Yves Saint Laurent'in 2017-18 Sonbahar Kış koleksiyonunda yer alan disco çizmeler bir anda herkesi etkisi altına aldı ve şu an dünyada parlak, ışıltılı ve pullu ayakkabı çılgınlığı başladı.Yves Saint Laurent’in yeni sezon koleksiyonunda yer alan disko çizme adeta tüm kadınları etkisi altına aldı. Rihanna, Rita Ora, Anna Dello Russo gibi dünyaca ünlü isimlerin dışında, ülkemizde de Demet Akalın’ın tercih ettiği modeli, şu an hemen hemen tüm markaların koleksiyonlarında da görmeniz mümkün...
Modadan anlamayan ve takip etmeyen bir insan olarak ne kadar doğru bir karar verdigimi anlıyorum şuanda dar olmasina ragmen pacalari bol gelen pantolon gibi duruyor
Demet akalının kuzeni bugun tv de izledim cok agir hasta gozleri falan gormuyormus show da mi neydi acımasız ve maal neden biliyor musun 100 bin lira gidipte bir cizmeye verilmez 😃
Tam bie görmemis varosun biri. O bot 33 bin var diyorlar türkiye de acliktan millet kafayi yiyor issizlikten parasizliktan buda paralari iste böyle zevksiz gereksiz seylere carcun ediyor
Demet Akalın'ın zevk-i çok kötü z.. o kadar güzel kadın bu kadar kötü bir zevke sahip olması üzücü.. üstelik tavırları çok kaba varoş tarzı hoş değil zararın neresinden dönülürse kar kendisine çeki düzen versin
Zenginin malı fakirin çenesini yorar diye boşuna dememişler. Onun botundan şortundan bana ne sizene kime ne? Beğendiyseniz beğenin ama bir bot üzerinde 1 Ay durup yorum yapmayın be (!)
Ne yazmışsan onu anladım. Ürünü tanıtmışsın , bu ürünü ilk sen giyseydin bu kadar dile getirilmezdi. Ama bir Demet Akalın ve ya Rihanna giydi mi Moda olur. Kimin giydiğine bağlı? Her neyse işte...
En İyi Cevaplar