Gogus,bacak,sirt ve ya transparan hangisi daha guzel dekolte olur?:)
Cevabın nedir?
+1 yılSırtta ve göğüste. İkisi bir arada kullanılmaz ama gece şık bir yerde giyeceğin sırt dekolteli uzun payetli elbiseler veya gün içerisinde göğüs dekoltesi olan sade bir elbise kesinlikle çok çok çok seksi durur. Erkeklerin en çok ilgisini çeken bölge boyun ve köprücük kemiğidir zaten, gerisini sen anla ;)
13 Yorumla- +1 yıl
Çünkü çok ilgi çekici :)
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 548 cevap paylaştı.
göğüs ve bacakta. Güzel iri bir çift göğüs , tül çorap içinde dolgun bir çift bacaktan daha güzel ne var ki :)
113 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
53Cevap
+1 yılBen 3 dekolteyi de ayrı kullanıyorum :) Bacağın düzgün, göğüslerin yeterince büyük ve sırtın güzelse kullanmalısın :) .. ve örneğin sırt açıyorsan göğüsü kapatmalısın :) Tek dekolte daha dikkat çekici ve seksi gösterir :) Her yerin açıksa eğer, basitlikten ileri gidemezsin...
14 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle..
- +1 yıl
Elbette :)
Guzel omuzlarin ve goguslerin varsa ince askili kiyafetler çok zarif ve çekici durabiliyor. Misal link
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak bu şekilde göğüs kısmı dekolteli ve transparan aşağı doğru iplerle dekolte bir model en güzeli: link tabi o kadar dekolte olunca iç çamaşır diye satıyorlar :)
01 Yorumlasenin fiziğine göre değişir. ben göğüs ve bacak dekoltesi kullanıyorum. çünkü göğüs ve bacaklarıma güveniyorum. vücudunun neresine güveniyorsan oradan bırakmalısın dekolteyi.
31 YorumlaModa & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. yani hepsının yerı ayrıdır ama hepsıde sende harıka durur bence sortlu halınde cok cekıcı goguste olsa oyle olur sırtta gobeyı acıkta olsa piercing varsa mesela harıka olur
02 Yorumla
+1 yıllakin gösteriş için pürüssüz bir sırt ile birleşmiş muazzam bir sırt dekolteli elbise vazgeçilmez...
11 Yorumladekolteyi önden vermektense arkadan vermeyi tercih ederim (sırt) :D
12 YorumlaHer yer açıldığında dekolte değil çıplaklık oluyor daha çok.Kapalı bir elbisedeki sırt ya da bacak dekoltesi hoştur
11 Yorumla
+1 yılsırt dekoltesi çok asil duruyor tabi sırt güzelse ama benim favorim göğüs
01 Yorumlabence dekolte göğüste çok itici duruyo belirli ölçülerde olursa bacak ve sırt dekoltesi iyidir
01 Yorumla
+1 yılbacak ve sırt dekolteleri çok hoş ve bu tarz kıyafetlerde çok yakışıyor sizlere .
02 Yorumla- +1 yıl
rica ederim .sizde sağolun
+1 yılbacaklara karşı bir zaafım var o yüzden bacak derim :D
05 Yorumla- +1 yıl
evet. tabiki herkesin güzel değil. bazıları görüntü kirliliği :P
- +1 yıl
eh tabi. bişey demiyoruz :)
bacaklar her zaman daha güzeldir. özellikle yandan yırtmaçlı etek.
02 Yorumla
+1 yılgögüs ve bacaklar birde kalça dekoltesi
link00 Yorumla
+1 yılleğen kemiği ile sırt arasındaki yerin hafif 45 derece solunda dekolte varsa çok seksi oluyor kızlar...
01 YorumlaDekolteyi göğüsde ve bacakta abartan bayanlar olgun erkeklere itici gelir. Bi yerleri hep eksik gibi. Club mekanlarında genelde böyle düşünüyoruz
06 Yorumlaht tp://g aleri.uludagsozluk.com/r/popo-%C3%A7atal%C4%B1-dekoltesi-veren-kad%C4%B1n-295268/
bir modacınınkiler vardı da aklıma gelmedi
popo dekoltesi diyorum.01 Yorumla
+1 yılbence bacaklarda daha gösterişli oluyo (: bide sırt açık ön taraf simon off
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinizi sergilemek için üstünüzü açmanıza gerek yok bence ama tercih sizin bence dekolte kadınları aşağılamak için var. Kadını eşya gibi görenler için bire bir dekolte
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAç bir yerini gör ebnnkni
- +1 yıl
adam haklı kardeşim begenmeyen cekip gitsin :)
Cevap sahibi+1 yılisteyen istediğini yapar saygı duyarım sadece fikrimi söylüyorum... Giyersinb giymezsin beni ilgilendirmezz
Güzelde güzel. Kimi var keske carsaf giyse her daim.
Lop et cikmis daha düşük bel giyiyor. Zirla guzellik olmaz ki :)03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgöğüs ve bacak. transparanla direkt dekolte arasında karar veremedim ama bacakta transparan, yani çoraplı dekolte daha hoş sanırım :)
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani diyorum ki göğüste normal dekolte, bacakta ince çoraplı dekolte yani transparan dekolte güzel oluyor. şimdi oldu sanırım? :)
Cevap sahibi+1 yılzor da olsa anlaştık hehe :)
Cevap sahibi+1 yılaslen yunan mısın? :)
Cevap sahibi+1 yılbelli zaten türk güzelliği değil bu :) yunanlar da fazla güzel oluyor ya :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim, sana ciddi ciddi hayran olmaya başladım ve soru-cevaplarını okumak için girdiğim oluyor. saygılarımla :)
Cevap sahibi+1 yılcesaret edemiyorum ki eklemeye veya karşına çıkmaya :) ama seni hep takip etcem hep :)
Cevap sahibi+1 yılçok beğeniyorum tarzını, konuşmalarını, sorularını falan ne biliyim gizli bir hayranınım işte sorun olur mu ki senin için? :)
Cevap sahibi+1 yılasıl ben teşekkür ederim buna izin verdiğin için güzel insan :)
+1 yılmini etek ya da kot şort harika duruyor yani bacak dekoltesi var ben sevmek :)
07 Yorumla- +1 yıl
aa sen düzgün konuşuyon o kadar var ben sevmek yazdım demek boşunaymış
- +1 yıl
bunun gibi mi. çekoslavakyalılaştırdıklarımızdanmısınız? yoksa çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdanmısınız? okumayı denesene bir :)
- +1 yıl
merak etme bende yapamıyor :)
Gizemli dekolteler daha çok hoşuma gidiyor nerede olduğu önemli değil
05 Yorumla
+1 yılKimse kusura bakmasın klas erkek sırt dekoltesi sever. Göğüse çare var destekli. Bacağa platform topuk. Peki ya sırta ?
02 Yorumla- +1 yıl
Kabul etsene beni bişeyler söylicem.
kızdan kıza deişir tabi. iki cevap versem ? normalde bana göre göğüste daha hoş :) ama senin fotografında bacakta daha hoş ya da sırt da daha hoş durur gibi geldi ..
01 Yorumla
+1 yılgöğüs ve sırtta :D arkadan kalça dekolteside güzel :D
012 Yorumla- +1 yıl
Ahaha evet :D
- +1 yıl
Hiç görmedinmi yani :D
- +1 yıl
Türklerde yok ben görmedim yabancı sanatcılar giyiyo daha çok ama fena duruyo :D
- +1 yıl
Oh oh ne güzel :D bu arada profil fotondaki senmisin :D
- +1 yıl
Why :D
- +1 yıl
anlamadım ama peki nası istersen öyle olsun :D
bacak ve sırt kesinlikle. göğüs dekoltesi çok demode
01 Yorumla
+1 yılgögüs dekoltesi iyi duruyor bazı elbiselerde baska sevmiyorum
11 YorumlaBence uzun derin yırtmaçlı bir etek ve toparlayıcı sütyen taktıktan sonra derin bir göğüs dekoltesi. Tabi göğüslere ve bacaklara yağ sürülecek.
11 Yorumlabacak .
01 Yorumlabacak her zaman rövaştadır ama hepsinin ayrı güzelliği vardır
01 Yorumla
+1 yılBoyum fazla uzun olduğu için göğüs görmekten gına geldi.Önden yırtmaçlı mini etek hoş olur :)
01 Yorumla
+1 yılsize göre güzel bize göre sexi göğüste tabiki fazla olmamak şartıyla
09 Yorumla- +1 yıl
fazla açık olursa ii olmaz bende beğeniyorum kadında mesela ama çok açık olmayacak şekilde dahagüsel duruo bişey yaparken abartmadan yapın inanın daha tatlı olursunuz
- +1 yıl
şunada dikkaet et modaya değil moda sana uysun yakışanı giy birde şu taytlar çıkmış tamam bazılarına güsel oluo ama kız 80 kilot totşu çıkmış ben burdayım dio napcan :)
- +1 yıl
bak böle güzel olur bence tabi bide üstünde görmek gerekiyor :) kendimi modacı sandım bir anda:)
- +1 yıl
yakışanı giy kendi nasıl beğeniosan bilki kadınlar açık ginir ama dikkaet çekmek için değil kendileri öyle beğendikleri içinn
en güzel dekolte önce bacakta sonrada gögüste güzeldir...
ama bacak dekoltesi bir başka...011 YorumlaDekoltenin guzel oldugu yerde guzel. Mumkunse yag orani yuksak kisiler dekolte giymeyiversin.
08 Yorumla- +1 yıl
:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGöğüs en güzeli.Ama o yoksa transparanda olur diyorum.:)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılyakışana her dekolte güzeldir
göğüs
bacak
sırt
hepsi kıyafete göre değişir01 Yorumla
+1 yılEsimin hep dekolte giymesini istemisimdir ama aksine giymez
04 Yorumla- +1 yıl
Guzel gorunuyor
- +1 yıl
Ne dediysem dekolte yok giymiyor aslinda giymesi icin ne yapmaliyim biraz yardimci olsan sevinirim
bacak dekoltesi favorimdir heleki derin yırtmaclı etekler cok güzel oluyo tavsiye edirim :)05 Yorumla
+1 yılyırtmaçlı bir etek ve sırt dekoltesi
21 Yorumla- Moda & Stil konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılÖlçülü olmak kaydı ile göğüs ve sırt...
11 Yorumla benim için göğüs ve bacak uyguladığımda bu :D
11 YorumlaSırt ve ya gizli dekolteler :)
03 Yorumla- +1 yıl
bacağını baldırını açtığını görem bacın sq :'(
+1 yılKişiye göre değişir Sofia
013 Yorumla- +1 yıl
Ben göğüs ve sırta pek önem vermem :)) Yani açık diye pek bakmam ama dolgun bacağı ve kalçası olan bir kadın mini giymişse hoşuma gider. Gerçi ona da öküz gibi bakmam da beğenirim tabi.
- +1 yıl
Senin fiziğinde çok önemli ama nasılsın uzun bacak kalın mı ya da göğüs nasıl ona göre fikir verelim sana?
- +1 yıl
O zaman sen bacak ağırlıklı giyin Dekolteni miniye yönelt. Göğüs 80 ne ya eski ölçü mü :)) Yeniye göre ne :))
- +1 yıl
E o zaman neden sordun bu soruyu :d
- +1 yıl
Sofia türkçe de bu general yazdığın genel oluyor ok :))) Yani genel olarak demelisin :))
- +1 yıl
hah şimdi oldu :D
Hepside güzel Göğüs ,Sırt, Bacak :)
11 YorumlaSırt dekoltesine bayılırım .d
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılmemiş çizgisi çapraz bakış sebebidir <3
02 Yorumla
+1 yılSırt.. Bir de güzel bir dövmesi var sa süper
21 YorumlaHiç güzel olmayan yer sırttır,diğerleri güzeldir.
011 YorumlaDekolte güzel değildir .)
02 Yorumlagöğüste daha iyi olur
01 Yorumla
+1 yılgöğüs ve kalça her zaman favoridir...
011 Yorumla- +1 yıl
tayt ilk bakışta seksi ve çekici... bir anlık hevesle... ama genel olarak itici bence... kim kardashian i takip et dekolte neymiş nasıl olrmuş harfiyen öğrenirsin...
- +1 yıl
kadınla işin yok :) giyinişine bak yeter :) tayt ve bot tshirt kombisi yapan kadınlar basit kadınlar bence... dekolte yürek ve cesaret ister... dekolte de boydan harika bir elbise ve harika bri fizikle olur...
- +1 yıl
sen bir tarzını belli et de ben ona göre sana yorum yapayım o zaman :)
- +1 yıl
seksi durur :) ama o tarz dekolte nasıl olur yakışır mı bilemem test edip onaylamam lazım :D birgün randevu defterime bakaym sna randevu yazayım buluşalm :D:D:D
- +1 yıl
randevu defterim de dolu zaten şansına küs cınım .:D:D
Nerene daha çok güveniyorsan.
Bence bacak.12 YorumlaGöğüs hepsinden ondedir
01 YorumlaYırtmaçlı elbiseler her zaman hoşuma gitmiştir.
01 YorumlaKesinlikle sırt ,tabi ölçüyü kaçırmadan :)
12 YorumlaGüzel olan her yerde .D
011 Yorumla
+1 yılSırtta süper bence ya
21 Yorumla
+1 yılSırtta dekolte candır :)
01 Yorumlatek kelime iki hece: MEME
01 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi