Loreal matrix boya siliciyi uygulayan veya bilen var mi saclarim acik kahveydi kizil yaptimşu ankizil ve sariya donmek istiyorum bu boya silici ise yarar mi tskkrler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Saçını boyattın ama sonuçtan memnun kalmadığın oldu mu hiç? İşte böyle durumlar için saç boyası silici imdadımıza yetişiyor :) Loreal Matrix'in bu ürünü kullanıcıları bir hayli memnun etmiş.
Loreal Matrix Boya Silici Kullananların Yorumları Neler?
Loreal Matrix boya silici kullanıcılar arasında oldukça popüler. Pek çok kişi ürünün saçtaki istenmeyen boyayı etkili bir şekilde temizlediğini ve saçın doğal rengine kavuşmasına yardımcı olduğunu belirtiyor. Yorumlarda genellikle ürünün saçı aşırı derecede yıpratmadan boyayı çıkardığı vurgulanmakta. Tabii her saçın yapısı farklı olduğu için bazı kullanıcılar için işlem biraz daha zorlayıcı olabilir.
Saç Boyası Silici Ne İşe Yarar?
Saç boyası silici özellikle yanlış renk seçimi veya beklenenden farklı bir sonuç aldığında saçındaki boyayı çıkarmak için kullanılır. Bu ürün boyanın saçın içine nüfuz ederek renk moleküllerini küçültmeye ve bu şekilde renkleri saç tellerinden arındırmaya yardımcı olur. Böylece saçının doğal rengine veya daha açık bir tona kavuşmasını sağlar.
Saç Boyası Silmek İçin Ne Kullanılır?
Saç boyası silmek için çeşitli yöntemler mevcut. Marketlerde veya kozmetik mağazalarında Loreal Matrix gibi markaların saç boyası silici ürünlerini bulabilirsin. Ayrıca doğal yöntemler arasında limon suyu veya karbonat gibi malzemeler de kullanılabilir. Ancak profesyonel ürünler genellikle daha etkili ve güvenilirdir bu yüzden saçını korumak istiyorsan bu tür ürünleri tercih etmek en iyisi.
Matrix Saç Boyası Nasıl Kullanılır?
Matrix saç boyası kullanmadan önce saçının tamamen temiz ve ürünsüz olduğundan emin ol. Saç boyasını uygulamadan önce eldiven takmayı unutma. Ürünü eşit bir şekilde saçının tamamına ya da boyamak istediğin bölümlere uygula. Genellikle kutunun üzerinde belirtilen süre kadar bekletmelisin. Süre sonunda saçını iyice durula ve şampuanla yıka. Sonuçlar genellikle kutuda belirtildiği gibi çıkar, fakat her saçın yapısı farklı olduğu için, bazen beklenenden farklı tonlar elde edilebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Bilmem :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
Daha önce hiç kullanmadım ama marka güzel güvenilir kullanmaya değer diye düşünüyorum
00 YorumlaEskiden sayardım. İstanbul'daysan Tahtakale Zazahan ve çevresine bak. Ankara 'da İlkiz sokağa ya ds.
00 Yorumla- +1 yıl
evet, ayaklarımı hergece yatmadan onunla yıkarım.
00 Yorumla İlginç ilk defa duydum :D
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
tiner kullan en iyisi :D
00 Yorumla Ben kullandım
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Hayır
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi