın lakin yağlı cilde sahipse ince uzun ambalajlı olanını alacaksın
bu arada hiç önemli değil yardımcı olabilirsem ne mutlu:)
sana en çok bulunan markayı verdim bu yüzden gaarnier bb kremi her yer de bulabilirsin git carrefourSA da mutlaka vardır:) çok eminim bundan
yok eğer bulunduğun yterde yok ise küçük bir parfümeride bile bulabilirsin makyaj malzemeleri satılan ilk tere gir mutlaka var dır
cildi kuru ise kalın ambalajlı olanını alacaksın
fiyatı 20 tl küsür bişi;)
varıdr mutlaka carrefoursa da kozmetik bölümü var zaten ya direk o bölüme yürüöeye başladığın çok süslü hafif kırıtan reyon görevlisi hanım kızlarımız seni yakalayacaklar ve hoşgeldiniz nasıl yaardımcı olabilirim dicekler rahat bırakmazlar hiç:D
o zaman orda ki bayana aradığın ürünü söyle olmadı kağıda yaz ver bu ürünü istiyorum diye
alacağın ürün şu olacak
link
rica ederim ;)
Kendin mi kullanacaksın peki?
Bakım malzemeleri satan mağazalar var(Watsons gibi..) genelde alışveriş merkezlerinde rahat bulabilirsin.
Yüzündeki kusurları kapatmak istiyorsan sana önerim BB kremlerden al .15-20 lira.Kapatıcı özelliği de var.Birisi fondoten mi sürüyorsun derse krem kullanıyorum dersin hem :)
Cevap
2Cevap
allık ta kullan daha kullanışlı
ben kullanmıyorum arkadaşım .
kim için alacaksın .
kozmetik ürünleri satan mağazalardan alabilirsin
nerden katılıyorsun aramıza...?
Bazardan.
Kozmetikciden.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar