Ben bir erkeğe en çok siyah ve gri tonlarını yakıştırıyorum kıyafet olaraksa deri ceket💜 Mesela Kıvanç'ın şu giyim tarzında giyinen erkeklere hastayım😍
Siz hangi rengi ve parçayı beğeniyorsunuz?

Siz hangi rengi ve parçayı beğeniyorsunuz?

-Siyah
-Deri her şeye bayılıyorum ama bence herkes kendi tarzında giyinmeli.
Hip-hop tarzı giyimi de rocker tarzı giyimi de beğenirim, mesela. Biraz kişinin karakteriyle uyumlu olması önemli benim için. Mesela Kıvanç Tatlıtuğ gibi adamlarda klasik tarzı daha iyi buluyorum. David Beckham tarzı yani. Uzun, deri bir palto, fit kesim ve koyu renkli bir jean, beyaz fit kesim gömlek gibi. Kerem Bürsin, Teoman gibi adamlarda siyah deri ceket içine askılı üst ve altına siyah, kumaş pantolon gibi bir kombin beğeniyorum. Gökhan Özoğuz, EMINEM gibi tiplerde askılı eşofman üstü ve altına eşofman altı belki bele bağlanan bir gömlek gibi tarzları beğeniyorum.
*Gecen bol olsun.*
Zevkine şaşırdım :-D Ben böyle giyinen erkeği sokak serserisi gibi görüyorum nedense. Siyasetçi gibi takım elbiseli kariyer yapmış erkek gibi ütülü kıyafetli olcak hep. Bu tip erkeklerde karizma bulmuyorum nedense
Karşı cinste en çok kırmızı rengi beğenirim. Zaten beyaz tenlilerden hoşlanırım. Kırmızıyı da beyaz tenliler tercih eder ve çok yakışır.
Ben griyi hiç sevmem. Neredeyse alındığından itibaren eski durur. Ama bazı tonlarını giyerim yine de. Zaten cafcaflı giysileri kendime yakıştırmam. Bu durumda geriye pek bir renk kalmıyor. O nedenler grinin tonları olan antrasit, füme renk elbiseler giyerim.
Üzerinde ne giydiyse tasiyabilen kadınlarda özellikle bir stil aramıyorum. Fakat marjinal giyinenlere karşı bir zaafim var.
Cevap
109Cevap
beyaz spor ayakkabı giyseymiş iyiymiş
Aşkım şu takım elbiseyi bir dene bakalım aaaa çok yakıştı gel biz bir nikah kıyalım bak hazır takımıda bulmuşuz benim gelinliğim hazır arabada sen hiç merak etme gel gel 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
1-entellektüel
2-senin dediğin
3-sportif
4-cool
Tam bir efsaneyim giyim kuşam konusunda. Beni genelde kimse tahmin edemez. Ev halim, sete gidişim ve üniversiteye gidişim bambaşkadır
https://i.hizliresim.com/NOgaJg.jpg bu tarz bayılırım :) yazlık için atıcam dur
https://i.hizliresim.com/jQ10aD.jpg
yazlık kot şort ve bir tişört olabilir. beyaz tişört
Severim griyi bir de deriyi.
2 sene onceki kış, ayrılık sonrası hüznü:)
Ya sportif ya da klasik giyim çok yakışıyor ağır göstermesi hoş koyu tonlar daha güzel bence renkli hoş durmuyor erkekte ya da benim düşüncem o
Herkese yakışan renk farklı bence ama ben yine fikrimi söyleyeyim.
Mavi
Siyah
Laciver
Beyaz
Bordo
Siyah , mavi , toprak tonları ve haki yeşilini çok beğeniyorum.
Yakıştırdığım giyim tarzı ise casual.
Keskin hatli kabanlar, kol dugmeleri, tek renk gomlekler (ozellikle siyah, beyaz ve lacivert) deri ceketler ve kotlar.
Kıvanç Ne giyse o güzel oluyor ya 😍
Siyah rengi, mavi gömlek, gri ve haki rengini ben çok yakıştırıyorum..
kadının fiziği güzelse herşey yakışır ona
kıyafet dedin ben kıyafeti fizik ile değerlendiririm
yüz olayına girmiyorum...
Mevsime göre renk secerim ben. Yaz ve baharda renkli giymeyi seviyorum, soğuk havalarda gri ve siyah. İyi bir vücudum var ne giysem yakışıyor.
tek bir rengim yok. bunu anlatamam ama anlarım. yani bir kadına baktığım da şık mı değil mi şıp diye anlarım. Tabii giyilmeyecek bazı renkler hariç.
Kıvanca çok yakışıyor askı olarak da çok hoş bir adam.. herkeste böyle durmaz giydikleri 🙃
Kivancida koymus oraya kim hasta olmaz su kiyafet on numara bizimlesin
Erkeğe deri ceketi ve siyah rengi çok yakıştırıyorum.
Kombine bağlı. Temiz ve kendine yakışan şeyleri tercih etsin yeterli.
Siyah erkeğe yakışıyor , kıyafet olarak takım elbise şık duruyor olgunlarda...
Erkek siyah giysin. Ben kendim çekiciyim her renk vurguluyor.
Siyah ve gri. Deri ceket bence de cok cekici. Buna ek olarak gri esofmani begeniyorum.
Herkese yakışan renk-tarz farklıdır bana göre. Kendine özgü olsun çok kasıntı durmasın yeter.
Yeşil Temalı sarışın ya da kumral bir baya 10/10 alır
Lacivert, siyah ve bordo ile güzel kombinler yapan erkekler çekici geliyor..
Erkeklerde düz renk spor gömlekleri çok beğeniyorum ben özellikle koyu gri ve lacivert tonlarını
Siyah gri koyu Mavi tonları beyaz
Jean, amerikan sokak modası falan seviyorum
Siyah beyazı yakışıyor. Beyaz basic tişört altına siyah pantolon üzerine siyah kot ceket of..
Nilsuu bebek nbr yine çok seksisin
Cvp:mavi kırmızı...
deri ceket, duzensiz saclar, siyah /koyu gri tonlari ve Beyaz gömlek..
karşı cinste en sevdiğim elbise üzerine yapışıp kalmayacak bedenine uygun kıyafettir
Beyaz-siyah vazgecilmezdir
Onun yaninda koyum mor, mavi, toz pembe de ilgimi çeker:)
Karşı cinste sadece eşimi, sevgilimi çekici bulurum... oda ne renk giyse beğenirim zaten
Kadında , kırmızı ve pembe muhteşem oluyor. Kendisine çekiyor 😅
yani ten rengine göre degişir ama eşohman cok yakıştırıyorum :D
Siyah pantolon beyaz gömlek hafif kirli sakallı erkekler allahimmm dedirtiyo😂😂😂
Siyah genellikle ama yeşilin tonları da çok çekici duruyor üst olarak
Siyah ayrıca bu adamı görünce başla birşey düşünemedim 😀
Siyah gömlekti eskiden. . artık takım elbise giyen erkeği çok çekici buluyorum
Is adami modu iidir. Adam da is adami olcak tabi 😁
Kendimde siyahı bordoyu seviyorum yakistiriyorum zevkin guzelmis.
siyah ve koyu renkler deri ceket, yırtık skinny jean boynuna hoş bir choker küpe vb takılar ile dadından yenmez
bohem tipler beni daha cok cekıyor galiba. hepsınden onemlisi benı cok ceken ozellıklerı konusma sırasında ortaya cıkıyor ( uyum ve ortak zevkler)
mavi tonları pantolon takım elbise siyah deri ceket
siyah, saks mavi, beyaz, yesilll ve tonlarii, bordoo.. Sac ve ten rengine uygun olmali
Adam evlenip gitti hayla kıvanç diye ağlıyorsunuz :D
Siyah ve lacivert.. Yakıştığı an gözlerimi alamıyorum.
Basligi okudugum an da ki tepkim siyah laa tabikide
Siyah ve beyaz rengini çok yakıştırıyorum. Deri ceket, siyah bir kazak ve de en favorim beyaz gömlek..
Kıyafet olarak sarı veya beyaz
Kumral ve 1.60 kızlar çok çekici 😍😍
Siyah ve mavi tişörtte ve gömlekte çok yakışır ayrıca bazı erkelere 70ler parkası Efsane oluyo
kadında siyah kırmızı bordo ve mavi renkleri yakıştırırım
Sevdiğim Bey ne giyse yakışır çuval giysede. Stil veya kıyafet takıntım yoktur
Kot pantolon dar bir basic tshirt üzerinede deri ceket
kıvanc ın boyundan haberın yok sanırım ne giyse gider zaten
Renk siyah kıyafet bustier dantelli olacak ama 😊😊
Bir erkekte aracağım kot pantolon ve mavi gömlek ve deri ceket
Kırmızı beyaz ve siyah bu renkleri gördüğüm zaman bana kötü şeyler oluyor inme iniyo galiba resmen zinci kopmuş boğa gibi oluyom...
Dize kadar cizme arti dar kot veya tayt. Karsikoyulamaz yapar kiz kalin ya da cok kisa degilse
siyah renk kıyafet diz boyu etek gömlek uzun çizme siyah ince külotlu çorap
Kesinlikle gri veyahut lacivert viyana diyebileceğimiz gömlek takım yeleği kesinlikle harika oluyor
Ben en çok siyah dar pantalon üzerine beyaz gri ya da siyah tişört ve siyah deri ceket severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar