Sevgili @Mademoiselle88 Güzel soru.. :) benim için en azından.. Kadın erkek için her zaman hemen hemen her durumda s. ksi olabiliyor, erkeğin klası na göre değişiyor.. Bana göre çorap işi giyime göre değişiyor, ben kendine bakan ama erkeklerin neye baktığını çözmüş, erkeklere ok fırlatan fikirler ile giyinen kadınları seviyorum.. Çorap pürüzsüz bir tenin üzerinde mükemmel dururken bacağındaki bakımsız lığı saklamak için siyah ya da ince siyah hatta ten rengi giyen kadınlar da var... Ama bu benim için anlaşılması kolay bişey.. Kadına baktım mı siyah ince çorap da giyse muz koyu siyah da giyse içinde ne kalitede bir bacağı var anlıyorum ya da zannediyorum.. :) çok da tın yani... Şu bir gerçek giyime göre çorap çok s*eksi Giyime göre çorapsız çok s*eksi.. Yani benim gibi düşünen çoktur.. Ama iş yine sevgili kadınların bakımlı olmalarında sonuca eriyor..
Kadınların fark ettiğinde erkeklere karşı 3-0 öne geçtiği bir konu ,, Ama başarabilen kadın sayısı az sanırım az olduğu için 3-0 oluyor ,, sabit opak sabit ten buda moda olarak geçiyor ,, bunu siradan buluyorum.
İnce çoraptan nefret ederim;giymem. File çorap severim ama her zaman için çorapsız tercihim. Dizüstü ya da diz altı uzun penye, yün çoraplar hoşuma gidiyor ama, tozluk filan. *Gecen bol olsun.*
bazıları çorapsızken bile çoraplı görünür o yüzden onların çorap giymesine gerek kalmaz ama bazıları giyince de çok şık durur. Çorap kadının bacaklarının makyajıdır diye düşünüyorum ben. :)