Bu kombine bir de gözlük eklersen muhtemelen bütün erkekler cildirir. Bir erkegin aklini basindan almak icin illa acik sacik olmanin gerekmedigini kanitlayacaksin sanirim. Duruşunda bile cazibe var senin. Keske ayakkabilar da tam o klasik stilettolardan olsaydi.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederm stiletto var bende altına somon rengi bir sitilotto giymeyi düşünüyordum 😊😊
Çok zevsizsin 30 yaşındaki kadının giyeceği kıyafetler o ayakkabı da hiç hiç olmamis
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hakeme etmeden kıskançlığını da bu kadar belli etmeden beğenmedim demen yeterliydi canım ama yorumun için gene de teşekkür ederim. Senin yaşın 18 benimki ise 25 yani senden 7 yaş büyüğüm zevklerimiz elbette farklı olacak sen cıvıl cıvıl seversin ben klasik mat nötr severim buda böyledir 😉😉😉😉
Ayrıca kafede oturmak için niye şık giyinirsiniz anlamıyorum bunu sadece siz de yapmıyorsunuz ceketle giden erkekler de var ben insanların rahat olması taraftarıyım 😊 mesela likralı kot o da eşofman giymek istenmiyorsa yani
Aradan çok zaman geçmiş ama sorun yok fiziğin 10 numara kıskanmadım degil o derece çok guzel ama kıyafetin tamamen bi is kadını havasında bi cafeye göre çok klasik kacar onun yerine kis mevsimiyse siyah ya da mavi bi kot altona siyah diz ustu cizme üstüne kazak gömlek bluz yapabilirsin veya etek bluz
En İyi Cevaplar