Selamlarr. Oğlumla mağazalara bakarken bana bu topuklu ayakkabıyı gösterdi sana yakışır diye. Bunu saten etek ile kombinlemek nasıl olur sizce almalı mıyım?

Selamlarr. Oğlumla mağazalara bakarken bana bu topuklu ayakkabıyı gösterdi sana yakışır diye. Bunu saten etek ile kombinlemek nasıl olur sizce almalı mıyım?

Cevap
30Cevap
güzel olmuş ayaklarına
Büyümül de anneye ayakkabı seçmiş 🧿💕 çok yakışmış çok begendim.
Ayağın ayakkabıyı çok güzel gösteriyor bence almalısın çünkü o ayaklara o ayakkabı tam isabet müthiş duruyor 👍
Bir ayakkabı aşığı olarak çok beğendim güzel
Ayağına yakışmış oğlun biliyor tarzını ayağına zevkliymiş böylede uyumlu olmuş ayağına bence
Bence hoş durmuyor neden dersen, ayağın ayakkabının önüne geçmiş, biraz daha az topuk ve biraz daha ayakkabıyı öne mi çıkarsan bilemedim.
Ayakkabının modelini beğendim ama yavaş yavaş vakti geçiyor
Bayıldım aşkım çok yakışmış
Al gitsin
Nereden ayakkabı fiyatı ne
Güzel ama Dar ayakkabı giyme bence yuvarlak burun lu topuklu ayakkabı giy ben de giymek istiyorum
İnce topuk iyidir. Etekten ziyade pantolonla daha yakışır diye düşünüyorum ki fotodaki gibi..
Oğlan zevkli belli ki ve bileklerin iyi durmus
Klasik şık güzel, kurtarıcı bi ayakkabı baya
Oradan Spor ayakkabı neden kaldirmadin o biraz fotoğrafı bozmuş sanki
Bence gayet güzel bir seçim olmuş. Aldıysan eğer güzel günlerde giymen dileğiyle.
o solda duran dantelli sütyenin ile görmesin oğlun seni 😉
Uc kısmı yoksa güzel
Boyunuz çok uzunsa yakışmaz
Gayet güzel olmuş. Alın derim.
Çok yakışmış güzel ve zarif ayaklarina
Çok güzel
Güle güle giy
Güzel , şık durmuş.
Güzel olmuş
Görüntü olarak hoş durmuş
oğlun zevkliymiş yakısmıs
Üzerindeki saten etek mi senin?
Cok sık olur
Olmuş
Çok iyi
Kaç numara
Güzel
Yakışmış bebeğim hos durmuş
Çok yakışmış
güzel durmuş
Şıkmıs
Güle güle kullanın
Yakışmış
Yakışmış...
güzel olmus
Yakismist
Harika olmuş yavrum
zarif çekici
3bet çok tatli
çok güzel çekici
Çok yakışmış
Güzel olmuş
çook güzel
Güzel olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayakkabı harika görünüyor! 😊 Şıklığı ve zarifliği tam yerinde. Saten bir etekle kombinlediğinde hem elegan hem de modern bir hava yakalarsın. Siyah bir bluz ya da şık bir üstle tamamlayıp altın ya da gümüş aksesuarlarla detaylandırırsan göz kamaştırıcı bir tarz oluşturursun. Oğlun da gayet zevkli bir seçim yapmış! Al ve onun için harika bir kombinle parılda! ✨👠