Sosyal çevremde çok kez tartıştığımız bir durum, Sakallı/Kirli sakallı damatlar hakkında düşünceleriniz nedir?
Sakallı
Sinek kaydı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yeterki böyle olsun be ne güzel de damat olur valla <3 link
Ne önemi var sakallıymış sakalsızmış. Damat olucak eşi sevsin onu nasıl görmek istiyorsa öyle olsun bence. Sadece çok abartılmasın yeterli hafif bir kirli sakal çok da güzel yakışır.
ben sevgilimi kirli sakalli cok begeniyorum hatta dügündede sakal birakirsin biraz demistim ama o olmaz sakalsiz damat olurum diyor
Kirli sakalı her zmn bırakabilirsin sonuçta damat oluyorsun bir kereligine kes adam akıllı en aızndan... Boşver bu kızları sonuçta hayatının eşini bulmuşsun diger kızların ne düşündügü seni ilgilendirmez...
sakallı çünkü sevgilimde böyle istiyo ins. evlenırke sakalın olsun istiyorum diyo :)
Cevap
8Cevap
bence kirli sakal hoş durduğu sürece sıkıntı yok :D
Parlak...
şarapçı gıbı düğüne gelmenın luzumu yok sevmem...
sakal her yerde serbest olmalı sakalıma hiç bir alanda müdahale istemiyorum karışan herkese uyuz oluyorum
sevdiğim adam sakalsız çok tpsiz oluyor :) gnlde ona top sakal yakışıyor bnde yakıştığı gbi isterm
Sakalı sevmeyen bir ben varım galiba, bana çok itici geliyor.
köseyim yüzümde her yerde sakal çıkmıyor günün birinde evlenirsem sinek kaydı olurum :)
Kirli sakal candır, baldır.
Kirli sakalı severiz.
napcaklar kızlar sakalı anlamıyorum ya
sinek kaydı kirli paslı dügünde olmaz
hangisi daha çok yakışıyosa o
damat adayı ogün parlak olmalı ayın 15 gibi
kirli sakallı çok iyi yaa
Sinek kaydı
parlak olacak
Sakallı ...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar